Този мъж ли е?

• 28 060
  • 152
  •   1
Отговори
# 45
Когато си бил с някого, било само за една вечер, било за дълги години, имай му малко уважение. Това размятане на кирливи ризи е плмене в собствената уста. Ти си я целувай, ти си спал до нея... Каквато и да е, тя е била твоят избор. "На добър път, Александра" беше съвсем достатъчно!

# 46
Точно. Тези панаири, които прави говорят лошо за него.

# 47
Историята е грозна и за двамата.  Не мога да разбера защо М. Цветков бута този младеж, който нито е интересен, нито е провокативен с репортажите си. Ако целта на въпросния господинчо сега е да си направи ПР, то и по този линия прекрачи много граници. Но когато няма нищо интересно около дадена личност и развяването на гащи може да създаде лек бриз около името му.

# 48
Не знам дали е мъжко, но мъжете като цяло са с много повече отклонения от жените. Затова повечето убийства, зверства и каквото още искате са дело на мъже в 99% от случаите. Та какво гледах онзи ден? Мъж, който сложи подслушвателно устройство в телефона на приятелката си. И естествено разбра, че му изневерява. Та, примами една вечер, заедно с един негов приятел, момичето и я закараха някъде на пусто място. Пребиха я с тояги, помислиха я за мъртва и я заровиха. Момичето е било живо обаче и в последствие се е задушило. Та хич не ме учудва това изродче противно, репортерчето Петканов. Точно такова нещо от него може да се очаква.

# 49
Попадала съм няколко пъти на този лигльо в предаването на Милен Цветков. Е няма такъв лигльо! Супер инфантилно поведение има постоянно! Ако не е правил някакъв репортаж, за да си запълни там минутките, които му се полагат, пуска някакви клипчета, които според повечето хора са смешни, и на които той се хили като идиот. А Цветков се хили заедно с него и няколко пъти съм гледала и съм се питала "Уот дъ фак?!" Та абсолютно не ме изненада с цялата помия, която изля по момичето... Не че я защитавам ако всичко, което той твърди е вярно, но определено никой не заслужава такова публично унижение!

# 50
Още по-лошо е, че е засегнат голям кръг хора - семейството на Александра. Май има и по-малко дете в семейството, на 15 септември не ми се мисли какво го чака в училище. Confused

# 51
Продължавам да мисля в посока сценка за Биг Брадър, щото голям взрив с тая тъпанарщина и сега пълно мълчание. Загледайте се и в трейлъра на ББ.

Впрочем, един човек остава с друг човек само, ако иска! Не можеш да накараш насила някой да е с теб, само, защото сте се подписали на лист хартия, или ти е обещал че ще сте заедно до гроб. Такива дългосрочни обещание никой не е наясно дали ще спази и в много случаи не ги спазва. Аз твърдо стоя зад мнението си, че всъщност хората не са моногамни по природа, а това е изкуствено наложено, социално обусловено поведение.

# 52
Не знам дали е мъжко, но мъжете като цяло са с много повече отклонения от жените. Затова повечето убийства, зверства и каквото още искате са дело на мъже в 99% от случаите. Та какво гледах онзи ден? Мъж, който сложи подслушвателно устройство в телефона на приятелката си. И естествено разбра, че му изневерява. Та, примами една вечер, заедно с един негов приятел, момичето и я закараха някъде на пусто място. Пребиха я с тояги, помислиха я за мъртва и я заровиха. Момичето е било живо обаче и в последствие се е задушило. Та хич не ме учудва това изродче противно, репортерчето Петканов. Точно такова нещо от него може да се очаква.
има и  много жени, които убиват от ревност. Като цяло просто женската агресия е по-друга, не е физическа, а е точно вербална и психическа. Жената може да съсипе живота на някого с психо тормоз.  Заради това и критиките към този, че не е "мъж", защото обикновено жени се държат така и мнооогооо повече жени оревават социалните мрежи при подобни ситуации, отколкото мъже.  Много са ми смешни тези тенденции да се вменява на мъжкия пол всякакви патологии. Това е барабар с измишльотините за тютюнопушенето. Има си и кампания срещу мъжете/мъжкото и тн. Сега изведнъж се оказа, че и всички сме били бисексуални...Тоест, вече не е борба за толерантност към хората с алтернативни сексуалности,  направо си тече пропаганда, че всички сме бисексуални.

По темата,  за делата на девойката никой не знае и нямаме и право да съдим, нейните действия са си лични, на никого не е пречила, дори да е изневерявала, тя дае не е била омъжена за този.  Делата на въпросния дебил са явни злонамерени и нелегални ---няма нито право да се рови в чужда кореспонденция (това не е легално), да поства чужди снимки онлайн, взети без позволение също не е легално. За подобни атаки също мое да се съди, това е тормоз. Така, че той е изцяло извън закона и много ще се зарадвам, ако тя го осъди.
Та докато мъжете като цяло са по-добрият пол, този точно е голяма плюнка.

