Смешки от форума 25

• 131 886
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
още на вечерта около слабинките му се появиха множество дребни пъпчици, които все още не са се махнали. Някои ми викат че е от памперсите, но няма как щото не съм ги сменяла откакто се е родил

Laughing

# 331
  • София
Цитат
За "невярващите" в магия нека направят следното над парфюма си, да се напръскат после с него и да излязат да се поразходят наоколо. Може след това да се убедят от опит че "таков дзвер има". Това е за привличане в екстремно занижен вариант като сила и продължителност. За предпочитане е да се направи в Петък - денят на Венера. Заклинанието се чете 3 пъти. Това е женският вариант.

Little boy who is pure
Man, you will penetrate my loins with your penis
as I have bound you as my unnatural slave
Until your semen fill up my vagina you shall remain
With this gift you are bound to desire
At my word you will penetrate my loins with your penis
My instruction to you Man are like an unbroken bond
And you shall remain in your place
To not stand high at my side will bring my fury!

Петък е! Отивам да чета на парфюма... Молете се за мен!

# 332
Е хубава работа... Моят парфюм със сигурност не знае английски, защото е френски, а те се шовинисти, знаете... Аз пък не знам френски... Сега на какъв език да му почета?!?

# 333
Цитат
още на вечерта около слабинките му се появиха множество дребни пъпчици, които все още не са се махнали. Някои ми викат че е от памперсите, но няма как щото не съм ги сменяла откакто се е родил

Laughing

То, добре, че само дребни пъпчици са се появили. Ама пък са качествени тези памперси, като се има предвид, че не са сменяни откакто се е родило детето. Joy

# 334
На  есперанто ,универсален  е,но прочетох,че  са го спрели,каквото и да означава.Може и на жестомимичен.

# 335
Е хубава работа... Моят парфюм със сигурност не знае английски, защото е френски, а те се шовинисти, знаете... Аз пък не знам френски... Сега на какъв език да му почета?!?

Не знам, ама "магията" май няма да сработи, ако се ползва презерватив, като чета заклинанието.  hahaha  Joy Joy Joy А защо започва с little boy who is pure дори не искам да гадая.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 13:28 от Априлска вълшебница

# 336
  • София
Моят е италиански с гръко-български корени.

Никога не съм имала такъв парфюм  Grinning

# 337
  • Euskal Herria
Кльомба, ти по-добре кажи подейства ли заклинанието. Ако действа - да мисля какво ще правя  Wink. Щото английски не знам, френски - хич. Сал един руски (освен да помогне  за руски, здрав мужик  Joy) и мъничко испански.  Joy

# 338
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... А защо започва с little boy who is pure дори не искам да се опитвам да гадая.

П.П. Моят е италиански с гръко-български корени. Сигурно трябва да му пусна да слуша "Parla piu piano", Янис Вардис и Лили Иванова.  Mr. Green

изпуснАла си една дума "Little boy who is pure Man"
измил се е явно преди да ... таковата  Blush

песента за пора, трябва да пуснеш според мен  Whistling

Скрит текст:

# 339
  • София
Действа! Напръсках се, излязох и ооо, небеса... Всички мъже, които срещнах тръгнаха след мен в захлас... Даже и няколко жени ме последваха, както и всички улични кучета... Чувствах се като в реклама на ... парфюм, но за огромно съжаление всичко рязко и внезапно секна, както и започна. Предполагам, защото "това е екстремно занижен вариант като сила и продължителност". Търся сега по-силното заклинание.

# 340
Значи  влияе  и на кучките това...

# 341
Моят е италиански с гръко-български корени.

Никога не съм имала такъв парфюм  Grinning

Сигурна ли си?   Laughing

Добри, песента за пора е опасна. Представи си, че напея "por ti seré, por ti seré" над парфюма, после изляза и почнат да ме преследват порове със съвсем конкретни мисли в главата.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 13:30 от Априлска вълшебница

# 342
  • София
За цитонамазката:

Цитат
все пак това е взимане на секрет от матката

# 343
За цитонамазката:

Цитат
все пак това е взимане на секрет от матката

Това не е ли цито на матка?

# 344
  • София
 Joy  Joy

Възможно е наистина потребителката да е имала предвид цито на матка.

Общи условия

Активация на акаунт