Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 472
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Момичета имате ли наблюдение върху това сако http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0405621001.html#
Останаха ми очите в него, ама се чудя дали не е прекалено широко и дали има подплата
Пише че няма подплата, а и незнам дали тази филцова материя няма да стане на бобчета. Също така долната част на ръкавите е от по различна материя, като жилетка.
Рисково е без да го видиш на живо според мен.
И аз уж четох, че няма подплата но на състав си пише подплата 100% памук и за това се чудя  newsm78

# 526
  • Варна
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0432887001.genericdevice.html
Притежателка на такава риза? Чудя се отговорят ли си на размерите. Колебая се между 38 и 40.

# 527
Момичета , какво означава ,когато цената е в черно кръгче в ляво , както е тук http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0381671002.html
Преди бях купувала ,но не си спомням ,намаление ли означава , купуваш 2 артикула плащаш 1 ли ,не знам , моля да ми помогнете ??? newsm78
Означава,че цената е само в интернет,ако например в кръгчето пише 9,99,то ако отидеш на място в магазина ще е различна  Peace

# 528
Пуснали са код за още 10% отстъпка: 0522. Но няма БД, изтарикатиха се значи. Thinking

# 529
Какво значи за още 10 процента? Нали 2 кода едновременно не могат да се въвеждат newsm78

# 530
Какво значи за още 10 процента? Нали 2 кода едновременно не могат да се въвеждат newsm78
Ами аз го разбирам, че от крайната сума ти намалят 10%. Защо са ти 2 кода? Този код е пуснат на сайта им, не става въпрос за индивидуалните, които пращат при регистрация на имейл.

# 531
  • София
Не може ли да си откажа предната поръчка и да поръчам пок същите неща 😉 за да ползвам кода?

# 532
  • София
А дали важи за ненамалените стоки?

# 533
Не важат 2 кода. "Още" в случая значи още по-ниски цени.

А дали важи за ненамалените стоки?
Току що пробвах. Важи.

Пуснали са код за още 10% отстъпка: 0522. Но няма БД, изтарикатиха се значи. Thinking
От което само губят. Имам една единствена поръчка с доставка. Преди на месец правех по 5-10. Сигурна съм, че не съм единствената.

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 13:00 от Не се сърди, човече

# 534
Ами аз го разбирам, че от крайната сума ти намалят 10%. Защо са ти 2 кода? Този код е пуснат на сайта им, не става въпрос за индивидуалните, които пращат при регистрация на имейл.
Не ви разбирам. Аз 10 процента винаги мога да имам от регистрацията.

# 535
  • София
Това са условията за кода:
Побързайте! Останали са още любими модели, които можете да закупите.
*Валиден за hm.com до 23.10.2016.

# 536
Не ви разбирам. Аз 10 процента винаги мога да имам от регистрацията.

Можете, да, но в случая не е нужно да регистрирате нови имейли и да чакате да ви пратят индивидуален код. Направо си въвеждате този и ви начислява отстъпката. За мен си е улеснение, защото няма да се чудя какви имейли да регистрирам, т. като вече съм го използвала доста пъти този номер. Даже ми се налага да правя нови имейли, за да регистрирам тях. Това си е една голяма играчка за мен и по този начин ме улесняват. Peace

Странно, че кодът важи и за ненамалените неща, защото ,мисля че прочетох някъде, че важи само за намаленията.

# 537
  • Варна
Имам съобщение на мобилното, което гласи "Последен ден да се възползвате от 70% + БД!"
Къде е тази БД?

# 538
Само на мен ли не ми излиза полето за код за отстъпка в кошницата? Никъде не го виждам

# 539
Имам съобщение на мобилното, което гласи "Последен ден да се възползвате от 70% + БД!"
Къде е тази БД?

Няма ли код ?

Общи условия

Активация на акаунт