Звездни компромати - 299 част

• 136 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • До сърцето...
Звезден рожденик: Пинк на 37

Обама в Лаос
Скрит текст:

Авторката на книгата "Яж, моли се  и обичай", Елизабет Гилбърт, с новата си любов - Рая Елиас  
Скрит текст:
След развода с мъжа си, Елизабет чак сега признава, че причината за развода е най-добрата и приятелка, с която вече официално е обявила отношенията си  Thinking

# 16
  • Viena
Последно кои чака бебе?И Мария ли?(сън не ме хваща)

# 17
Авторката на книгата "Яж, моли се  и обичай", Елизабет Гилбърт, с новата си любов - Рая Елиас  

След развода с мъжа си, Елизабет чак сега признава, че причината за развода е най-добрата и приятелка, с която вече официално е обявила отношенията си  Thinking

Ето това е новина. Laughing Дано се е намерила тази жена вече след толкова драпане и колебания.

# 18
  • Sofia
Последно кои чака бебе?И Мария ли?(сън не ме хваща)
Не е Мария, а сестра й.

# 19
Beyoncé

Скрит текст:

Kylie

Скрит текст:

Kim

Скрит текст:

Emily

Скрит текст:

Madonna

Скрит текст:

# 20
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Егати вулгарното нещо е тая Емили. Tired

# 21
Едни сънуват Куката, аз сънувах Бербатов Blush И нали съм си клюкарка го питах вярно ли е, че чака трето дете

# 22
  • Вестерос
Бейонсе и Ким на мангалки ми мязат на снимките

# 23
С талията на Мария наистина са прекалили. А не мисля, че е нужно, тя не е никак дебела.

# 24
  • Sofia
Марая на Мара https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14211952_1323135 … 2&oe=583B23A7
каква е тази дрипава тениска...

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 11:56 от Doli

# 25

Ето това е новина. Laughing Дано се е намерила тази жена вече след толкова драпане и колебания.
я, интересни инфо ..Wink  bouquet

# 26
Тази тема ,трябва да е 299 част  Grinning

# 27
Благодаря за темата Hug

Новината за Елизабет Гилберт и нейната приятелка ме хвърли в шок. Отивам да й разгледам ФБ, защото ми е адски невероятно, това което тя казва.

# 28
Едни сънуват Куката, аз сънувах Бербатов Blush И нали съм си клюкарка го питах вярно ли е, че чака трето дете
Наскоро не съм попадала на новини за него ама ми стана любопитно и на мен. Много го харесвам Бербатов.  Heart Eyes
Благодаря за темата, Хъш!  bouquet

# 29
  • София
С талията на Мария наистина са прекалили. А не мисля, че е нужно, тя не е никак дебела.
Стига де, ако в 21-ви век не те огрее фотошопа, за какво живееш.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт