С какво ви дразнят свекървите- 69

• 65 845
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Уф, Даун, нещо днес си накривила шапката! Къде прочете, че искам да ми се меси?! Споделих наблюдение! Не ме боли и не ми дреме, от всички внучета сина ми й е най-любим, ама ако иска, който си иска аз не мога да й влияя!

# 751
Ами като и е най-любим се възползвай. Сигурна съм и че към дъщеря ти ще се привърже. (А и съм крива по принцип, а не само днес  Simple Smile).

# 752
Виж как съм пропуснала, че си крива, за други вече знам Simple Smile
 Не ми пречи, когато имаш няколко внучета, няма как любовта да е по равна, важно е само децата да не го виждат и да страдат. Името сигурно е проблем, защото там е силно патриархално. Тя казва, че е ОК, но със сигурност не е много. Малко ми е жал за нея, че я/ще я говорят в селото как снахата не я е уважила и явно не я уважава, но това не ми беше причина.

# 753
Твърде много се вживяваш в селския живот. Колкото и да говорят си е за тях. Аз съм последното внуче от 5 на едната баба. Единственото осиновено, и е гледала три от нас. Аз и бях любимката, но когато съм се появила, останалите са били пораснали. Две, от петте са гледани от другите баби и дядовци.

Драми не е имало, освен боевете от време на време с братовчед ми, с който имам най-малка разлика - 4 години.

Майка ми не смееше да пипне синът ми, когато беше бебе, но е гледала племенничката ми, когато беше на 3. Гледа и синът ми, когато порасна. В един момент се притесняват от бебета (аз и сега изпитван ужас, а много от приятелките ми са с новородени).

# 754
 Zoι ,
Сигурна ли си , че ти не обръщаш прекалено много внимание на бебето за сметка на баткото и свекърва ти иска да компенсира това.

# 755

Общи условия

Активация на акаунт