Звездни компромати - 299 част

• 136 684
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Rock & Roll feeling ...
Не й отиват тия 35-40 кила, в които се превърна. Изцъклят я,както всеки биха изцъклили  Confused.

На Анджелина и очите и устните и носа, сами по себе си са красиви и съчетанието им в лицето също е красиво .
Не се сещам задруго лице,което има красота,чар и сексапил,така добре съчетани .  /  според моите критерии  Peace /
Скрит текст:

# 481
Малко да ви развеселя, ще ви споделя селекция от снимки, на която попаднах днес - на най-кичозната персона,която съм виждала - фолк дивата Джена. Снимките са от последните 2 години.  Joy  Така не се бях смяла отдавна.. Кич и безумие в големи дози  hahaha
Скрит текст:

Тази ми е любима  Joy :

#Crazy

# 482
С Джино си бяха лика-прилика, виждала съм ги по Витошка и двамата бяха някакъв невероятен кич Crazy

# 483
Роклите от поседната снимка или от третата от долу нагоре ми харесват, обаче шапката над нея  ooooh! или "позлатените" ръкавици...

# 484
  • София
Ейми Heart Eyes, ех, музиката загуби много с нея.  Чудила съм се, дали Адел щеше да съществува в този мащаб, ако не беше Ейми - мисля, че тя проправи път към световната сцена на този ретро-брит стил. Peace

# 485
Адел и Ейми нямат нищо общо като стил. Музиката на Ейми е вдъхновена от джаз, фънк, соул, докато Адел си пее чист поп.
Препоръчвам документалния филм на Кападиа Amy, показва как музикалния бизнес изцежда до последно таланта на едно момиче.

# 486
Не е само до стил, Адел е казала онзи ден, че дължи 90% от успеха си именно на Ейми, не че е така, но и прави чест http://www.people.com/article/adele-honors-amy-winehouse-boston-show

# 487
Принц Уилям оказва помощ на 72 годишен паднал охранител.
Скрит текст:

След като се изправил,човека се извинал,а принца отвърнал " Не, всичко е наред. "
Видео : цък

Само Кейт

# 488
# 489
Какво и е на очите на Никол? Като стъклени са  Thinking

# 490
Това е от филтъра, с който е направена снимката.
Очите + добавения венец на главата.

# 491
Какво и е на очите на Никол? Като стъклени са  Thinking
Такива ги прави снимката от снапчат Laughing Иначе да, сигурно се оцъкля като види Гришо Crazy

# 492
  • София
Джими Фалън разрошва Доналд Тръмп
май има нещо като тупе или добавена коса, мести се странно Confused

# 493

Америка потъва.
Има ли други кандидати за президент освен Клинтън и Тръмп ?

# 494
Америка потъва.
Има ли други кандидати за президент освен Клинтън и Тръмп ?

В САЩ има две партии - Демократическа и Републиканска. Двете излъчват по един кандидат(след гласуване) и съответно двамата се борят за поста "Президент на ЮеСЕй".

Общи условия

Активация на акаунт