Спирала за мигли - тема 14

• 124 908
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • Canada
Ех, vici75, жалко, тази с фибрите ли взе? Може другата да не ти се рони...

Ако теелескопика не ти се рони ще й дам пак шанс  Flutter

Covergirl се намира по американските дрогерии и супермаркети, доколкото знам.

Точно така е, не съм виждала марката по летищата  Peace

# 571
хм ти ме озадъчи  newsm78 дали с фибрите съм взела. Ами а де? Като че ли беше по-тъмно синя опаковката ѝ, но същото каквото пише и на тази която си показала. Освен пак да се огледам и да пробвам друга....

А какви патила патих снощи с отстраняването на тази Butterfly на Лореал лилавата не е истина. Аз я върнах, но сутринта с нея се гримирах. Почвам да махам, ще си откъсна миглите #2gunfire. Имам един разтвор за водоустойчиви спирали. ПОчвам с него. Нищо не се маха, нищо не се разтваря. Дърпах, търках, сапун, крем де що имам из нас само и само да поддаде по някакъв начин. След 30 мин най-после я махнах някакси, обаче си прижулих кожата, което установих по-късно като сложих околоочния крем. Като ми засмъдя, пламнаха ми очите, сълзи, люти. УЖАС. Тая сутрин добре, че нищо ми нямаше и не го е обърнало на възпаление през ноща. Даже се чудя дали да се гримирам днес, но довечера имаме излизане, та ще се наложи. Направо пълно разочарование, а не виждам никъде да пише, че е водоустойчива.

# 572
  • Бургас
vici75,ти с какъв дегримьор премахваш спирала?Аз за по-упорита спирала позадържам тампонче с мицеларна вода на миглите и спиралата после много лесно се почиства.

# 573
аз честно казано не срещам трудности с премахването на която и да е спирала (водоустойчиви по принцип не ползвам). Даже направо със сапун си мия лицето и после под очите с едно на лореал за спирали на памуче минавам и пак мия с вода. Обаче много му е голяма дупката отгоре та отвреме на време го разливам ама до дупка  Blush и последния път избирах маскара римувър по дупка  Mr. Green Та в магазина ми предложиха на беър минералс с малка дупка, а на шишенцето пише , че махало дори и водоустойчива спирала. И снощи ми се отвори повод да махам това чудо от очите. Еми не го махна. Аз просто го изскубах от миглите наред с тях. Никой да не си взема от тази лилава бътърфлай. Ще патите.

# 574
  • Австрия

Ползвам изключителнo водоустойчиви спирали и ги махам (както и целия грим) с почистващо олио.

пп. Ползвах на Balea, но го спряха за мое огромно съжаление, поне за момента от производство/продажба.
Хубаво е това на Thalion, но вече го привършвам, подарък ми е. Заредила съм се за след него с Camomile на the Body shop  Peace За моята суха кожа и водоустойчиви спирали почистващото олио е идеален продукт!

# 575
Също ползвам изключително само водоустойчиви спирали и нямам никакъв проблем с махането с двуфазен ох как се казваше. Simple Smile
Някой питаше дали имаме промяна в миглите. В момента моите са ужасни! По принцип са ми тънки и прави, но в момента положението по- зле от преди. Знам, че е на моменти но много ме дразни, защото никоя спирала не седи добре.

# 576
  • Щастлива мама на 3 слънца
Чак сега проверих и аз имам златната спирала на лореал
Сърахотна е . Рядко мога да кажа нещо добро за спирала . Тя е единствената , която слагам бързо без да се мацам

# 577
Ех, vici75, жалко, тази с фибрите ли взе? Може другата да не ти се рони...

...............

Foncé  Joyвзех точно спиралата която си показала. Сега си отворих очите и гледам, че наистина съм взела същата марка, но малко по-тъмно зелено ли синьо ли да го нарека. Сега взех вярната.... Ще пробвам през седмицата, че уикенда залагам на моя хай енд сиреч телескопа и не ми се рискува  Joy Непременн ще кажа как ми се вижда... Peace

# 578
  • Щастлива мама на 3 слънца
Подсетихте ме и мен за Телескопика, може да я пробвам пак Flutter

Спрях да я купувам защото се ронеше, а преди не беше така. Гримирам се в 6:30 ч. сутринта, свалям грима най-рано в 19 ч. и ми е важно спиралата да се държи прилично  Peace

vici75, пробвай тази спирала  Flutter 6-7 опаковки изхабих от нея, тя ми замести Le volume на Шанел. Разделя, удължава, придава лек обем, извива миглите, с два пласта може и приличен драматичен ефект да се докара. За цената си е чудна!

С нея съм в момента много я харесвам
Сравнявам я с телескопика на лореал

# 579
  • Canada
Foncé  Joyвзех точно спиралата която си показала. Сега си отворих очите и гледам, че наистина съм взела същата марка, но малко по-тъмно зелено ли синьо ли да го нарека. Сега взех вярната.... Ще пробвам през седмицата, че уикенда залагам на моя хай енд сиреч телескопа и не ми се рискува  Joy Непременн ще кажа как ми се вижда... Peace

Ще чакам да споделиш, аз имам и ползвам и двете. Понякога нанасям само тази с фибрите на два пласта, друг път първо нея и после сресвам с обикновената. Отронват ми се понякога по прашинка-две, но си мисля, че това са по скоро остатъци от самият туш по ръба на горният клепач, защото нанасям спиралата плътно от основата на миглите   Flutter

*АДРЕНАЛИНКА*, и аз много я харесвам, 6-7 изхабени опаковки вече имам от нея  Peace

Хм, OnDiNe_, замисли ме сега, отдавна не съм се оглеждала, трябва да я има Телескопик-а. Ще проверя и ще докладвам  Laughing Mr. Green

# 580
Ted,вчера си купих основата на Eveline и днес я пробвах.Наистина е много хубава,много добре ми раздели миглите и ми ги изви и след това всичко със спиралата стана по-лесно.Много ми харесва,благодаря за съвета bouquet

# 581
  • SF
Добре. Поради каква причина спиралата Телескопик, the best off, е спряна от продажби в България и се занимаваме с някакви Манга, двойна, тройна и не знам още какви на Лореал.

Вчера си я поръчах, но чак лятото ще имам 2 такива. В Масачузетс имат и черния Телескопик.

# 582
Foncé  Heart Eyes  bouquetпробвах тази сутрин въпросната на Cover Girl (вярната  Peace) СУПЕР Е!!!!!

МНого съм доволна, няма нищо общо обаче с другата по-тъмно зелената с розовите букви!!!!

Ако с телескопа се правя за 5 мин, с тази се направих за 2. На мен и това ми е от значение наред с другите изисквания. Не е суха, но не е и течна, бързо се нанася, не натрупва, разресва, удължава, обем, не извива много, но съм ок с това. Цената ѝ не ми е от значение, но е по-ефтина от другата.

Хареса ми. Ще ги въртя двете за сега bouquet.

# 583
  • Street of Dreams
Ай стига бе!  smile3502

# 584
Трябва да се пробва   Hug аз се определям като най-недоволна от всякакви спирали в сравнение с вас  Joy, а тази ми хареса. Още не ми е засипала дори и лецето с черни точки. От два часа съм с нея. ДобреЙ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт