Смешки от форума 25

• 131 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Страшки от форума:
Цитат
Здравейте завършила съм учител по БЕЛ,но сега искам преквалификация на английски,къде как и колко струва да я изкарам?

И след няколко отговора следва:
Цитат
Благодаря ти много за отговора,защото и аз точно това мислех да направя да  изкарам изпит само за сертификат,а иначе преди 2 седмици търсиха учител по английски (5-8 клас),но ми казаха че дори и да го знам ми искат тъпия за преподаване на английски език.

Това нещо наистина си е страшно...
Изобщо доста страшки има в тези смешки, които са тъжни в по-голямата си част.
Аз се засичам из темите във форума с една потребителка, която учи българска филология. Правило ми е впечатление, че допуска правописни грешки, ама викам си, още учи, може пък да се изучи. Обаче онзи ден прочетох от нея как някой налапал "стравта" и загубих надежди. Иначе е готин човек, дано си намери нещо друго, да не стане учителка.

Най-сполучливият парфюм, който ми е подарявал ММ, беше го избрала продавачката след интервю: на колко години е жена ви; брюнетка/блондинка/червенокоска; какъв тип - спортен, женствен, момичешки; знаете ли какво ползва в момента (не знаел, типично);по-скоро пълна или по-скоро слаба - последното ме възхити.
И това отдавна, в доМОЛовия период още.

# 691
Най-сполучливият парфюм, който ми е подарявал ММ, беше го избрала продавачката след интервю: на колко години е жена ви; брюнетка/блондинка/червенокоска; какъв тип - спортен, женствен, момичешки; знаете ли какво ползва в момента (не знаел, типично);по-скоро пълна или по-скоро слаба - последното ме възхити.
И това отдавна, в доМОЛовия период още.

отдавна-отдавна аз така  получих Глория /Кашарел - в Германия продавачката го разпитала как изглеждам, как се обличам и така.....

# 692
  • Сф
За растителността в Старосел:
Цитат
А каква е разстителноста сред коята се разхождат животинките, по-гориста с дървета или равни тревни площи?

Цитат
Амииии, смесено е....    Rolling Eyes   
Joy

# 693
Като в горите Тилилейски...

# 694
  • София
Цитат
Моля помогнетеми да разбера как ва порода е кучетоми мисля че е чихуахуа защото има далги уши и е малка  но се самнявав защото ушитие и са клумнали но
Тя е само на 3 месеца и просто незнам
Тя ми е подарак за коледа ими казаха че е чихуахуа ма незнам

Немога да кача снимки незнам защо

# 695
  • София
Чакай да "включа" кристалното кълбо.... Виждам, виждам... Не е чихуахуа Laughing

# 696
# 697
  • До сърцето...

По скоро басет  Mr. Green ръста и ушите отговарят  hahaha
Скрит текст:

# 698
  • София
Цитат
Моля помогнетеми да разбера как ва порода е кучетоми мисля че е чихуахуа защото има далги уши и е малка  но се самнявав защото ушитие и са клумнали но
Тя е само на 3 месеца и просто незнам
Тя ми е подарак за коледа ими казаха че е чихуахуа ма незнам

Немога да кача снимки незнам защо

Аз пък знам защо Laughing
Цяло чудо е, че може да публикува коментари изобщо:)

# 699
Обаче пък "чихуахуа" е написано правилно. Joy

# 700
  • Sofia
Обаче пък "чихуахуа" е написано правилно. Joy
И пак добре, че една буква да сбърка и ще има да се обяснява като Радан Кънев  Whistling

# 701
  • София
Цитат
Давам на големия син бъз и клетва тинктура

# 702
  • Вече в моята си приказка...
Цитат
Давам на големия син бъз и клетва тинктура

Ха-ха, тази клетва тинктура и аз я давам и на сина и на дъщерята... Пу-пу, в този грипозен сезон а не си дал клетва, а те е хванал калифорнийския!

# 703
  • Варна
Туй редактора и на мен ми върти едни номера напоследък... Мноооо ме дразни.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 22:45 от HappyKali

# 704
  • Германия
Цитат
Това не е просто ритуал, той има религиозна почва, намолена е водата и действа магически на участниците.
Не е езически ритуал, а църковен. Има свещенници които пеят молитви и хвърлят кръст.

(Курсивът е от мен).
Много ми харесва как магия и религия се равнопоставят и дори използват взаимозаменяемо.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт