Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
На щерката е този

http://www.pakostnik.com/bg/kontejner-za-hrana-350-ml-reer

Втора учебна година започва милия - използва всеки ден!

# 256
Alina_si точно този гледах днес и се замислих Simple Smile
Morena малко досадих май вече но тепърва се сблъсквам с този въпрос  Confused
Не съм запозната много,и затова питам разпитвам за най-доброто, а тук в моя град нямабда намеря нищо,бот амазон.де гледах на reer без чака за почти 8евро, ще кажеш почти няма разлика, но все пак си е разлика за която бих взела нещо друго, освен това и доставката тук е минимум 4 лв...  Tired пък и ако ми се обадят и кажат нямаме го наличен, пак трябва да чакам..
А за Сапир нз точно такова ли се води, но е подобно, обаче се замислих дали няма да се разлива ...

# 257
  • София
Днес гледах разни други неща в emag и видях, че има доста кутии за храна, има и доста термоси, така че разгледайте. Аз лично набелязах няколко неща.

# 258
  • София
В крайна сметка аз реших и си поръчах кутийката от LunchBox, сега остава да не ме примързи да готвя  Grinning
За днес съм с картофена крем супа, сандвич с пушена сьомга, грозде и нектарина.

За утре съм направила ризото със сметана и гъби.

# 259
  • Sofia
Този беше първият, който купих и бързо бързо се отказахме от него. Трудно го отваряше и затваряше детето и съответно протичаше. И че е толкова голям диаметър не ми хареса.

# 260
Досега не е протичал. Трудно го отваряше в началото, но молеше госпожата или някой друг голям да помага.

# 261
  • Варна - Монреал-Едмънтън
За днес:
Кебапчета с краставици и домати салата
ягоди, ябълка, грозде/малини
http://prikachi.com/images.php?images/932/8923932k.jpg

чантата на каката :
http://prikachi.com/images.php?images/939/8923939c.jpg
чантата на малката
http://prikachi.com/images.php?images/941/8923941G.jpg

# 262
  • София
Има ли и други деца, които си искат почти едно и също всеки ден?
Аз дори спрях да снимам вече... той си иска 4-5 неща, като 3 от тях са всеки път и сменя съвсем малко.

С изненада установявам, че маслините са хит  Peace

# 263
  • при моите любими
При нас е същото положение. Тя си е капризна.  Peace

# 264
  • София
И у нас е скука - едно и също, приготвено по един и същи начин. Само десертчетата варират, въпреки, че напоследък ги връща.

# 265
И у нас скука, трети ден стол, междинни закуски си слагам де...едно и също.

# 266
  • sofiq

Как приготвяте омлетите във формичка за мъфини? Моят опит беше тотално несполучлив. Формичката ми е тефлонова, намазних я доста и пак залепна. Явно има някаква тайна, която ми убягва.

С тефлоновата форма и при мен залепваха,купих си силиконови и с тях няма проблем вече Peace.Търся и някакви интересни силиконови форми за да правя мини омлетчета за малкия,днес мисля да мина да проверя в Джъмбо дали има.

Интересни формички от силикон взех и аз - като цветенца - но засега ги ползвам само за крем карамел.

Аз търсих и в Джъмбо днес,но няма нищо подходящо за момче,има мики маус ,една голяма във форма на принцеса и стандартните за мъфини.Ако някой знае къде мога да намеря подходящи за момчета силиконови формички ще съм благодарна  Peace

# 267
Има ли и други деца, които си искат почти едно и също всеки ден?
Аз дори спрях да снимам вече... той си иска 4-5 неща, като 3 от тях са всеки път и сменя съвсем малко.

С изненада установявам, че маслините са хит  Peace

Да-пица и паста.Само това не ми се връща. Днес и двете кутии се върнаха недокоснати,ама буквално

# 268
  • Калифорния, САЩ
    Закуска вкъщи - 4 броя мини палачинки с банан, смлени бадеми, кокосово масло и шоколад + половин чаша портокалов сок.
  Междинна закуска - малко краставица и кашкавал.
   Обяд - супа топчета; авокадо; плодово КМ и малко по-късно 2 мандарини.

# 269
  • София
Таратора от вчера, който таткото е забравил в термосите им в хладилника.
Отделно фреш, койот вече бях купила, тъй като не знаех за таратора.
За обяд за едната яйца на очи, за другата варени плюс краставички и малко броколи и карфиол за гарнитура.
Имат и по едно пакетче солети и грозде.

Общи условия

Активация на акаунт