Този мъж ли е?

• 28 060
  • 152
  •   1
Отговори
# 30
Аз също не оправдавам момичето. Не я оправдавам, защото не е подсъдима.

# 31
  • София
Много точно определение - австралопитек. Понеже е лице от медиите, си позволява тон простотии.
Същият, като онзи идиот със сайта neviana.com
Ноо...да не забравяме онзи Миро, дето орева ББ преди години, а накрая се събраха с жена си да си харчат кинтите.
А тази хубава овчица за какво му се връзва, та чак нервна криза! Не ми прилича на невинно девойче, та чак да влезе в болница, но не следя развитито на историята след великото разкритие.
Да си изтрие ФБ и всякакви виртуални контакти за известно време, ама това поколение без смартфона е изгубено.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 18:44 от Cuckoo

# 32
Значи имам едно гадно подозрение, че всичко е нагласено и ще ги видим двамата в Биг Брадър да правят сеир. Хем не ми се вярва, но се питам, защо мацката не си затвори ФБ акаунта, а го остави отворен да се излее цялата душевна помия на хиляди комплексари?!

# 33
Да приемем че всички факти са верни - тя е в болница заради неговия Фейсбук пост.
Не знам защо всички се опитвате да защитавате момичето. Защото тя е на системи в болницата ли?
Няма сила на света, която да ме накара да я съжаля. Слагала си го е с двама-трима, все известни хора или важни клечки (холивудски продуценти, богати италиянчета, та дори и Даниел Петканов). Като търси бърза слава ще си понася последствията. Ок, искала да е богата и известна, но ако не е обичала "лудия репортер", защо не скъса с него? Или е имала изгода и от него и е решила да си седи на гъза и да печели максимума от връзките си?  То не може това в онова и душата в Рая. Петканов от своя страна се е чувствал наранен, то кой няма да е. Решил е да и дръпне малкия пухкав облак изпод краката и да свали принцесата на земята. Ми изобщо не я съжалявам! Заслужавала си го е. Ако беше си оправила нещата, а именно да не лъже човека че го обича и просто да го пусне да си търси късмета, а не той да разбира по толкова гаден начин че любимата му е шавлива, сега нямаше да е в нервна криза. Сядат на една маса, казва "пич, така и така, не вървят нещата" и нямаше да има скандали, подигравателни картинки с пръстчета и клечки за зъби и т.н.

Ти това болднатото как го разбра? Беше там ли, свети ли й  newsm78

# 34
Този е путьо, муньо и определено е далече от Мъж.
Но, ако се окажат верни слуховете и влязат в къщата, тове ще е най-голямата PR  кампания, която някога съм виждала. За съществуването им разбрах от компроматите.

# 35
Жалка история с жалък, отмъстителен и слаб мъж, който уж трябва да е на 30 години, а се държи като 15-годишен.

Ще чакам да видя кой ще влезе в Биг Брадър-а. Ако историята се окаже номер с цел реклама ще се почувствам като пълен тъпак. Sick

# 36
Не знам този мъж ли е и каква  е точно  приятелката му, ПР ли е или комплекс на рогоносеца , бе квото там им е. Много повече ме притеснява  - Овчата вълна, която групово заблея "разпни я", ей така,  без мисъл и още по-ужасното - с кеф. Това е плашещото в случая  Sad

# 37
Много повече ме притеснява  - Овчата вълна, която групово заблея "разпни я", ей така,  без мисъл и още по-ужасното - с кеф. Това е плашещото в случая  Sad
Много съгласна. Това беше най-отвратителното в цялата гнус.

# 38
Като го гледам как се е напомпал - фрашкан е със строиди.... Да благодари, че си е решила проблема с италианец, а не с със "свински опашки".

# 39

Защото съгласете се, мъжете не са способни на такива гадости.

Глупости. Мъжете са още по-гадни от жените. И за да станат жените гаднярки, преди това е имало някой боклук, който ги е накарал да станат такива.
Иначе колкото до постъпката му - под всякаква критика.
Тя даже да вземе да го осъди за тормоз.

# 40
  • ВАРНА
 Твърде подозрително в общия хор заблеяха разни недорасляци от вида Пабло,чък норис и прочие плагиати.МНого организирано и премерено беше.Баш да са си ортаци всичките с Путканов не мисля Thinking

# 41
  • София
нагласено, ненагласено все тая.
все ще оправдая момичето, че е изневерило на питекантроп с генетична мутация...

# 42
  • София
Тъй като беше спомената женската солидарност- да аз съм солидарна с момичето и я защитавам независимо ,че е изневерила.

# 43
  • ☀️София / London🌂
 Не харесвам когато отношенията между двама души стават обществено достояние. Каквото се е случило, пазете си го за вас, не е нужно да знае цяла България #2gunfire
Хубаво изневерила ти е , почувствал си се " се използван, наранен и обиден", като искаш да пишеш във файсбук напиши просто разделихме се заради изневяра... Не, не може само това , ще дръпнем цяла реч за да стане на всички ясно, че тя е" кОрва". За доказателсво ще и бръкнем в телефона и ще постнем снимки. Да напишем и изясним също, че има още доказатества за това, но как точно сме се сдобили с тях, законно ли е да се рови в чужди вещи и т.н не е важно. Важно е само да се хрърли възможно най-много кал. Понеже и това не е достатъчно, ще постнем и как и хръляме вещите на улицата, но не просто ги хръвляме, ами така че да се разпилят та да си ги събира. За създаването на файбук страниците нямам думи, толкова гнус се изсипа  Sick И след всичко това, ще се скрие като мишка и ще гледа сеир  Sick Sick Мъж ли? Хлебарките се по-хора от този TiredНе я защитавам, но и не мога да разбера от къде толкова злоба.
Скрит текст:
Винаги ще ми е чудно, защо когато жена изневери тя е "кОрва", но когато изневери мъж, той не "кОрвар", а просто мъж. Но това е друга тема.....

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 23:11 от White tiger

# 44
Не знам каква е истината и не ме интересува, но за мен човек, който развява мръсни гащи в медийното пространство, е достоен само за презрение. Случката ми напомни изказването на Доган, отпреди не знам колко си години, по повод развода му с първата му жена. Отвратително беше, отвратително е и поведението на този! Sick
Момичето изневерило или не, не е нужно да бъде обиждано публично. Това показва само злобата на въпросния индивид. Аз от такъв бих стояла на далече, не знам от сега нататък колко и какви ще му се вържат на акъла.

Общи условия

Активация на акаунт