Спирала за мигли - тема 14

• 124 753
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
  • Манчестър
Благодаря за темата.

Купувам спирали които са препоръчани в темите. Имам няколко в обръщение, но като че ли най се разбирам с ПУПА.  Grinning

# 16
  • sofiq
Благодаря за новата тема  Hug

Аз купувам спирали просто ей така като ме грабне на момента,по препоръки от приятелки,по препоръки от форуми,заради промоции....изобщо купувам спирали и винаги имам по няколко.Спиалите са най голямата ми слабост в декоративната козметика Heart Eyes

# 17
  • Sofia
Благодаря за новата тема Simple Smile

Купувам доказали се при мен спирали, както и новоизлезли, от любопитство. Често съм разочарована и тогава хващам познатата и изпробвана спирала. Винаги имам една сигурна в обръщение Simple Smile

# 18
  • София
Amiamo, благодарности за новата тема!  bouquet

Много съм капризна по отношение на спиралите и винаги имам по поне 4-5 отворени. Купувам по препоръка от приятелки или от форума, купувам когато някоя ми се стори интересно в магазина, а също и такива, които съм харесала от личен опит. Все се притеснявам да не изпусна някоя новоизлязла, която може да се окаже най-най-хубавата и потенциална бъдеща любов.  Laughing

# 19
И аз купувам любимци,които седят в запас.Хвалени спирали,които в повечето случаи не ми харесват и ги подарявам.Нови спирали от дадена марка купувам,но без да прочета отзиви рядко Peace

# 20
  • на последния етаж
Купувам по препоръка обикновено. В момента съм с тази:

# 21
Винаги държа налични Le volume и Диор максимайзер. Бях доволна и една на ЕЛ, но не се сещам за името й.Беше ми в блокблъстъра☺.
Ето тази съм решила да пробвам.http://www.kikocosmetics.com/en-bg/make-up/eyes/mascara/Extra-Sc … 030105100033#zoom. Приятелка ми я похвали. Досега спиралите на Кико в коша са заминавали директно. Сега тази е 3.90€

# 22
  • Street of Dreams
Винаги държа налични Le volume и Диор максимайзер. Бях доволна и една на ЕЛ, но не се сещам за името й.Беше ми в блокблъстъра☺.
Ето тази съм решила да пробвам.http://www.kikocosmetics.com/en-bg/make-up/eyes/mascara/Extra-Sc … 030105100033#zoom. Приятелка ми я похвали. Досега спиралите на Кико в коша са заминавали директно. Сега тази е 3.90€

Ще чакам отзиви Peace

# 23
  • София
Обожавам MAC като козметика, но чак в края на миналия месец си взех за първи път спирала от тях и съм супер доволна.

http://www.maccosmetics.com/product/13839/18847/Products/Makeup/ … ash-Optimum-Black

# 24
Много съм доволна от  Full lash Volume Mascara Shiseido. И на Кларинс.
Купих две на Клиник, но останах доста разочарована.

Напоследък гримът ми е  руж и спирала.

# 25
Хайде в новата тема Simple Smile
Винаги държа по една спирала Bourjois Volume Glamour Max, любима ми е. Иначе си купувам най-различни да пробвам особено като видя реклама на някоя нова. Обикновено после я подарявам и се връщам към вече старото и изпробвано Simple Smile

# 26
А да попитам рициновото масло, с което мажете миглите си- е обикновено рициново от аптеката ли ?

# 27
А да попитам рициновото масло, с което мажете миглите си- е обикновено рициново от аптеката ли ?

Аз ползвам ето това http://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D … %D0%BC%D0%BB.4800
Това от аптеката не струва, не е чисто масло  Peace

# 28
Така ли? Това от аптеката някакви примеси ли има?

# 29
Така ли? Това от аптеката някакви примеси ли има?
Става въпрос за това в бялото пластмасово шишенце, което струва лев и нещо, нали? В момента не си спомням какъв му е състава, но то доколкото знам е предназначено за вътрешен прием, а на тази цена ме съмнява да е чисто масло. От него колкото и да съм мазала, не съм видяла ефект нито за миглите, нито за веждите. От това, което сега ползвам, съм много доволна, ползвам го за какво ли не Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт