Спирала за мигли - тема 14

• 124 720
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ето го моментът за спирала на Шанел, момичета: Hug
Имам СМС, че в Сефора ще има намаление на всички марки с 20 % от 15.09. до 18.09.
Обещах да споделя! Flutter Peace

# 46
  • Бургас
Супер новина,благодарим. bouquet

# 47
  • София...........
Ето го моментът за спирала на Шанел, момичета: Hug
Имам СМС, че в Сефора ще има намаление на всички марки с 20 % от 15.09. до 18.09.
Обещах да споделя! Flutter Peace

Получих смс и днес успях да се възползвам, но имаше само ultra noir. Има ли някаква разлика освен в наситеността на черното?

# 48
И мен ме интересува дали има друга разлика между noir и ultra noir, освен в цвета.
Някой, ако е ползвал и двете, нека да сподели.

# 49
  • София
Мисля преди време Илли беше споменавала, че не е доволна от новия вариант и за това залага само на старата класическа версия.
И аз така направих. Заложих на провереното и сигурното! Flutter Simple Smile

# 50
  • София
Да, стандартната е най-добра Simple Smile
Честито, копче. bouquet
Помня че и други момичета писаха, че ултра черната им се размазва.

# 51
Мнения за  
В момента съм с поредна опаковка от тази
Скрит текст:
чудя се дали да я сменя  Peace

# 52
Аз съм доволна от тази спирала на Лореал. Бях писала някъде в темите - разресва идеално миглите и тушът се разнася равномерно и чисто, без да се наслагва и слепва косъмчетата. Много ми допада как стои.

# 53
  • Street of Dreams
Revlon Photoready 3D Volume снимка след цял ден носене.

Слагам я за трети път и има разлика с първия. Обемни, тежки мигли, със слагането трябва да потренирам, за да не стават тези топчета. А те се получават, защото спиралата освен е дава обем и извива, също така значително издължава. Не знам защо това не се вижда на снимките - като се погледна в огледалото стигат почти до веждите... ММ хвърли едно око и потвърди, че снимките (първите две) не отразяват действителната дължина. Ще си поиграя да снимам от друг ъгъл.

# 54
  • Варна
Тоест си доволна от спиралата, така ли?

# 55
  • Street of Dreams
На теб не ти ли харесва? Grinning
Определено е спирала с ефект. Лично предпочитам спирали, които не удължават, но тази смело мога да я препоръчам на тези, които търсят всичко в една спирала на добра цена. С условие, че може и да може да се сложи по-прецизно. Втори дубъл:
Скрит текст:

# 56
  • Варна
Всякак ми харесват твоите очи.
Подозирам, че спиралата почти не е фактор.

# 57
Не ми харесва това напластяване на туша по миглите, който им придава "зърнист" ефект...
OnDiNe_, на колко пласта е положена на снимката?

# 58
  • Street of Dreams
Колко пъти съм минала с четката ли? Много. Поне 7-8 - обичам да слагам по много спирала. Иначе не чакам да изсъхне и да слагам втори пласт. Ефектът е на върховете от удължаването и смятам, че може да се избегне, ако се постарая.

Тайга, като мацка с убийствени мигли също си казвала, че си има голямо значение спиралата.  Hug

# 59
Това имах предвид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт