Този мъж ли е?

• 28 060
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
Всъщност, Сирена, права си. Мъжете имат ОГРОМНО его и не могат да преглътнат изневярата. Жените се справяме с това с достойнство и високо вдигната глава.

Естествено, че от его идват реакциите, а не от либоФ  Mr. Green

# 91
Това е пълно безумие!Как е възможно да си развяват кирливите ризи по медиите,и какви са тези медии да им дават трибуна???

# 92
Всъщност, Сирена, права си. Мъжете имат ОГРОМНО его и не могат да преглътнат изневярата. Жените се справяме с това с достойнство и високо вдигната глава.
Повечето мъже, на които изневеряват, се сриват психически и почват да си повтарят като мантра, че всички жени са к*рви.
А този палячо, ясно е за повечето нормални хора, не страда толкова, колкото иска да привлече вниманието към себе си и да стане герой в очите на жалките безмозъчни женомразци и една група злобни женички, плюещи по всяка, дето е по-хубавка от тях. Пълна простотия.

# 93
Много странни тея мъже бе... искат приятелка моделка, ама ако има как да я наврат вкъщи да им готви мусака и да им ражда деца... Ми няма как да стане. Що не си беше хванал някое обикновено момиче с обикновена визия? Моделките са за друг тип мъжаги. Тоя не е от нейната черга, да не говорим колко е смешно и жалко мъж да е отмъстителен и да реве публично. Никакъв мъж не е. Дори и визуално не въздейства като мъжки индивид, а като женчо.

Стига си обиждала жените де! Мъж си е отвсякъде. Постъпката му е типично мъжка. Ахмед Доган също постъпи точно по мъжки, когато говореше по телевизията за непраните гащи на жена му. Калин Терзийски също е мъж и постъпва точно по мъжки: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5754073
"Преспах с Елен и я разкарах." Един дето с гордост се беше похвалил как залял бившата си приятелка с блажна боя, ако си спомняте. Няколко други заляли ги с киселина. В България, не в Афганистан.
Мога да продължа списъка, но няма нужда. Всички тези мъже си постъпват точно по мъжки. Жена никога няма да залее с киселина или вар бившето гадже, никога няма да говори за мръсните му гащи по телевизията, и Т. Н. Така че стига сте обявявали точно тези МЪЖКИ постъпки за женски. "Жена" не трябва да е мръсна дума, както е. И "мъж" не трябва, но както вървят нещата и тази дума ще стане мръсна.

Еййй, ама и това медиите са много зле. Много зле. Никъде не е казал :преспах с Елен и я разкарах. Това е тяхна интерпретация. Ето какво е казал: "Не сме скарани с Елен. Просто имаме различни разбирания за живота, различни възгледи и представи за връзките между хората. Тя, като всяка жена иска да притежава целия мъж без остатък. Аз съм човек на хиляди хора. Просто не обичам никакво обвързване, никакво стягане прекалено обземаща и изискваща връзка. Аз обичам най-много свободата си".

Ей затова на медии не вярвам нито дума, относно известните личности.

# 94

това според мен е природа, а не его. Мъжкарят трябва да пази утробата "чиста", защото друг генетичен материал му прецаква шансовете за потомство.

# 95

това според мен е природа, а не его. Мъжкарят трябва да пази утробата "чиста", защото друг генетичен материал му прецаква шансовете за потомство.

Имаш право. Но това не е оправдание мъжете да изневеряват, а жените не.
Но ако е природа и да кажем в момента дадена двойка не желае деца, това дава ли зелена светлина на жената?  Mr. Green

# 96

Имаш право. Но това не е оправдание мъжете да изневеряват, а жените не.
Но ако е природа и да кажем в момента дадена двойка не желае деца, това дава ли зелена светлина на жената?  Mr. Green
не не говоря за оправдание, а просто анализирам.

# 97
  • София
Някой знае ли дали е истина, че Александра е получила нервен срив и е постъпила в болница. В жълтите клюки го мернах - даже я били изписали

http://www.kliuki.net/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%85 … 0%B1%D0%BE%D0%BB/

# 98
  • Пловдив
Дали е мъж, дали е хомо, или пък интригант, да, вижда се огромното му желание за мъст. Кипнало му е на човека! Сигурно е попадал и на други разхайтени разклечени кифли и тази му е преляла търпението.

# 99
Как така някои мъже попадат само на кифли?! Вероятно защото всички жени сме такива, нали? Милите мъже...

# 100
Някой знае ли дали е истина, че Александра е получила нервен срив и е постъпила в болница. В жълтите клюки го мернах - даже я били изписали

http://www.yahoo.net/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%85% … 0%B1%D0%BE%D0%BB/
И аз го четох това. Доколко е вярно не знам, но не е невъзможно.

# 101
  • Пловдив
Как така някои мъже попадат само на кифли?! Вероятно защото всички жени сме такива, нали? Милите мъже...
Да, определен типаж мъже са привлечени (и излизат главно с) определен типаж жени. Логично е и доста се наблюдава в практиката.

# 102

http://www.yahoo.net/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%85% … 0%B1%D0%BE%D0%BB/

Да, вярно е, някаква нейна колежка беше потвърдила информацията. Бях видяла някъде снимка на колата й, със залепена бележка отгоре с просташки обиди... и аз на нейно място щях да се побъркам...

А снощи в предаването на Милен Цветков не се появи лудия репортер.

# 103
Дали е мъж, дали е хомо, или пък интригант, да, вижда се огромното му желание за мъст. Кипнало му е на човека! Сигурно е попадал и на други разхайтени разклечени кифли и тази му е преляла търпението.

А той със сигурност не е света вода ненапита  Mr. Green
И въпросът е как така все попада на кифли? Защо ги привлича? Защо не може да намери нормална жена?  Thinking

# 104
И въпросът е как така все попада на кифли? Защо ги привлича? Защо не може да намери нормална жена?  Thinking

Хора като него не стигат до самоанализ. Познавам такива мъже - всичките им бивши по техни думи са луди, курви или истерички. Новата я омайват с обяснения как точно тя е различната и как ще ги спаси и ще излекува болното им сърце и разочарованията им. За съжаление някои неопитни девойки (или наивни зрели жени) се хващат на този номер.

Общи условия

Активация на акаунт