Този мъж ли е?

• 28 057
  • 152
  •   1
Отговори
Отдавна съм спряла да чета жълти клюки. Ако пък ми попадне нещо жълто, задължително го подминавам със сто процентово недоверие. Но това, което прочетох тези дни не е жълта клюка, не е обикновено дърпане на коси, а е явна жестокост.
Става въпрос за този журналист, който е хванал приятелката си в изневяра. До сега този човек не ми е бил познат като лице от екрана. Разбрах, че работи в екип с Милен Цветков. Нормално е тогава да не го познавам, защото не се интересувам от работата на Цветков. Но тук не става въпрос за журналиста Цветков.
Кажете, нормално ли е да е толкова сбъркан този Даниел Петканов? Дъската ли му хлопа или той просто е някакво уродливо подобие на мъж?
Защото съгласете се, мъжете не са способни на такива гадости. Това е присъщо предимно на нас, жените.
Има мъже и мъже. Да, но общо взето мъжете постъпват мъжкарски или поне аз нямам в обкръжението си мъже, способни на такива мръсни постъпки.
Мисля си, че този нещастен  Петканов може умишлено да предизвиква медиен шум. Но дори да е така, рекламата също би трябвало да не прескача морални граници.
Изневерила му, ок. На всеки се случва. Напиваш се като прасе няколко пъти и подминаваш. А той не се спря и е толкова противен. Тук не става въпрос кой е прав и кой е крив. Хората първо се обичат, а после си причиняват болка. На земята се случват все едни и същи неща-любов, изневери, омраза, мъка, щастие и нещастие... Ами дайте тогава да се избием, да се вкараме в лудницата.
По-добре ли се чувства въпросният наранен любовник като знае, че бившата му е в болница на успокоителни?
Каква му е ползата от разветите мръсни чаршафи?
Ясно е, че всичко ще отмине и момичето ще се оправи, но ние очакваме от мъжете да са мъже до край.
А край винаги има.
Нормално ли е според вас мъже да пискат като малки момиченца из медиите?
Нормално ли е да иска публична разплата, вместо да се свие в някой ъгъл и да си оближе раната достойно и като мъж?

# 1
Не е нормално, но и този не е нормален според мен! hahaha
Няколко пъти съм го засичала по ТВ...е, няма такава простотия!
Като гледам и двамата не са особено "читави".
И все пак само простак може да раздуха така нещата! Това говори лошо и за него, не само за нея!
Според мен търси известност и сензация, най-вероятно иска да го извикат в някое риалити. Thinking

# 2
До днес не знаех за съществуването на тези двамата. Не одобрявам такова поведение - да плюеш по човека, с който си бил до вчера.

# 3
  • където мечтите се сбъдват
Според мен не е никакъв мъж,а е прикрит гей.Толкова злоба,писъци и чупки са присъщи само на хомо индивид  Sick
Спомням си,че когато ги видях за първи път заедно в Черешката,си помислих какво прави тази разкошна жена с това подобие на мъж!Интуицията ми никога не лъже  Peace Дано не е вярно,че мацката има здравословни проблеми,дано се отърси бързо от този кошмар и следващия път да внимава с избора на "мъж".

# 4
  • Пловдив
Цитат
Защото съгласете се, мъжете не са способни на такива гадости. Това е присъщо предимно на нас, жените.
Жена под прикритие е този, ам` как. Мъжете са друга порода същества, благородна, почтена и много по-съвършена, без нашите тежки женски дефекти. Wink

# 5
Неговото поведение е по-лошо и от това на наранена жена, която търси отмъщение на всяка цена.

Все още имам съмнения колко от това е истина.

# 6
Като гледам новините (разбирам за свинщината от тази тема) вярно, че пичът е пуснал снимката, но май тази двойка просто има невероятния "късмет" днешният интернет да си я набележи да се забавлява с нея. Съмнявам се, че и той е очаквал чак такава излагация. Освен ако наистина не е ПР ход.

