Този мъж ли е?

• 28 060
  • 152
  •   1
Отговори
# 60
Да добавя, че намирам за отвратителни и тези, които плащат на такива, за да се правят на маймуни и да ни отвращават, тъй като има толкова безмозъчен народ, който няма две молекули мозък, с които да разсъди, че такива не са за харесване... И така произвеждат още подобни амеби, защото винаги ще се намеря идиоти, които започват да подражават на "известния", дето не му пука, че е задник и е велик с простотията си! Close И няма естествен подбор, няма да се изтребят тия като изпълзят на повърхността, защото хлебарките умират след 9 дни само като им откъснеш главата!

# 61
Докато си ровех из ФБ съвсем случайно се натъкнах на това:

Скрит текст:

Не знам дали е вярно, но ако е - значи този е пълен психопат.
Най-вероятно е имала паралелна връзка с друг и е искала да изостави Даниел. Твърденията, че е била платена компаньонка обаче си остават само твърдения, според мен той блъфира, че има доказателства за това. Ако бях на нейно място щях да го съдя до дупка за клевета.

Според мен Даниел си направи страхотна антиреклама, не мисля че от Нова и Часът на Милен Цветков биха одобрили това. 100% от гнусните коментари под поста му са или на някакви пубертети или на разни гологлави батки, а ме съмнява и 1% от тях реално да представлява някаква аудитория на предаването, че да му се вдига рейтинга след тоя цирк. Любен Дилов-син, Иво Танев, и куп други, дори откачения Андрей Едрев се изказаха против Петканов.

# 62
  • out of space
Значи този и тази били гаджета. Тя му изневерила и този изкарал нещата във ФБ. Тя получила криза....

Бистрите кой е мъж и коя жена ли? Къде е драмата?

Тези хора са ми почти неизвестни и не разбирам интереса към селската случка. Може би изпускам нещо.  Thinking

# 63
Да, изпускаш.

Цялата жлъч и агресия, които се изляха върху момичето от стадото, забляло в хор след селския овчар Даниелчо, готово да "убие к***ата с камъни". Щото тя е аморална к***а, пък те видиш ли в манастир са расли и такива неща не само не са вършили, че даже и не сам им хрумвали  Naughty

# 64
  • out of space
Да, изпускаш.

Цялата жлъч и агресия, които се изляха върху момичето от стадото, забляло в хор след селския овчар Даниелчо, готово да "убие к***ата с камъни". Щото тя е аморална к***а, пък те видиш ли в манастир са расли и такива неща не само не са вършили, че даже и не сам им хрумвали  Naughty

То и против НиЛо и още камара жени има подобни набези, но не съм чула някоя да е била спешно на хапчета.

Изпуснах може би това за Брадъра- верно ли ще влизат?

До тук разбрах, че някакъв тъп грозник се нерви публично на изневерите на приятелката си, която действително е готина. Тя пък го приела много навътре. Е, и?

# 65
Да, изпускаш.

Цялата жлъч и агресия, които се изляха върху момичето от стадото, забляло в хор след селския овчар Даниелчо, готово да "убие к***ата с камъни". Щото тя е аморална к***а, пък те видиш ли в манастир са расли и такива неща не само не са вършили, че даже и не сам им хрумвали  Naughty

То и против НиЛо и още камара жени има подобни набези, но не съм чула някоя да е била спешно на хапчета.

Изпуснах може би това за Брадъра- верно ли ще влизат?

До тук разбрах, че някакъв тъп грозник се нерви публично на изневерите на приятелката си, която действително е готина. Тя пък го приела много навътре. Е, и?

Ама тя нали е в психиатрията?  newsm78 Как ще влиза? С усмирителната риза ли?  Joy

# 66
Има пишка, мъж е, значи да, мъжко е. Барбарело, щом казваш че си способна на такива гадости, вярвам ти. Айде престанете, мили ми овчици, да изразявате нещо позитивно с думата "мъжко", и негативно с думата "женско". Радвай се, че не знаеш, че и жените и мъжете ги творят същите простотии, само дето мъжете са по-отмъстителни и жестоки. Та да, поведението му е мъжко.

