Ebay 97

• 89 590
  • 878
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Последният номер в темата е на listenme /само цифри/, на Master не виждам такъв.
Може да е редактирала...

# 541
  • София
Последният номер в темата е на listenme /само цифри/, на Master не виждам такъв.
Може да е редактирала...
Не съм посочвала в темата номера - изпратеният ми номер е от 13 символа, вкл. 4 букви.

# 542
  • Пловдив
Да, грешката е моя, гледала съм номер от друг пост. Blush
Master , дай да го видим този номер, така говорим наизуст.

# 543
Тоест няма как пратката ми да е на митницата и не ми остава нищо друго, освен да чакам?

# 544
Момичета имам нужда от съвет.
Наддавах в бързината за артикул, които след като спечелих, видях, че не е цвета които искам, на снимките не се виждаше добре, защото е много подобен като цвят та така, обърках се.
Спечелих и съответно писах на продавача, за грешката,отговора беше, че трябва да плати такса, която ебай ще и наложат и според нея аз трябва да я платя. Та какво да правя, за първи път чувам за такава такса.
Благодаря

# 545
При продажба продавачът наистина дължи такса. Всеки месец получаваш фактура за таксите, които дължиш за изтеклия месец. Аз имах такъв случай, купувачът мота плащането 15 дни, накрая помолих или да плати веднага, или докладвам. Купувачът каза, че не може да плати веднага, зададох отмяна на покупката и понеже все още нямах фактура, начислената такса автоматично отпадна.

Ако има издадена фактура за таксата, тогава продавачът трябва да се свърже с ибей и таксата ще му бъде възстановена. Имаше и някакви срокове, в които може да иска възстановяване.

# 546
  • Пловдив
Да отвори кейс за разваляне на сделката - продавачът - и няма да му начислят таксата.Хем продават, хем хабер си нямат от правилата.

# 547
Много благодаря за съветите, продавача канселира сделката, без да дължи такса, не е издавал фактура, всичко се случва минути след края на наддаването. Поне ще знам и за друг път, защото съвеста ме гризеше и щях да преведа 8 паунда такса за много малко Rolling Eyes

# 548
Здравейте имам плащане по моя сделка - аз продавам и ми излиза едно часовниче а в пейпал ми пише да не пращам още докато не се одобри плащането. Защо е така? И колко ще чакам още?

# 549
Здравейте!Имам казус,който не знам какво да правя.На 03.04.2017г. поръчах едни ветрила,но все още не са дошли.Преди да ги поръчам си писах с продавача,който ме увери,че ги праща със самолет и ще дойда максимум за 20 дни.Като период на пристигане пишеше 24.04-10.05.Имам тракинг номер,но на него пише,че на 09.04 са излетели от летище в Китай и нищо повече.На 12.05 писах на продавачът,че все още ги няма и срокът обявен за доставка е изтекъл.Той ми връща отговор,че трябва да изчакам още 1 седмица и ако не дойдат до тогава ще ми върне чарите или ще изпрати отново.Кажете ми как да постъпя?Не знам до колко дни мога да ги чакам още да не изпусна някой срок от ибей и накрая да не ми върнат парите.

# 550
11.Срокът за кейс в Ebay е 30 от датата на доставка , а срокът за диспут в PayPal е от 45 до 180 дни - https://www.paypal.com/bg/webapps/helpcenter/helphub/article/?so … PUTE_CA&m=TCI

# 551
Казуса е следния.
Започнал процес по връщане, но продавача е сложил като адрес само име на град и улица - абсолютно непълен адрес. Не отговаря на запитванията и срока за изпращане е към края си. Как се процедира, някакъв контакт с ибей?

# 552
Пиши на ибей да се включат. Аз имах проблем с продавач, който не ми върна парите. Мизерникът само ме лъжеше, че ги бил върнал, но нямаше какво да направя. Срокът да алармирам ибей беше изтекъл.
Казуса е следния.
Започнал процес по връщане, но продавача е сложил като адрес само име на град и улица - абсолютно непълен адрес. Не отговаря на запитванията и срока за изпращане е към края си. Как се процедира, някакъв контакт с ибей?

# 553
Пиши на ибей да се включат.

И къде трябва да се случи това? Не намирам подобна опция...

# 554
И къде трябва да се случи това? Не намирам подобна опция...

Погледнете на първа страница заглавният пост- т. 10

Общи условия

Активация на акаунт