А за "озверялата тълпа" постъри, които са тормозили момичето по фейсбук , това си е пак много предсказуема реакция на патриархален социум с цел контрол на ресурса, наречен женска сексуалност.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 14:39 от OX'AMAH

# 53
  • София
Попадна ми във ФБ тази страница, която е толкова отвратителна, че няма да я коментирам

https://www.facebook.com/DMSKlechki/?fref=ts

Видях един от постовете му, не се сдържах и написах коментар отдолу. Той беше "така любезен" да се обоснове. Явно войната, която е повел не е само срещу Богданска, а срещу всички родни златотърсачки.
Гледам, че е погнал и Николета и си мисля, че новия сезон на предаването й ще е доста интересно  Mr. Green

Ето и публикацията

Скрит текст:
DMS Клечки за зъби - Появяват се себеподобни на Сашка, защитавайки я с тезата, че всеки е човек и бърка. Бившата г-жа Божинова(по - позната като Николета) пък и се присмя. Добре де, как всички вие - "елитни" дами, не прекарахте през устите си пръстите на някой учител, или пожарникар(без министър - председатели с подобно второ "амплоа"). Как така, всеки път златният пръст е на някой футболист, или поулегнал бизнесмен?! Не се ли намери някое момче, с Рено на 15 години, с което да си легнете?! Винаги, някак си случайно, вашите забежки (или сериозни съпрузи и гаджета), ви возят в последен модел немски автомобил. Все повече на мода се появяват и "работните" пътувания, на които винаги сами(или в компанията на себеподобни) позирате на нечия яхта и/или самолет. Такава долна измет, като вас, заслужава постоянно усмиване и гавра. Когато се разхождате в мола, или сте в някой клуб, всички трябва да ви знаят и сочат с пръст, що за стока сте. Мърши.

Вяра Н - И какво сега - като я оплю и изля цялата помия по нея повече мъж ли стана? Мина ти болката, която ти причини ли? Какво точно спечели, като я посочи с пръст? Аз ще ти кажа какво - нищо. В началото на "сагата" ви повечето хора те подкрепяха, съчувстваха ти и определено бяха на твоя страна. Но след всичката простотия, която успя да сътвориш сам обърна всички срещу теб.
С най-добри чувства те съветвам да се спреш вече, защото тя, с нейното мълчание по темата печели много повече, отколкото ти с тези твои действия

DMS Клечки за зъби - Всеки си има право на мнение. Все си мисля, че сериозно трябва да се замислим, относно родния "елит". Тя си трае публично, всички странички, които демонстрират всъщност каква е, се репортват по поръчка ежечасово. Аз не виждам, в кое съзря помия, демонстрацията на истината ли?! Допуска се тази и нейните себеподобни, с трайкане и прикриване, да печелят каквото и да е...В моите очи, публичните личности трябва да са за пример, а не момчета/момичета на повикване.

# 54
Не знам що решихте, че страниците са на Петканов.
Едва ли стои и се занимава със страници, децата създаващи страници като Пабло Ескобар,Мотикаря и т.н. яхнаха вълната и направиха подигравателни страници на Александра с цел лайкове и след време и друго..

# 55
  • София
Аз се чудя,какви простаци и простачки пишат. Явно под 19год.възраст повечето.
Как може толкова млади и толкова злобни и невъзпитани...

# 56
  • Австрия

Мъж..

Цитат
..като л***o на дъжд.

# 57
Как нормалните момчета и мъже си намират нормални жени, а тия като него търсят нещо "по-така", та после да реват, че "боклука" ги употребил и изоставил?! Кво има този, та се има за важен? Не кара Рено на 15 и не е пожарникар ли? Ми те тези са 300 пъти по-достойни хора от такива мазни лепки като Петканов, дето се присламчват от простотия пари да правят покрай някой по-влиятелен тъпак, дето им осигурява писта и се забавлява с шута!
Ми, мухльо, ти си драпал за "манИкенка", за да се правиш на голямата работа, щото сигурно ти е малка оная работа! Close

Докато им се дава трибуна и има овации ще пребъдат - от дядо Стефчо(лека му пръст) през Митьо Пищова - доайен в простотията, Папа Жан, Пацо, Нидялко, Радо Прашката, Емил Незнамсикой... Всичките! Отвратителни хора, с отвратителна същност, с отвратително поведение и на върха на това, им се плаща, за да са такива, и да се правят на маймуни, само дето на синджир не са вързани, щото го правят доброволно! Sick

# 58
Как нормалните момчета и мъже си намират нормални жени, а тия като него търсят нещо "по-така", та после да реват, че "боклука" ги употребил и изоставил?! Кво има този, та се има за важен? Не кара Рено на 15 и не е пожарникар ли? Ми те тези са 300 пъти по-достойни хора от такива мазни лепки като Петканов, дето се присламчват от простотия пари да правят покрай някой по-влиятелен тъпак, дето им осигурява писта и се забавлява с шута!
Ми, мухльо, ти си драпал за "манИкенка", за де се правиш на голямата работа, щото сигурно ти е малка оная работа! Close

Докато им се дава трибуна и има овации ще пребъдат - от дядо Стефчо(лека му пръст) през Митьо Пищова - доайен в простотията, Папа Жан, Пацо, Нидялко, Радо Прашката, Емил Незнамсикой... Всичките! Отвратителни хора, с отвратителна същност, с отвратително поведение и на върха на това, им се плаща, за да са такива, и да се правят на маймуни, само дето на синджир не са вързани, щото го правят доброволно! Sick

изобщо не е сигурно, че нещо казано за въпросното момиче е истина, а не е измишльотина на тоя кретен. А изневеряват и нормалните и манекенките. Особено пък на 22 години. Аз за момичето четох, че го е и издържала този и в нейната къща живеели, и тя се чудила как да скъса с него. Направо кошмар.
За какво точно го е употребила не става ясно.
Но едно е сигурно, в България всичко е доста примитивно, и е  ужасно ниско нивото на местния хайлайф.  Laughing Mr. Green .

# 59
Не обичам да правя обобщения, но нещата са страшни. Откъде излиза тази паплач? Главоци с бръснати тикви, със снимки на огъзени манекенки и скъпи коли, някои почти деца - изглеждат на по 15-17 години - ама пишат с по 100 грешки на шльокавица "смърт за курвите" и "да я беше пребил". Какви са тези маргинали?! Какви са им родителите? Озверяла пасмина. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт