Изневерява ли ми? Как да разберем?

• 49 700
  • 270
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За мен, не може да се прости емоционално.
Нищо не е същото, аз не бих могла да правя секс при тази ситуация.
Мога да простя рационално, но ще знам, че всъщност ме е улеснил, защото вече ми е писнало от секс с него.
Така, де- 20- 30- 40 години все една и съща храна, ако ще и чер хайвер с диаманти да е, писва.
Приисква ти се един прост, здрав зрял боб, пък нека е далеч от изтънчеността. Mr. Green
От друга страна, имаш през тези години една торба сол, изядена с този човек, та дали си заслужава да се заплюете само защото вече не се привличате сексуално? newsm78

# 31
Човешките взаимоотношения не са само черни или само бели. Не ангажирам никого с мнението си. Нито авторката, нито който и да било друг е длъжен да прости, дори половинката да си изпее всичко със сведена глава. Аз съм го правила и емоционално и рационално, костваше ми страшно много усилия и премисляне на ситуацията. След това взаимоотношенията се промениха към по-добро. Виждах в очите му колко съжалява и направи неща, които малко мъже биха направили и не става въпрос за хайвери и диаманти. Не бях притисната да прощавам, не съм била зависима от него. Простих и заради себе си най-вече. След няколко години се разделихме по други причини.
Съветвам авторката да кротува и да си отваря очите и ушите, ако има смелост за истината. Но в крайна сметка никой не може да й каже какво да чувства и как да продължи. Всичко опира до това кое й е по-важно семейната картинка или себеуважението.

# 32
Ако имаш сили и желание да научиш истината, наеми си частен детектив.

Можеш и сама да си монтираш скрита камера за следене. На съвсем достъпни цени са, и лесни за боравене.

# 33
Защо пък в багажника е бил тоя сутиен?

# 34
Колата каква е? Седан, комби? Защото ако е хечбек или джип примерно много лесно си представям как докато са полегнали на задната седалка, тя или той небрежно го захвърлят в багажника. Ако е седан обаче, малко по-трудно ще се озове там.

# 35
мирише ми на пързалка , коя ще си "ЗАБРАВИ " сутиена в багажник?

# 36
Варианти много, за съжаление - повечето неблагоприятни.
И все пак - не психясвай излишно.
Защо не поговорите?

П.С - като бях още млада булка и един ден намерих в сака на ММ презерватив.
Леле...изтерясах.
Но и го попитах. А той каза, че си е купил някакви нови слипове и презервативът бил подарък към тях..
И ме заведе до магазина - факт, правеха такива подаръци.

# 37
Това което аз реших за себе си е за сега си давам вид че нищо не подозирам..... просто ставам по мнителна.Няма покрити неща на този свят.Но докато си мисли че не го подозирам имам по големи шансове да го хвана.А за колата е седан и няма как да се прехвърли от задната седалка .... затова все повече си мисля че оставен нарочно до колкото го познавам и той не би захвърлил всичко ей така пък дори и зареди  някоя връзка..  А на въпроса за децата имаме две .През годините единствено за което сме се карали са били те но и до ден днешен той никога не си е позволил дори да ме убеди с думи.Преживяхме доста...от самото начало ние се наухме да разчитаме само и единствено един на друг и за това ми е много трудно да повярвам но обезателно ще разбера какво става

# 38
Ако реално няма трайна промяна в поведението му и отношението му към теб, а само няколко такива странни закъснения и случки - не бих си причинила ровене, търсене и въобще отваряне на кутията на Пандора.
 Hug

# 39
Намери си любовник за да сте квит.

# 40
Как намери сутиена - отвори багажника и го видя ли?

Скрит текст:
Преди години бяхме дали колата на наш приятел. Няколко дни след като я върна, мъжът ми дойде с една презрамка от сутиен и ми каза "Изпаднала ти е презрамка в багажника на колата." Казвам "Тази презрамка не е моя." и той така Shocked . Оказа се, че е на приятеля ни на дъщеря му (голямо момиче) с която са ходиха на къмпинг с нашата кола.  Joy Та случки всякакви.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 11:14 от Ту

# 41
Абе хора, това си е цял сутиен. Нещата са ясни като бял ден. Щом забелязваш промяна в мъжа ти и намираш сутиен, какво повече се чудиш? Първо, много вероятно е да са го направили подпряни на багажника, на отворен капак,  все пак е лято. Той ако си е хванал любовница със сигурност си осъществява фантазиите с нея, така че това си е вариант.
Второ, да примемем дори, че някоя го е оставила нарочно, за да ви създаде проблеми. Със сигурност не е някоя случайна. Защо някоя ще го оставя, ако няма нищо общо с мъжа ти? Логично е, ако го е оставила нарочно да има връзка с мъжа ти.
Защо ще си затваряш очите? Проследи го и го хвани. Фактите са налице. От личен опит ти казвам, че мъжете и на калъп да ги хванеш,  ще продължат да отричат. Така че няма смисъл само да го питаш, защото е пределно ясно,  че ще отрече.

# 42
  • София /Абсурдистан
За мен е повече от ясно. Няма смисъл от питане, да не е луд да признава. Но преди да започнеш да търсиш доказателства, приготви си предварително стратегия какво точно ще правиш после, след като ги откриеш.

# 43
Ако и аз намеря в колата гащи/сутиени/презервативи и т.н., направо започвам детективската работа.И хич няма да се вържа на "Ама, те са на един приятел на приятелката.".
Ако често се случва да дава колата на други, разбирам.Ама днес всеки си има кола, защо е нужно?
А пък да се случи веднъж на 10-на години да услужи и баш тогава приятелката на приятеля да си забрави гащите?    newsm78
Много елементарно ми е като обяснение.

Бих ровила, ако съм готова да стигна до края.

# 44
В така описаната ситуация, аз също бих се притеснила, де. (ако темата не е пързалка, на каквато ми мирише, т.к. авторката доста късно спомена за въпросния сутиен)

Общи условия

Активация на акаунт