Става въпрос за този журналист, който е хванал приятелката си в изневяра. До сега този човек не ми е бил познат като лице от екрана. Разбрах, че работи в екип с Милен Цветков. Нормално е тогава да не го познавам, защото не се интересувам от работата на Цветков. Но тук не става въпрос за журналиста Цветков.
Кажете, нормално ли е да е толкова сбъркан този Даниел Петканов? Дъската ли му хлопа или той просто е някакво уродливо подобие на мъж?
Защото съгласете се, мъжете не са способни на такива гадости. Това е присъщо предимно на нас, жените.
Има мъже и мъже. Да, но общо взето мъжете постъпват мъжкарски или поне аз нямам в обкръжението си мъже, способни на такива мръсни постъпки.
Мисля си, че този нещастен Петканов може умишлено да предизвиква медиен шум. Но дори да е така, рекламата също би трябвало да не прескача морални граници.
Изневерила му, ок. На всеки се случва. Напиваш се като прасе няколко пъти и подминаваш. А той не се спря и е толкова противен. Тук не става въпрос кой е прав и кой е крив. Хората първо се обичат, а после си причиняват болка. На земята се случват все едни и същи неща-любов, изневери, омраза, мъка, щастие и нещастие... Ами дайте тогава да се избием, да се вкараме в лудницата.
По-добре ли се чувства въпросният наранен любовник като знае, че бившата му е в болница на успокоителни?
Каква му е ползата от разветите мръсни чаршафи?
Ясно е, че всичко ще отмине и момичето ще се оправи, но ние очакваме от мъжете да са мъже до край.
А край винаги има.
Нормално ли е според вас мъже да пискат като малки момиченца из медиите?
Нормално ли е да иска публична разплата, вместо да се свие в някой ъгъл и да си оближе раната достойно и като мъж?

Дано не е вярно,че мацката има здравословни проблеми,дано се отърси бързо от този кошмар и следващия път да внимава с избора на "мъж".

, изобщо като цяло не разбирам каква е тази мания на хората да критикуват, все едно той е безгрешен. Ми да се замисли малко, това да му изневери момичето не идва така, от никъде. Има причина, каква е, вече те си знаят.
? Все пак историята и такива случаи помни. Ако не друго то поне ги унищожи в думи и пред публика. Защо? Защото може. Защото явно го е заболяло и е сметнал, че това ще ги изравни.