# 67
Да, изпускаш.

Прочети какво се пише в профила й във ФБ и тогава сравнявай с Николета и подобни.
Така гнусотия дори и срещу Николета не се е изливала.
Момичето е на 22 години, какво чудно има, че е стигнала до хапчета. И какво като другите не са стигнали до хапчета, това какво пък общо има как конкретното момиче ще преживее нещата  newsm78

# 68
  • out of space
Аааа, само без лошо! Трябва ли да знам на всички профилите във ФБ? Питам тук!

# 69
Да, изпускаш.

е, това са някакви пубери на по 16-17 години, сигурно не виждали жена Simple Smile младата жена, вместо да се жалва по медиите, да вземе да подаде оплакване за тормоз от страна на този педал и на  всичките убавци. Щом отправят заплахи това е интернет тормоз, нека ги издирват по айпи и да им пуснат по една призовка. За обиди и заплахи може да се съди. Да видим дали ще са толкова ентусиазирани следващия път.

Това с курвите и смъртите и прочее интернет по(у?)мия изобщо не става само в България.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 21:29 от OX'AMAH

# 70
  • София
Ери, питаш тенденциозно.

OX'AMAH, вълната от омраза няма възраст.

никой няма право да поругава така нечия личност.
къде са тези страници за наркотрафикантите, педофилите, убийците и прочее изроди? М?

# 71

OX'AMAH, вълната от омраза няма възраст.

никой няма право да поругава така нечия личност.
къде са тези страници за наркотрафикантите, педофилите, убийците и прочее изроди? М?
Еми, тези хора не предизвикват страх и омраза у неузрели тийнове. А една красива и невярна жена буди точно това. То да ставаше само в България.

Спомням си преди години тази от туайлаит беше изневерила на ония от туайлайт с някакъв си, който не е от туайлайт. Тогава всички фенове на тоя от туайлайт (не ги знам актьорите на тоя мегатъп филм) й отправяха смъртни заплахи и какво ли не. Милионна омраза се изля върху нея.

# 72
Начи, народа всеки божи ден си изневерява - реално, виртуално, всякак и като почна да чета тук едни божии създания, ефирни, свещени почти, които никога не правят такива неща и заклеймяват всяка разтурена жена... В милион теми е дискутирано до безкрай! Все едно в паралелни светове живея. Едно виждат очите ми и се случва наоколо ми, друго е в реалността на този форум. А я да видим каква е реалността, за справка -> http://www.bg-mamma.com/index.php?board=427
И същите тия хора, озверяват като чуят в пространството "изневяра"... Странен феномен.

# 73
  • out of space
Ери, питаш тенденциозно.

Виж тиии, защо така реши?  Shocked Аз тези двамата съм ги гледала единствено в Черешката на тортата и тогава ми се сториха много симпатични. Сега отварям темата и си създадох мнение във връзка с прочетеното.
Така и не разбирам какво толкова е станало! Може би искам някой да ми сдъвче информацията  Rolling Eyes

# 74
Начи, народа всеки божи ден си изневерява - реално, виртуално, всякак и като почна да чета тук едни божии създания, ефирни, свещени почти, които никога не правят такива неща и заклеймяват всяка разтурена жена... В милион теми е дискутирано до безкрай! Все едно в паралелни светове живея. Едно виждат очите ми и се случва наоколо ми, друго е в реалността на този форум. А я да видим каква е реалността, за справка -> http://www.bg-mamma.com/index.php?board=427
И същите тия хора, озверяват като чуят в пространството "изневяра"... Странен феномен.

Зависи от какви хора си заобиколен. Аз нямам в обкръжението си хора, които си изневеряват, се тормозят по този начин или флиртуват с други. Мисля, че нормалността се създава именно в една такава среда. Когато край хората около теб е нормално да се кръшка, то и ти не реагираш като ощипана мома, когато станеш свидетел на такива събития. При мен за радост "добре" че са подобни постове да си припомня, че и такива хора имало.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт