Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Да си призная незнаех че се казва "пауч". Ползва ме от ДМ. Детето ги харесва и им казва смути Simple Smile

Ир....може ли рецептата за баницата с кейл. Този кейл тъй и не го долюбиха у дома. Та да го пробвам по друг начин.

# 166
Коя кутия според вас е най- безвредна?Много ме притеснява пластмасата и искам да купя хубава кутия.Решила съм да дам в една книжарница да му направят тъй желаната лепенка, да е лепна и да е доволен.Бих искала да ви попитам за кутиите от Икея дали са добри?Таперуер му е шишето за вода, тези който го имат как го почистват ? Прочетох , че го слагат някой във фризера, но защо?

# 167
  • София
И аз тук Simple Smile

# 168
За сега само запис  bouquet
връщам се да ви чета и после ще се редактирам/коментирам  Hug

# 169
Това е много хубаво но децата се срамуват да ядат домашна храна или да си носят за тях е нормалното да си купят

# 170
  • Sofia
Добре дошли на новодошлите! Simple Smile

Това е много хубаво но децата се срамуват да ядат домашна храна или да си носят за тях е нормалното да си купят
Лично аз не разбрах поста ти.  newsm78

Коя кутия според вас е най- безвредна?...
Моите кутии всичките са поне BRA free...  Кои са най-добри - не съм търсила статистика.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 22:22 от Morena

# 171
  • София
[/quote]

Вашите деца ли се срамуват? Не разбрах и аз...

Morena, ние сме със същия термос и още един. И кутиите от Икеа имаме, но на едната "закопчаването" се развали след един месец ползване и сега се чудя дали такова им е качеството или просто съм попаднала на "дефектна". Иначе ми беше удобна и още се чудя дали пак да не купя такава...

# 172
И моя е с кутия от Икеа - втора година я ползва за сега няма проблем.
Морена , малките цветни кутии на Тапъруеар ли са?

# 173
Много хубави идеи давате момичета,страхотни сте !!!
Поздравления на всяка една от вас за отделеното време, въпреки че предполагам както според мен, така и според вас това е напълно нормално, вае пак са нашите собствени деца!
На мен също ми е много трудно защото имаме и бебе, но ще се старая много да й проготвям домашна и полезна храна Simple Smile

Относно срама - когато аз бях ученичка щ, не беше много отдавна, носенето на домашна храна наистина беше срамно, сяързваше се с бедност и реално, беше така, докато сега стана модерно, според мен, а да не говорим, че излиза много по-скъпо, без да слагаме труда и времето си!
Иначе ние сме много наблизо до училище и имам възможностнданя вземам за обяд, но тъй като е първа година предпочитам да я оставям да свикне :/
Купих кутия неразливна и безвредна, както и шише,бсегабсе замислих че не е никак лоша идеята за отделна чанта, къде да търся, предпочитам чужд сайт като от предложените ви по-горе... Също и за термус се замислям, защото е много добре да яде течна и топла храна !!! За мен ввъщност въпроса с храненето е много важен ! Тези термуси на reer има ли ги някой ?
Извинете за дългия пост  Blush

# 174
  • Sofia
Hope for Two, не...

клик

ani-ali, нашата чантичка (термо) е от амазон, както и повечето ни съдове и съдчета.  Laughing

Иначе ако Таня1980 е имала предвид така:

Цитат
Това е много хубаво, но децата се срамуват да ядат домашна храна или да си носят, за тях е нормалното да си купят

Това не се отнася за децата на пишещите тук и не може да се обобщава.
Казвала съм и преди - например в нашето у-ще набира скорост носенето на домашна храна. Така че модата е друга вече.  Wink

# 175
Абе срамуват се те, грънци...спукват се да ядат, ако има домашна храна,и от на малкия се молят да им даде, ама някои родители ги мързи да приготвят дори една филия и една ябълка от дома. Не ги съдя, трудно е, знам. Но да не настройват така децата си, нека просто бъдат честни.

# 176
Абе срамуват се те, грънци...тук може ми си права, но според мен е до една определена възраст или зависи дали са почнали от малки с тези навици, мое лично мнение  Peaceспукват се да ядат, ако има домашна храна,и от на малкия се молят да им даде, ама някои родители ги мързи да приготвят дори една филия и една ябълка от дома. Абсолютно подкрепям !!! Не ги съдя, трудно е, знам. Но да не настройват така децата си, нека просто бъдат честни.

# 177
морена , тези зелените на Икея ли са?

# 178
  • София
Моят човек е първолак, буквално от една седмица. Първите дни нямаше стол (т.е. още не работеше) и програми за безплатна закуска и изрично бяха подчертали всяко дете да си носи храна. Отделно казаха, че като почне да работи столът, който желае, може пак да си носи храна от вкъщи и да си хапва там с останалите. Отделно детето е на целодневно обучение, така че най-малкото за следобед при всички случаи трябва нещо да има сложено от дома. Така че буквално няма деца от класа, които да не си носят храна - освен тези, които евентуално само биха купували от лавката. Обаче май нямаме и такива, де, макар да има първолаци с джобни при нас.
Доколкото виждам си обменят информация и храна от първия ден още, черпят се, поискват видяно в чужда кутия - за мен е ОК това. Изрично питах в групата на класа във Фб дали имаме деца с алергии - никой не се обади, та да не надявам, че няма да стане някоя беля по тази линия...

# 179
  • Sofia
морена , тези зелените на Икея ли са?
Да, икейските са.

Общи условия

Активация на акаунт