Ebay 97

• 89 612
  • 878
  •   1
Отговори
# 525
Винаги можеш да се ориентираш какъв метод за плащане приема продавача от това поле.
Обявата е произволна и само за пример.
 http://prikachi.com/images.php?images/79/9116079e.jpg

# 526
Здравейте. Края на март поръчах блуза за мой приятел, който е рожденик на 24 Май.
http://www.ebay.com/itm/182318367199
Това е блузата. Трябваше да я доставят между 4 Април и 8 Май, но все още не е пристигнала и се притеснявам, защото е много важно да пристигне преди 24. Къде мога да проследя пратката? Изтеглих програмата TackChecker и въведох номера на пратката, но нищо не разбрах само някакъв червен флаг се появи. Има ли друг начин за проверка?
Tracking number: 71775328712
Моля, помагайте. Ако блузата вече е в България има ли риск да са я задържали на митницата и ако е там има ли как да се разбере и да отида, за да платя каквото е нужно и да ми я дадат?
В началото на годината си поръчах от същия доставчик клин и той пристигна навреме или с малко закъснение.
Благодаря ви предварително за помощта!  Simple Smile

# 527
  • Пловдив
Здравейте. Края на март поръчах блуза за мой приятел, който е рожденик на 24 Май.
http://www.ebay.com/itm/182318367199
Това е блузата. Трябваше да я доставят между 4 Април и 8 Май, но все още не е пристигнала и се притеснявам, защото е много важно да пристигне преди 24. Къде мога да проследя пратката? Изтеглих програмата TackChecker и въведох номера на пратката, но нищо не разбрах само някакъв червен флаг се появи. Има ли друг начин за проверка?
Tracking number: 71775328712
Моля, помагайте. Ако блузата вече е в България има ли риск да са я задържали на митницата и ако е там има ли как да се разбере и да отида, за да платя каквото е нужно и да ми я дадат?
В началото на годината си поръчах от същия доставчик клин и той пристигна навреме или с малко закъснение.
Благодаря ви предварително за помощта!  Simple Smile

Тракинг номерът не е проследим.Ако е на митница ще получиш известие, провери в пощата - може да е там от седмиици.

# 528
Не е в пощата, няколко пъти проверявах Sad

# 529
  • Sofia
   По-вероятно е пратката изобщо да не е спряна на митница, предвид ниската цена, а просто да е изгубена по трасето или да закъснява.

# 530
  • София
И аз се чудя как може да се разбере докъде е стигнала дадена пратка и къде и кога да я търся!? newsm78.

# 531
  • Sofia
   Ако не разполагате с валиден тракинг номер, няма как да се разбере докъде е стигнала.

# 532
  • София
   Ако не разполагате с валиден тракинг номер, няма как да се разбере докъде е стигнала.

Имам тракинг номер, но от 2 дена показва едно и също:

Shipping info received         In transit                       Delivered
Last scanned date           N/A     Shipping status     Shipping info received 
Package location                      Shipping carrier              Israel Post
Tracking number             ......
Delivery message      N/A

# 533
  • София
Нормално е и 20 дена да показва едно и също.

# 534
  • Пловдив

Ключовата дума е " валиден".

# 535
  • София

Ключовата дума е " валиден".
Какво значи валиден? Получих email "Thank you for shopping on eBay! Your order has shipped to ...... The tracking number is ...... We hope you enjoy your purchase! " Изпратеният ми номер не е ли валиден?

# 536
  • Пловдив
Master, още преди два дни писах, че този номер не е проследим.Не знам къде го проверяваш, но да знаеш за друг път, че валидните тракинг номера съдържат и букви, и цифри.Имейлът, който си получил е автоматично генериран от платформата на ибей , когато продавачът е отбелязал изпращане, сложил е и този номер , който не върши никаква работа.Безплатните доставки рядко имат проследяване, има и изключения, но наистина са редки.

# 537
  • София
Master, още преди два дни писах, че този номер не е проследим.Не знам къде го проверяваш, но да знаеш за друг път, че валидните тракинг номера съдържат и букви, и цифри.Имейлът, който си получил е автоматично генериран от платформата на ибей , когато продавачът е отбелязал изпращане, сложил е и този номер , който не върши никаква работа.Безплатните доставки рядко имат проследяване, има и изключения, но наистина са редки.
Благодаря за информацията. bouquet
Не знаех, че този номер, който изпращат е невалиден за проследяване на пратката.
Явно трябва да се заредя с търпение и след месец-два, ако не съм си получала поръчката да търся възстановяване на сумата.

# 538
  • София
Аз не виждам Master да е публикувала тук номер.

Вероятно е валиден, щом при проверка излиза това:

# 539
  • Пловдив
daniabc, публикуван е номерът, виж назад в постовете.
На мен при проверка ми излиза not found, check again with the dispatcher.Затова писах,че е важно и къде го проверява, номерата само от цифри в 10 от 10 случая са невалидни, не съдържат сигнатура на съответната пощенска служба, която ги превозва.Всичко, което съм написала е от опит.

Общи условия

Активация на акаунт