Звездни компромати - 299 част

• 136 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Една забавна снимка, относно Америка -

Скрит текст:

# 496
  • София
Гришо купил пръстен на Никол

Ето и снимка как го избират:
Скрит текст:

Отвратителна ми е в двойка с него Никол. Наистина му е като леля. И с този сутиен с леко поувиснали месца извиращи от тук от там.... Sick

# 497
От известно време се въртят тези снимки и коментари към тях....
Наистина ли виждате любов? Особено на тези снимки? Толкова демонстративно се избира пръстена... сакън някой папарак да не изпусне кадъра.  Whistling
Само на мен ли ми се струва, че цялата тази връзка е за пред медиите?

# 498
  • Rock & Roll feeling ...
Такава бурна любов бяха с Люис... Не мога да я възприема сериозно тая работа с Гришо.

Благодаря за информацията, Ice Queen. Явно следващия "владетел на света" ще е един от тези двамата .

# 499
# 500
  • София
От известно време се въртят тези снимки и коментари към тях....
Наистина ли виждате любов? Особено на тези снимки? Толкова демонстративно се избира пръстена... сакън някой папарак да не изпусне кадъра.  Whistling
Само на мен ли ми се струва, че цялата тази връзка е за пред медиите?

Да, да, точно за това. Не стига, че изглеждат зле заедно, а и всичко е някак нагласено.... Confused

# 501
  • Русе, България

Ужасно ми изглежда! ooooh! С нейния тъмен тен, кой я е подвед, че ще й отива русото? Погледнах по-стари снимки от профила - там, където е с много леки кичури по дължината, е много по-добре. Жалко! Косата израства, но не така стои въпросът с акъла...

Никол, на снимката с венеца, ми замяза на Ким К. И аз не възприемам Гришо с нея, тя и Люис си пасваха чудесно, но никаква химия не забелязвам тук.

# 502
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много снимки на абсолютно прекрасния Матю Макконъхи от Торонто
Скрит текст:

и на някаква прес-конференция
Скрит текст:
и на премиерата на някакво детско филмче
Скрит текст:
припааад Heart Eyes

# 503
Скрит текст:
Shocked Той по риза, тя по бански?! Просто тя си купува дрънкулка, мисля аз. Но кой, за Бога, пазарува бижута в магазин, щото очевидно не е сергия, облечен по този начин, та, ако ще и Никол Шерцингер да е?! ooooh!

# 504
  • Бургас
Скрит текст:
Shocked Той по риза, тя по бански?! Просто тя си купува дрънкулка, мисля аз. Но кой, за Бога, пазарува бижута в магазин, щото очевидно не е сергия, облечен по този начин, та, ако ще и Никол Шерцингер да е?! ooooh!
На нея й е позволено, нали е звИзда и то на почивка.
П.П. Преди време отивам на една сделка в Несебър, клиентите ми са руснаци на средна възраст. Уговорихме се в колко часа да се срещнем при нотариуса, при което тези пристигат и аз умирам от срам. Госпожата се барнала с къс потник и къси панталонки и отвсякъде преливат сланини и увиснала кожа. Пука им. Хората имот си купуват.

# 505
Маноло - синът на София Вергара днес навършва 25
Скрит текст:

Джо и Маноло
Скрит текст:

# 506
Джими Фалън разрошва Доналд Тръмп
май има нещо като тупе или добавена коса, мести се странно Confused
мести се странно защото бретона е дълъг и прехвърлен към тила,той го роши по темето, а се мърда и отзад.Точно това целят да покажат,че си е негова

# 507
Rihanna

Скрит текст:

# 508
Риана пак е много комична #Crazy
Куп пари взимат стилистите на тези световни звезди, а ги правят като клоуни. А тези звезди взимат и награди за "Модна икона" и нашите тук веднага им копират кича.Риана е красива ,обаче тези кичозни дрехи и аксесоари я загрозяват много.

# 509
  • Вестерос
Ужасни снимки

Общи условия

Активация на акаунт