Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за ваксината срещу магарешка кашлица по време на бременност?
Какви са мненията за ваксината срещу магарешка кашлица в Англия?
Какви са мненията за ваксината срещу магарешка кашлица в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за ваксината срещу магарешка кашлица по време на бременност?
Мненията относно ваксината срещу магарешка кашлица по време на бременност са смесени. Някои бъдещи майки се колебаят дали да я получат, докато други я приемат като превантивна мярка и силно я подкрепят. От съществено значение е бременните жени да се консултират със своя лекар, за да обсъдят потенциалните рискове и ползи за тях и тяхното бебе.
-
Какви са мненията за ваксината срещу магарешка кашлица в Англия?
Въпреки че някои майки не са чували за ваксината срещу магарешка кашлица в Англия, други посочват, че рисковете са големи и че ваксината предава имунитет на бебето до няколко месеца след раждането. Важно е да се консултирате с местни лекари и да получите информация за рисковете и ползите от ваксината в съответната страна.
-
Какви са мненията за ваксината срещу магарешка кашлица в България?
В България мненията за ваксината срещу магарешка кашлица са смесени. Някои родители се колебаят или отказват да ваксинират, докато други я прилагат превантивно и я подкрепят. Препоръчително е да се консултирате с лекар и да вземете информирано решение, като вземете предвид индивидуалните рискове и ползи.
-
Какви са препоръките за избягване на пренаселени места по време на бременност?
-
Какви са мненията относно ваксинирането на бременни жени?
. Има ли мами, които чакат да им бъде издаден протокол за ТЕЛК, тъй като не им стига полагащият им се болничен?

при мен е още 07.30 сутринта,но трябва да ставам,че имам много задачки за вършене.Днес ще правим на ММ рд'то и в нас ще е лудница. 
...
аз не съм ... но 10 кг качих вече, шапките само ще ми стават зимата... Опитах се да облека някоя от роклите си за един РД ... с едната като бидон увит в дантела, другата стомаха я надига и още малко родилния канал ще се види, и така до 10... намерих накрая нещо читаво с всичкото нови цици навън(тя роклята ми къде да е виждала толкова цици преди, едвам ги побра). И коментарите бяха " еее че са ти пораснали циците от бременността", никои не забеляза тумбака отдолу.