# 7
  • София
Според мен не е добре психически този човек. Първо си мислех, че може да е някакъв експеримент или нещо такова, обаче днес четох това http://www.168chasa.bg/article/5752062, явно е истина. 168 часа се водят сериозна медия. Вчера хвърлих поглед и на фейсбук страницата, която е направил въпросния репортер. Ужас и безумие  Shocked

# 8
Този е .... ooooh! , изобщо като цяло не разбирам каква е тази мания на хората да критикуват, все едно той е безгрешен. Ми да се замисли малко, това да му изневери момичето не идва така, от никъде. Има причина, каква е, вече те си знаят.

Конкретно по темата, нищо мъжко, достойно и на ниво няма в това поведение  Peace

# 9
Не мога да повярвам, че ще отговарям в такава тема, понеже не е моя работа, но не се сдържах да погледна какво толкова ще дискутираме в тема, наречена: "Този мъж ли е".

Ако знаех, че ще попадна на тази история за пореден път, може би нямаше да си направя труда.

Тъй и тъй съм тук, ето ти една гледна точка. Аз лично не бих постъпила така като жена или дори и ако бях мъж в подобна ситуация (нито бих постъпила като нея, нито като него), но тук не става въпрос за мъже и жени, а за някой, който е бил наранен и се опитва да изрази именно това.  Досега мъжете сякаш са свикнали все техните неща да се раздуват, а жените си мислят, че може да им се размине без обществено развяване на чаршафи. В крайна сметка, don't do the crime if you can't do the time са казали навън или "да си бе мирно седяло, не би чудо видяло". Дори българската поговорка ми харесва повече, защото не казва "да бе мирен седял" или "да бе мирно седяла" - не разделя по пол "кой ще види чудото". И в крайна сметка правилно

И все пак, за да отговоря на въпроса ти (с друг въпрос): "Този мъж ли е" -  по-приемливо и "мъжко" ли щеше да бъде да ги застреля и двамата  #2gunfire ? Все пак историята и такива случаи помни. Ако не друго то поне ги унищожи в думи и пред публика. Защо? Защото може. Защото явно го е заболяло и е сметнал, че това ще ги изравни.

Прав или не, мъж или не... не е наша работа.

Аз лично никога не съм била в подобна ситуация нито от страна на изневеряващ нито ми е било изневерявано, за да мога да коментирам. И все пак това, което се случва в момента на изневеряващата страна не би трябвало да е нещо, което тя да не можела да предвиди.

По начина, по който си изразила възмущението си, звъчиш по-скоро като наранена страна, платен коментар или просто леко инфантилно. Дори не знам какво има да му се обсъжда повече от това.

# 10
Този е абсолютно нищожество, до колкото четох момичето е прието в болница с нервна криза. Даже се съмнявам и в изневярата и. На такъв истерик отмъстителен не вярвам. Не съм съгласна, че това поведение е типично повече за жените, защото поне няколко случая знам, при които на жена и се налага да изиска ограничителна заповед за мъж, когото е изоставила. Точно това поведение е на комплексар.

# 11
Много точно мнение на Lygia

И защо така първосигнално всички взимат страната на мацката, която е изневерила? (пак в случай, че не е някакъв дебилен ПР цирк). Наранила го е, той отмъщава. Тя не е в болница заради това. А заради тормоза, който отнася от други хора. Хора без работа, набелязали лесна жертва и издевателстват. За съжаление често срещана картинка в нета, но не е нова.

# 12
  • София
Този не е мъж - той е ПСИХОПАТ!

# 13
Голяма свинщина е историята на тези герои.

# 14
Много точно мнение на Lygia

И защо така първосигнално всички взимат страната на мацката, която е изневерила? (пак в случай, че не е някакъв дебилен ПР цирк). Наранила го е, той отмъщава. Тя не е в болница заради това. А заради тормоза, който отнася от други хора. Хора без работа, набелязали лесна жертва и издевателстват. За съжаление често срещана картинка в нета, но не е нова.
Неговото отмъщение е провокирало тази реакция, точно то е основата на тормоза. 

Общи условия

Активация на акаунт