Звездни компромати - 299 част

• 136 401
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе/София
Щях да се запиша с нескопосания фотошоп на Мария но сте ме изпреварили.Е  как може да одобри такава корица редактора?То и без очила се вижда,че е супер неестествено.

# 31
Бела Хадид на наградите на GQ - най-красивата рокля, която съм виждала на червения килим в скоро време  Heart Eyes
Скрит текст:

# 32
# 33
# 34
Бела Хадид на наградите на GQ - най-красивата рокля, която съм виждала на червения килим в скоро време  Heart Eyes
Скрит текст:

Прекрасна рокля на ужасно безлично лице.

Благодаря за темата  bouquet

# 35
  • София
Щях да се запиша с нескопосания фотошоп на Мария но сте ме изпреварили.Е  как може да одобри такава корица редактора?То и без очила се вижда,че е супер неестествено.

Хриси като наредил,той какво да каже... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 36
  • София
Натали Портман във Венеция, коремче не личи с тази рокля, но лицето е различно. Красива и любима  Heart Eyes представя филмът 'Джаки", в който играе Джаки Кенеди.

# 37
  • София
Хъш,  bouquet

Много ми хареса фотосесията на Брад, добре изглежда напоследък.
Снимките са към статия в New York Times Magazine. Казва някои интересни неща, ако на някой му се чете, ето я -
http://www.nytimes.com/2016/09/07/t-magazine/brad-pitt-marlon-ja … mtyp=cur&_r=0

# 38
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това обсъдихте ли вече

# 39
# 40
Скрит текст:

Прекрасна рокля на ужасно безлично лице.

Абсолютно съм съгласна  Peace За мен Бела се нарежда до Кристен Стюард по безизразност.

# 41
# 42
  • срещу двата комина :)))
Ейдън Търнър

# 43
# 44
  • София
Много селебритита са уважили ревюто на Форд, а някои неща от показаната колекция са просто страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт