Спирала за мигли - тема 14

• 124 719
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Имате ли впечатления от спиралата на Мейбелин Push up drama - https://www.maybelline.com/eye-makeup/mascara/the-falsies-push-u … -washable-mascara
В чуждестранните форуми попадам на мнения, че на много хора са им опадали миглите от нея.
Изобщо не прилича на хубавите Мейбълински спирали.Гъста консистенция,слепва миглите,стои на бучки...Не си давай парите за нея.

# 736
Благодаря ви за отговорите за Мейбелин Push up drama, отказах се от нея и си купих на Л'ореал volume million lashes excess. Дано ми хареса Simple Smile

# 737
  • Пловдив
На мен тази ми е любимата и я ползвам от години.Ако си падаш по силиконови четки сигурно ще ти хареса.

# 738
Падам си по силиконови четки, обикновено такива си взимам. Тази л'ореалка обаче никакъв обем не ми даде, миглите ми станаха на отделни снопчета. Уф, най-хубави ми стават миглите с Pupa, но тя ми дразни очите.

# 739
  • На ръба..
Последния път направих грешката първо да си купя спиралата и после да седна почета  Crazy
Тогава бях взела 2000 калории и се прибирам и чета всички Уау от Miss Hippie и така..все пак се сдобих с Мис-ката ами Heart Eyes даже не се налага да минавам втори път, дето не помня от кога не се е случвало.
Та Мис-ката...много съм доволна  Laughing

# 740
................. драма ефекта който търся и постигам с Maybelline Lash Sensational, от която изхабявам 6_та   Shocked  Crazy поредна опаковка.

Тя е МОЯТА спирала за сега, за това и спрях да пиша тук.
Хвърлям ви по едно око де, още повече, че заради вас въобще я пробвах  Hug Hug иначе нямаше и да ми хрумне Embarassed

Как точно нанасяте спиралата, предвид специфичната форма на четката? Мен именно формата на четката ме спира да не я купя. Струва ми се, че няма да се справя.

# 741
Lirena, използвам само страната с дългите бодлички при нанасяне. Извита е и извива и миглите; с нея постигам   и удължаване. Страната с късите бодлички май рядко я ползвам.

Мн хора я ползват. Нека и те споделят, ако си имат свой трик.

Скрит текст:
................. драма ефекта който търся и постигам с Maybelline Lash Sensational, от която изхабявам 6_та   Shocked  Crazy поредна опаковка.

Как точно нанасяте спиралата, предвид специфичната форма на четката? Мен именно формата на четката ме спира да не я купя. Струва ми се, че няма да се справя.

# 742
Figs,т.е използваш четката от изпъкналата страна,така ли?Нещо не успявам да си го представя newsm78
Аз я използвам от страната с късите бодлички.

# 743
При мен най- добрият резултат се получава  когато я нанасям с двете страни едновременно и съвсем леко завъртам, а понякога и не го правя. Не знам дали разбрахте  Grinning

# 744
Figs,т.е използваш четката от изпъкналата страна,така ли?Нещо не успявам да си го представя newsm78
Аз я използвам от страната с късите бодлички.

Хъмм, сутринта като я слагах обърнах специално внимание Crazy Спиралата е вече на привършване, по-сухичка е и пуска по-оскъдно. В този случай оказва се, първо я нанясям с по-плоската част (страната м/у дългите и късите бодлички) от основата на миглите на горе, като притискам. После, позавъртайки минавам няколко пъти с изпъкналата страна с дългите бодлички.

И да, доста е трудно за обяснение какво точно правим докато я нанасяме   Laughing

# 745
На мен пък ми дадоха мостра от Better than sex и въобще не ми хареса. То дето суха, че се замотах сутринта десет пъти да повтарям всяко око, ами за капак през деня взеха че ми кльопнаха миглите не знайно защо. Уж бяха извити до едно време, после прави и напред. Боклук. Добре, че не се набутах с пълноразмерен продукт.

# 746
  • Варна
Момичета, а да дадете мнение за тези спирали -

- Maybelline the colossal big shot

- Мax factor false lash effect спирала

- Bourjois volume reveal

виждам, че са на хубава промоция в Лили този месец.

И без друго се канех да си взема нещо ново, че моята любимка е на привършване, но да кажете ако сте ползвали някоя от тях дали сте доволни.

# 747
  • SF
Ще правите ли нова тема?

# 748
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите за Мейбелин Push up drama, отказах се от нея и си купих на Л'ореал volume million lashes excess. Дано ми хареса Simple Smile
Моля те,сподели дали я харесваш.При мен отлежава от март месец,поне е запечатана в подаръчна кутия с очна линия и би трябвало да не изсъхне,не е отваряна.
Ако не ти стане любима може да пробваш Мис Хипи на Лореал.Вече я обожавам.Ползвам и две други спирали,но само защото съм ги отворила и не искам да изсъхнат без да са ползвани.Определено ще купувам Мис Хипи докато я продават или докато не я развалят.

# 749
mariqivanova799, как седи тази Мис Хипи? Обем или издължаване ти придава?

Аз също трупам спирали, които седят неотваряни с месеци. Не ми стават сухи докато им дойде реда, но ми се е сулчвало да си купя от магазина спирала, която е изсъхнала. Сега приключвам VOLUME MILLION LASHES FATALE - много удобна четка, приятен обем, но не ми удължава

Общи условия

Активация на акаунт