Спирала за мигли - тема 14

• 124 763
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
  • При децата ми
Ни виждам снимките на OnDine_ аз. Sad

# 61
  • София
OnDiNe, Revlon Photoready 3D Volume не напластява ли много? На колко пласта е на миглите ти?

# 62
Клиник и добра спирала - в едно и също изречение - е оксиморон за мен.
Защо? Днес преоткрих една една стара забравена спирала на Клиник и за пореден съм доволна, дори повече отколкото преди. Четката е много тънка и позволява прецизно нанасяне без да си цапаш клепачите.
http://media1.rankandstyle.com/products/c/clinique-lash-power-ma … wearing-formu.jpg

# 63
Тази, която показваш не съм я пробвала. От 2-3 други на марката съм доволна, да речем - 7 от 10.
Кика, след Ланком, тази не ти ли се струва по-обикновена като ефект? Запазва ли извивката, рони ли се, размазва ли се? Четката и на мен ми изглежда удобна.

OnDiNe_, като минаваш по 7-8 пъти с четката не се ли слепват и разместват все повече и повече миглите? Сподели си трика на тази техника, защото аз съм виждала и други твои снимки на миглите ти със и без спирала и ти завиждам леко, да знаеш... Laughing Аз не бих се справила с повече от 2 слоя.

Най-омразното ми нещо от грима е да си слагам спирала. Направо се припотявам преди да започна  Embarassed.

# 64
Двете са твърде различни и хубави по различен начин. Ланком е по- обемна, а тази някак по- всекидневна. Запазва извивката по- добре от ланкомската и не се рони, също така се трие само с вода, макар да се води дълготрайна.

# 65
Да, и за мен на Клиник са по-ежедневни спиралите, без драма ефекти. Но се нанасят много лесно и имат голямото предимство да се свалят пак много лесно.

# 66
Тази се сваля по много особен начин. Аз я свалям с тампон напоен във вода. Също така, обикновено имам навика да слагам спиралите съвсем леко без да настоявам, така че не съм съвсем убедена за обема и. Утре ще пробвам и ще пиша пак, но въпреки всичко аз съм доволна.

# 67
  • Street of Dreams
Mary Jo (отдавна не съм те виждала) - нямам особен трик. Когато се старая, слагам на зиг-заг в корена и издърпвам нагоре - тогава се получава по-добре, в случая съвсем обикновени, бързи движения от корена до върха.

# 68
Здравейте,момичета bouquet
Аз също съм голям фен на спиралите,купувам всякакви и скъпи и евтини,само да ме грабне по някакъв начин.Със сигурност фаворит ми е Chanel Le Volume Heart Eyes Обожавам я!Сега също съм с новата на Лореал /с оранжевата капачка/ и доста ми допада.МАС ме изгубиха като клиент на спирали,защото единствената,която си купих от тях ми слепваше миглите,ронеше се постоянно и след месец свърши  ooooh! Повече не бих си купила от тях спирала #2gunfire С другите им продукти нямам проблем Peace

# 69
  • В къЩи.
Мнения за
Скрит текст:

В момента съм с поредна опаковка от тази
Скрит текст:
чудя се дали да я сменя  Peace

Използвах си я с кеф до край,което не ми се случвало до сега с никоя спирала.По принцип ползвам няколко седмици и сменям.
Миглите ми са къси и редки, тази спирала ми придава страхотен обем,но не удължава много.
Мислех пак да си взема нея,но се подлъгах по отзивите за тази и сега съжалявам . Това е спирала за гъсти мигли- удължава и разресва добре,но обем никакъв.

# 70
Лореалските So couture и Miss hippie придават ли драма ефект или са по-скоро с естествен завършек?

# 71
Лореалските So couture и Miss hippie придават ли драма ефект или са по-скоро с естествен завършек?

За Miss Hippie мога да кажа,че според мен придава  по-скоро драма ефект  Heart Eyes Peace

# 72
Да се изкажа и аз за Hippie на L'Oreal. Харесва ми как ми стои, но ми е малко трудно да свикна с четката, защото предпочитам силиконова.
Замислям се за Le Volume на Chanel. Не съм я ползвала до сега. Ще изчакам да свърши наличната и сигурно ще си я взема да я пробвам. Simple Smile

# 73
Да, и за мен на Клиник са по-ежедневни спиралите, без драма ефекти. Но се нанасят много лесно и имат голямото предимство да се свалят пак много лесно.
Връщам се да допълня. Ако сложиш втори пласт, който между другото се нанася лесно без да сплъстява, определено става хубав обем и удължава достатъчно. Моите мигли са тънки, средно дълги и прави, така че щом при мен седи добре, на хубави мигли ще бъде идеална.

# 74
Mary Jo (отдавна не съм те виждала) - нямам особен трик. Когато се старая, слагам на зиг-заг в корена и издърпвам нагоре - тогава се получава по-добре, в случая съвсем обикновени, бързи движения от корена до върха.
OnDiNe_ , мерси. Това за поставяне с движение зиг-заг го знам от едно упътване на Ланкомска спирала, но нямам навик да го правя. Сега и за друг трик се сещам, но не го правя и него. Първо се нанася леко от спиралата само на крайчетата на миглите и после се слага от корена към върха.

И вярно е, че пиша на няколко месеца веднъж, та да взема да се разпиша пак.
Като коментирахме с kikamora спиралите на Клиник се сетих, че имаше период през който ползвах тяхната спирала, която е за оформяне на долни мигли, но аз си я ползвах за дооформяне връхчетата на горните мигли и особено тези във външния ъгъл. Там ми е на мен кошмарът ooooh!. Четката е много малка, рехава и къса, и с нея пооправях сравнително лесно само там където има нужда, без да напластявам и слепвам излишно. Ето тази:
Скрит текст:

Друга спирала на Клиник, която много харесвам е тяхната база. Когато ми се занимава слагам и от нея преди която и да е спирала и постигам прилично подреждане, обем и удължаване. Май съм писала преди за нея, но пак да я похваля.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт