С какво ви дразнят свекървите- 69

• 65 846
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Оф! Не мога да разбера от какъв зор свекървите се натискат да домакинстват и в дома на сина и снахата. Не ми стига домакинстването у дома, че да седна да го правя в още един дом. Да, бе, да! Ей сега! Whistling

Според мен има повече опити на снахи да се докажат и преекспонират. Повечето свекърви са на нашата възраст и ми е трудно да си ги представя без чаша в ръка. Единствена е Радика с бабата на 80 от която се очаква чудеса да върши.

# 16
Повечето свекърви са на нашата възраст и ми е трудно да си ги представя без чаша в ръка.
О, има и свекърви-чудеса на природата. Моята мила леля, която иначе е пич отвсякъде, днес се изцепи страхотно. Казвам ѝ аз, че синът на едни съседи (40+ годишен мъж) готви страхотно и лелчето изтърсва:"Ами, да, сигурно жена му е мързелива и той от зор се е научил да си готви". ooooh! hahaha

# 17
Оф! Не мога да разбера от какъв зор свекървите се натискат да домакинстват и в дома на сина и снахата. Не ми стига домакинстването у дома, че да седна да го правя в още един дом. Да, бе, да! Ей сега! Whistling
От зор да осмислят времето си.
Пък ако са живели и действали на принципа, че добрата жена е тази зад парцала, стой та гледай сеири.

# 18
Е, нямат ли си собствени домове, където да осмислят времето си колкото искат? Кеф им тиган, кеф им прахосмукачка, кеф им пералня. Луди жени! Лу-ди!

# 19
От зор да осмислят времето си.
Пък ако са живели и действали на принципа, че добрата жена е тази зад парцала, стой та гледай сеири.

Скучаят, работата им малко. Когато дИтето напусне, домакинстването рязко намалява.
Освен това се знае, че любовта на мъжете (в смисъл всичко от мъжки пол) минава през корема.
И явно тази грижа трябва да е "дей-ту-дей". И ако мама на готви на синчето, ще загуби любовта му.

# 20
Никой никога не ми се е месил и си е навирал носа в жилището ми. Явно, си е доста неприятно.
И е проява на незадоволено любопитство и желание за контрол върху живота на другите.
С този пост откри и предимствата на твоята свекърва. Wink
Представи си какво им е на хората, на които им висят на главите постоянно и бъди доволна от твоята свекърва, нищо че не ти гледа дете о.
Най-важното е че стои настрани и не се меси

# 21
Много сте безкъсметни хем нахални, хем некадърни вашите свекърви Simple Smile Моята поне да чистене и готвене, много умее.
Ти докато мрънкаше от свекито си, сега гледам го приемаш като помощ вече. Много бързо те превъзпитаха. Опищя света за пердетата,  и за пренасянето в новия ти дом, пък сега ти се вижда, че ти е помогнала.  Stop

# 22
  • Варна
Според мен формирането на младо семейство ги кара да усетят осезателно как минава времето и как остаряват наистина и някак подсъзнателно искат да се покажат, че още има хляб в тях.

# 23
Защо анонимно? Това си е самата истина и всеки, който е чел постовете на Зои би трябвало да му е станало ясно.
След няколко месечно отсъствие Зои се връща с имитация на помъдряла снаха.  Laughing
HighSpeed, може и така да е. Но енергията на "млада" булка, па макар и на 30 (вече не се омъжваме на 18) не можеш да я сравниш с на някоя лелка, която вече си е отгледала децата.
И не става въпрос за физическата енергия, има си някои, които наистина не се дават, а точно до това, че на някой му предстои път, който ти вече си изминал и е редно да отстъпиш. Една жена на 30 не е никакво дете, което се омъжва като едно време на 17 и отивайки при свекървата да не може да си опере гащите. Времената изобщо не са такива, каквито са били. И вече сме лоши, защото не си мълчим и си изразяваме свободно мнението. Не се притесняваме от различните виждания. Може би по време оно са го считали като неуважение към възрастните.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 17:14 от JonyBonboni

# 24
Много ми е странно и ми става жал за човека, който е анонимен в анонимен форум  Mr. Green Излез, покажи се, няма да те изям. Ясно е, че е някой редовно списващ, ама толкова ли си дребна душица, страхлива?!
 Джони, ако четеш ще направиш разликата. Едно е да ми изчисти банята, когато аз не мога, друго да ми налага мнение за пердета или каквото и да е. За едното съм благодарна, за другото съм й казала мнението си. Ти кое не разбра? И да, след бебето все повече ценя времето си и, ако някой иска да ми домакинства е добре дошъл. Дребни скрупули и комплекси не ме терзаят!

# 25
И аз май не разбирам кое налага писането анонимно? newsm78
Подкрепям Зои, трябва да се разграничават някои неща: кое е помощ и кое налагане на мнение.

# 26
Много ми е странно и ми става жал за човека, който е анонимен в анонимен форум  Mr. Green Излез, покажи се, няма да те изям. Ясно е, че е някой редовно списващ, ама толкова ли си дребна душица, страхлива?!
 Джони, ако четеш ще направиш разликата. Едно е да ми изчисти банята, когато аз не мога, друго да ми налага мнение за пердета или каквото и да е. За едното съм благодарна, за другото съм й казала мнението си. Ти кое не разбра? И да, след бебето все повече ценя времето си и, ако някой иска да ми домакинства е добре дошъл. Дребни скрупули и комплекси не ме терзаят!
Анонимен, анонимен, колко да си анонимен в 1 форум Mr. Green. Кое те притеснява? Колкото ме познаваш като анонимен, толкова и като "захарчето", "цурето123", "сладка_калинка" и т.н. Или те  яд, че не ми виждаш ник-а, за да се дъвчеш по всички теми с мен? - за това съм анонимен. А да обиждаш някого, когото не познаваш е много културно и възвишено да знаеш.
Държа да подчертая, че горепосочените никове са измислени от мен и са само примерни, да не се засегне някой, ако наистина има с такъв - съвпадние е.
А да ти изчисти банята ден след като си я измила ти - дали ще те изкефи как ти намеква, че можеш да чистиш или пак ще се радваш, че ти помага? Направо са ти промили мозъка.

# 27
Знам коя си, ясно е от начина на писане Laughing Споко, не ме разстройва мнението ти, че чак да се дъвча по всички теми. Имам си по-важни дейности за вършене.
 И да, на този етап надживях борбата със свекърва ми, пожелавам ти и на теб да се отървеш от комплексите си. Ще е жалко целият ни живот да мине в мерене и надскачане. Нямам какво да деля, отделно семейство сме, където можем ще си помогнем. Ако пък ме ядоса, ще вляза в темата да се оплача Wink

# 28

Лично - от желание да помогна. Но вече ще правя снимка, като дойде, да не разместя някой стол.

# 29
  • София

Ти докато мрънкаше от свекито си, сега гледам го приемаш като помощ вече. Много бързо те превъзпитаха. Опищя света за пердетата,  и за пренасянето в новия ти дом, пък сега ти се вижда, че ти е помогнала.  Stop
Хи,хи!
Тя поне, като си сменя мнението, пак с ника си застава, а теб що не ти стиска да я оплюеш неанонимно?

Общи условия

Активация на акаунт