Спирала за мигли - тема 14

• 124 733
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
До 31 май EL Sumptuous Extreme ще бъде на цена 33лв вместо 66лв, това в официалните бутици на марката (нз дали към промото ще участват и щандовете на марката в Douglas и Sephora, както често се случва).

Преди години мн я харесвах. Последният път, когато я взех придаде ежедневен обем и добро разресване, но не и драма ефекта който търся и постигам с Maybelline Lash Sensational, от която изхабявам 6_та   Shocked  Crazy поредна опаковка.

Тя е МОЯТА спирала за сега, за това и спрях да пиша тук.
Хвърлям ви по едно око де, още повече, че заради вас въобще я пробвах  Hug Hug иначе нямаше и да ми хрумне Embarassed

# 721
Скоро   попаднах на разпродажба на безмитната  в Англия   купих   спирала на Clinique. Просто  е уникална. Ако някой  пътува или живее в Англия може да проверява.Поне е сигурно че е оригинална.В България е около 40 лева.
https://www.youtube.com/watch?v=IFhiP-PRoDA&t=3s

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 20:22 от веселина меченова

# 722
Имате ли впечатления от спиралата на Мейбелин Push up drama - https://www.maybelline.com/eye-makeup/mascara/the-falsies-push-u … -washable-mascara
В чуждестранните форуми попадам на мнения, че на много хора са им опадали миглите от нея.

# 723
  • Вестерос
само негативни мнения за нея като цяло

# 724
Аз по едно време бях решена да си я взема, но в крайна сметка се отказах, понеже тушът е бил прекалено гъст и съответно слъстява много миглите...

# 725
Получих мини на Hypnose на Ланком и много ми хареса. Много бързо и без да разрделям миглите, стават хубави. не слепва, не цапа.

EL Sumptuous Extreme и Maybelline Lash Sensational ми идваха вповече.

# 726
  • Перник
Имате ли впечатления от спиралата на Мейбелин Push up drama - https://www.maybelline.com/eye-makeup/mascara/the-falsies-push-u … -washable-mascara
В чуждестранните форуми попадам на мнения, че на много хора са им опадали миглите от нея.
Купих я скоро, но хич не ми харесва - слепва ми миглите, четката не ми допада...яд ме е,че си дадох парите за нея.

# 727
  • варна
Не си купувайте намалената спирала на ЕЛ!!!По-лоша спирала едва ли има!!!Или на мен ми се е паднала напълно празна опаковка.... Laughing

# 728
Не си купувайте намалената спирала на ЕЛ!!!По-лоша спирала едва ли има!!!Или на мен ми се е паднала напълно празна опаковка.... Laughing

Вчера ми я предлагаха, или в комплект, или отделно+парфюм с отстъпка и за двете. взех си парфюм и червило. На пръв поглед ми хареса спиралата/тестера/, но не се реших. Съжалявам за неуспешната покупка, защо не опиташ да я смениш?

# 729
И аз въобще не я харесвам тази спирала на ЕЛ Stop Нищо не прави на моите мигли както и да слагам.
Вчера си купих Lash sensetional,защото четох много добри отзиви тук в темата за нея.Днес я пробвах и наистина стои чудесно.Надявам се само да не започне да се рони или размазва.Ще пиша пак довечера Peace
А случвало ли ви се е миглите ви хич да не са в ред?Моите мигли на дясното око нещо никак не стават,стоят едни такива къси и прави,слепват се   newsm78 Да кажа само,че това е в последните няколко седмици,преди не са ми били така,но в момента има видима разлика между едното и другото око.Някакви съвети?

# 730
  • Sofia
А случвало ли ви се е миглите ви хич да не са в ред?Моите мигли на дясното око нещо никак не стават,стоят едни такива къси и прави,слепват се   newsm78 Да кажа само,че това е в последните няколко седмици,преди не са ми били така,но в момента има видима разлика между едното и другото око.Някакви съвети?

Случва ми се и на мен периодично  Peace Подменят се миглите и понякога са еднакво зле и на двете очи, понякога се разминават и е още по-досадно Simple Smile Трае около седмица, след това си израстват и са ок. Според мен няма много какво да се направи, освен да се изчака Simple Smile

# 731
Да, и на мен ми се е случвало. Да не казвам, че понякога някои от косъмчетата са доста дълги в сравнение с останалите и като хвана ножицата и ги поорязвам. Обаче после резултата е потресаващ, понеже си личи че са  отрязани и си ходя окепазена поне 2 месеца. Много бавно растат...

# 732
Много ви благодаря за отговорите,успокоихте ме Simple Smile Дано да се оправят скоро.Иначе и аз ги режа на едно място,защото стоят много грозно-почти в началото на окото едни дълги косъмчета,в средата по-късно и накрая пак дълги.Изглеждат все едно има дупка в средата,затова тези първите ги клъцвам леко Embarassed

# 733
Тези спирали на Лореал много бързо свършват, на мен ли ми се струва или е така?  Rolling Eyes

# 734
https://www.google.bg/search?q=ecrinal+mascara+gel&prmd=ivsn … c=684SBsWngjq_VM:
Извинявам се за грозният линк,но съм през телефона. Много добър продукт за мигли и вежди. Бях си оскубала веждите във вътрешността и с него ми порастнаха.

Общи условия

Активация на акаунт