Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Горе-долу и при нас е същото днес, сандвич, моркови, краставици, чери домати. От вчера и двамата не бяха изяли гроздето, така че си го взехме днес аз и баща им.
На мъжа ми само сложих в термос телешко със зелен фасул, но снимката не стана добра.

# 271
В термобокса макарони със сос болонезе за обяд.
За закуска "смачкан" сандвич на сандвичарника с филе, кашкавал и маслини, за следобед кекс.

# 272
  • София
Има ли и други деца, които си искат почти едно и също всеки ден?
Аз дори спрях да снимам вече... той си иска 4-5 неща, като 3 от тях са всеки път и сменя съвсем малко.

С изненада установявам, че маслините са хит  Peace

При нас храната е една и съща всеки ден... Sad

# 273
за закуска сандвич с яйце и сирене, круша, тубичка шоколад  Crazy, ореховки /домашни, сурови/
обяд сандвич със пуешко, десерт мляко с ориз, и сл закуска, мъфини с топено сирене /в моя случай обикновено/ на Ваня Джорджевич - много сполучливи, бързи, икономични, пухкави... Heart Eyes

# 274
  • 2 етажа над тавана
Днес за обяд - пъстърва+картофи на спирали;
За междинно хапване - манго и един сандвич с филе и кашкавал;

Тези, които ползват термоси - как се справяте с отварянето на термоса, когато храната е сложена топла и се е получил вакуум? Моето дете има големи затруднения, може би не избрах подходящия термос newsm78 Ето такъв ползва - http://www.emag.bg/kutija-kinghoff-kapacitet-930-ml-sinja-kh-216 … -bl/pd/DYWRCMBBM/

# 275
  • София
Ето и моята кутийка за обяд: http://prikachi.com/images.php?images/462/8924462y.jpg

Ризото не изглежда много добре, понеже е студено, не е готвено днес.

# 276
  • София
Екстра ти е кутията, да споделиш после дали лънчбокса си заслужава парите, че много му се кумя и аз Simple Smile

# 277
  • София
Днес получих кутията и първите впечатления са ми добри. Изглежда здрава и удобна. Кутията, в която съм сложила ризотото не върви в комплекта , допълнително я поръчах. Тя доста трудно се отваря и затваря, аз едвам се справям, дете не мисля че ще се справи. Двете кутийки в комплекта, които са с капак лесно се отварят и затварят. Отделението за вилица е късо, нормална вилица не може да се побере. За мен това не е проблем тъй като в офиса си имаме прибори.

# 278
  • Sofia
... Тези, които ползват термоси - как се справяте с отварянето на термоса, когато храната е сложена топла и се е получил вакуум?
Не съм получила оплаквания, но пък и не мисля, че има вакуум, защото не е чак толкова топла храната.

# 279
Добро утро! Закуската е биквити и ягоди,обяда е холандска грахова супа,но без колбаса и с по-сухо свинско месо и за втора закуска,тъй като днес има клуб и ще я взема час по-късно-сушен ягодов сок. Надявам се поне половината да бъде изядено!
Скрит текст:

# 280
  • München, Deutschland
А, нещо я изпуснах тази тема, защо така...

Обяд днес: малко шницел (пилешки) с корнфлейкс, картофено пюре и лютеница.

# 281
Днес за обяд - пъстърва+картофи на спирали;
За междинно хапване - манго и един сандвич с филе и кашкавал;

Тези, които ползват термоси - как се справяте с отварянето на термоса, когато храната е сложена топла и се е получил вакуум? Моето дете има големи затруднения, може би не избрах подходящия термос newsm78 Ето такъв ползва - http://www.emag.bg/kutija-kinghoff-kapacitet-930-ml-sinja-kh-216 … -bl/pd/DYWRCMBBM/

Тъкмо и аз тези им се чудех, само че в Алито ги открих: https://www.aliexpress.com/item/Promotion-Hot-Sale-New-Stainless … 999999.264.bWzQgi

# 282
  • Русе
Здравейте, да се присъединя към вас за идеи ако не възразявате. Дъщеря ми тази година реши да си носи храна - най-после. Купих кутии от Джъмбо - не са с отделения тъй като не ни харесаха. Та купих три големи (две от които ползвам в къщи) три средни, от които две се побират идеално в голямата кутия. Имаше и три съвсем мънички, 2 от които заедно с една от средните се побират идеално, но от тях не взехме за сега. Затварят се перфектно и остава място за салфетка вилица и лъжица. Цялата покупка излезе 10 лв. За днес имаше салата от краставици, салата от варени картофи и пилешка пържола. Топля ги в микровълновата преди да тръгне за училище за да не са съвсем извадени от хладилника.

# 283
  • Sofia
Добро утро!  Grinning

Криси, добре завърнала се!  Hug
elan, добре дошла!  Simple Smile

Храната днес:

СМЗ - банан и две плочки черна Милка 
Обяд - овчарска салата

# 284
  • Русе
Благодаря Морена,
Днес - салата от краставица с извара, пилешка пържола, руска салата, малка филийка. Дано да я нахрани до 18.00часа. Нещо сладко предполагам ще си купи.

Общи условия

Активация на акаунт