Хайде, ЯНУАРЧЕ, покажи колко силно риташ ти - Тема 5

• 66 841
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Много сте се разприказвали, за покупките и аз да се похваля, суеверие, не суеверие вече си имаме количка и легло...мисля да поспра  Joy
Хич не исках да купувам толкова рано обаче и аз мисля, че следващите месец и движението по магазините ще ми е сто пъти по-трудно, а не мога да поръчвам без да съм го видяла на живо.Сега остават дребните нещица, които вече може и по нета да поръчвам, че в нашия град малко е безизборно положението, кавото има това е #Crazy

# 136
Да се включа и аз , бях на ФМ при Стратиева, много се чака, просто ужасни 2 часа. Слава богу всичко е на ред потвърдиха "розови гащи". Бебка е добре и точно 400г за 21 гс. Лошото е , че плацентата ми е ниско и ако не се вдигне ще трябва да мислим за секцио.
За дрешки кошарки, колички - ще ми подарят много неща , та като ги видя ще преценя какво да допълвам. Матраче ще търся със сигурност. Шишета , пеленки , още де чудя за перящите се памперси.
Колкото за пътуванията аз се чувсвам добре и отскочихме до Гърция
Тук е много топло , хубава вода и голямо спокойствие. Има много българи с малки деца. Като още няма ученици няма за къде да бързат.
Пия си магнезий и но шпа на път и определено помага.
Последната седмица особено много ми се изду корема, и при вас ли е така?

# 137
  • София
Момичета, а колко кг сте качили дотук? Защото намерих само теми за килограмите през цялата бременност..

Инначе и ние сме купили леглото, а количката сме набелязали и тези дни ще я вземем и нея Simple Smile За другите неща има време  newsm44

# 138
Ох вие сте почти готови за бебетата , а аз не съм започнала още да гледам разни неща камоли да съм купила 😐... относно килограмите аз утре влизам в 22 г.с. и съм + 5 кг. Вече и незнам какво ще оравя по нагоре 😂 , а мога да кажа че не се тъпча и гледам фа хапвам здравословни неща като наблягам на плодове защото в момента са ми любими , но явно наистина всяка жена е различна и качва различни килограми ... мисля че и движението ми липсва и затова така бързо трупам ... а за коремчето моето си е щтръкнало отдавна и засега си расте със по 4 см.на месец и вече многооо ми личи ... Аз да се похваля че успях да запиша час за ФМ при Стоилов във Добрич, но е чак ьа 5 октомври и се чудя няма ли да е мн късно за ФМ  newsm78 , тогава ще съм вече във 24-25 г.с ?

# 139
Аз съм качила 4кг. за сега, вече във 22г.с. Движението много ни е необходимо в момента, гледам да се разхождам когато имам възможност.
Нямам търпение да започнем и ние с пазара за бебо. Харесала съм си количка и кошара, за другите неща още не съм ориентриана какво точно ще е необходимо.. за това ще следя какво споделяте тук и ще преписвам от вече опитните мами Laughing

# 140
Аз в 25 седм. съм + 2.5 кг от първоначалното тегло, но първо свалях, така че от най-ниското ми са повече.
Коремът си ми стърчи вече солидно, не знам с колко расте, защото този път не ми го мерят. Но и не ми е важно, защо да се стресирам само от обиколки... Simple Smile

# 141
Здравейте!
Аз съм вторник на преглед и изследвания за втория триместър по ЗК. Дано вече видят пола , а за ФМ - и моят час е малко късно - 29.09- вече ще съм 23 седмица. Но малко късно звъннах за час , а и ме питаха за последна редовна менструация, така че са на ясно в коя седмица ще съм. Много се вълнувам!
Аз кошарка имам от каката, някои други неща също ще си ползвам от нея, а и като незнам пола още не ми идва музата за пазар. Все момичешко заглеждам  , а таткото така да иска момче!😃
На количката още не мога да се спра, но за сега само в Интернет съм гледала, а искам да пипна и видя на живо.
Хубав ден!

# 142
Честити девойки момичета  bouquet

Аз за сега пазарувам дребни неща и пера 6 чувала с дрешки от малкият ми братовчед - правя списък какво нямам и взимам някои момичешки неща  Mr. Green

Иначе съм набалезала всичко, чакам си бебефона от Англия  Sunglasses

# 143
А момичета извинявайте че се включвам с друг въпрос , но някой моцели да ми даде мнение за количка jane epic nano 3в1 , че засега сякаш на нея съм се спряла ... и момичетата от Варна да приветствам да ми кажат дали мога да я видя в някой магазин във Варна?

# 144
А момичета извинявайте че се включвам с друг въпрос , но някой моцели да ми даде мнение за количка jane epic nano 3в1 , че засега сякаш на нея съм се спряла ... и момичетата от Варна да приветствам да ми кажат дали мога да я видя в някой магазин във Варна?
Jane са хубава и здрава марка  Peace За конкретният модел не знам нищо, но виж вмагазините ъдето има марката дали я имат налична или само с поръчка : Зарафа, Сладурите, Рошко , Слънчице, Рая  Peace Peace

# 145
  • NE
SteliNiki И аз имам час за втора ФМ при Стоилов в Добрич в края на 22 г.с. Когато записвах час го питах, но каза че няма проблеми. Важното е всичко да се види.

# 146
Аз няма да купувам кой знае какво. Имам дрешки от баткото, количка, креватче, люлка, слинг...Ще купувам само козметика и бих искала да инвестирам парички в раничка, но още не съм гледала за модел и т.н., но знам, че хубавите са над 100-200лв.
Качила съм 6- 7кг някъде досега.
Тия дни бебето го усещам доста ниско. В сряда бях на преглед, беше седалищно, така че нормално да ме подритва долу, но е много ниско, почти имам усещането, че ще се покаже някое краче Simple Smile При вас как е?

# 147
Vi_ta и моето е седалищно и се усеща на моменти много ниско. Имам чувството на моменти че си танцува върху пикочния ми мехур Joy 

# 148
И при мен е ниско и седалищно, все още ми се ходи често до тоалетна. Дано се вдигне и завърти по - натам.

# 149
  • София
В петък на прегледа моята девойка беше главично разположена, но д-р Стратиева каза, че може да си смени позицията три пъти за 15 мин. Обясни ми, че Бебо е като в басяйн и може да си се върти постоянно. Важно е в 9-ти месец как ще застане.
Искам да попитам колко тежаха вашите бебета на ФМ? Моята е 480 гр., а днес влязох в 24 г.с. и ми се струва мъничка  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт