Ebay 97

• 89 588
  • 878
  •   1
Отговори
# 570
здравейте,
искам да попитам как процедирате, когато имате определена сума в картата.
Пазарувате, но последната покупка не може да платите, защото примерно не са достигнали 1, 2 лв?
Чувствам ли се длъжна да го закупя, защото съм натиснала " купи" , но не съм могла да платя?

# 571
  • Sofia
Чувствам ли се длъжна да го закупя, защото съм натиснала " купи" , но не съм могла да платя?

Да, разбира се, що за въпрос. newsm78 То не е само до длъжна или не – ако не платиш заявената стока, най-вероятно ще получиш "страйк" – при 3 страйка, от eBay може да ти блокират акаунта.

Но аз си признавам, че цялостно не разбрах питането ти. Peace Тъй като, дори и да не ти е достигнала определена сума, винаги може да вкараш още пари в картата си.

# 572

Да, разбира се, що за въпрос. newsm78 То не е само до длъжна или не – ако не платиш заявената стока, най-вероятно ще получиш "страйк" – при 3 страйка, от eBay може да ти блокират акаунта.

Но аз си признавам, че цялостно не разбрах питането ти. Peace Тъй като, дори и да не ти е достигнала определена сума, винаги може да вкараш още пари в картата си.

Добре, после " къде чака " за да я намеря да я платя?
Надявам се да ме разбереш какво имам предвид.
Ако натисна "купи", но не мога да платя , продукта не остава" висчщо плащане"
Искам да платя стоката, която съм направила опит преди да платя но не съм могла.
Как да го сторя днес? Не искам нов опит

# 573
  • у нас
Отиваш в поръчки, намираш си поръчката, влизаш в нея и натискаш бутона Плати.

# 574
Отиваш в поръчки, намираш си поръчката, влизаш в нея и натискаш бутона Плати.

"My orders" ли да търся? V my Ebay" не намирам.
  newsm78

съжалявам за глупавия въпрос, но си търся неплатената поръчка, че да платя.  Cry

# 575
  • Бургас
Отиваш в My eBay-Purchase history се намира в ляво ,там трябва да има Unpaid items в този списък трябва да е стоката която си взела ,срещу него има активен  бутон плати сега ,натискаш и следваш стъпките.Понякога има обяви които имат само опция за плащане веднага и ако не ти стигнат парите и не платиш артикула не се отбелязва като закупен и го няма в списъка за покупките ти.Тогава трябва да се върнеш на обявата и да го купиш пак.Дано да ме разбра!

# 576
Отиваш в My eBay-Purchase history се намира в ляво ,там трябва да има Unpaid items в този списък трябва да е стоката която си взела ,срещу него има активен  бутон плати сега ,натискаш и следваш стъпките.Понякога има обяви които имат само опция за плащане веднага и ако не ти стигнат парите и не платиш артикула не се отбелязва като закупен и го няма в списъка за покупките ти.Тогава трябва да се върнеш на обявата и да го купиш пак.Дано да ме разбра!

kato otida na My eBay-Purchase history , кликна да се отвори. ми илзизат покупките, които съм платила и чакам доставка . newsm78

OrdersContainer navigationCanceled itemsContainer navigationCanceled invoicesContainer navigationReturns and canceled orders

Това сас опциите над покупките ми.
ако може ще помоля да влезеше същите стъпки.
Аз не намирам бутон "неплатени", че да платя :/

# 577
# 578
imame li grupa vyv FB?

# 579
  • Пловдив

Не, но ако искате може да се направи.

# 580
Не, но ако искате може да се направи.

Да, Горгона, супер идея!

# 581
11.Срокът за кейс в Ebay е 30 от датата на доставка , а срокът за диспут в PayPal е от 45 до 180 дни - https://www.paypal.com/bg/webapps/helpcenter/helphub/article/?so … PUTE_CA&m=TCI

Извинявам се за въпроса, но от коя дата трябва да се броят 30 дни, ако срока за доставка е от Wed, 17 May - Thu, 08 Jun? От крайната дата на доставка ли, в случая 8 юни?  Thinking

# 582
11.Срокът за кейс в Ebay е 30 от датата на доставка , а срокът за диспут в PayPal е от 45 до 180 дни - https://www.paypal.com/bg/webapps/helpcenter/helphub/article/?so … PUTE_CA&m=TCI

Извинявам се за въпроса, но от коя дата трябва да се броят 30 дни, ако срока за доставка е от Wed, 17 May - Thu, 08 Jun? От крайната дата на доставка ли, в случая 8 юни?  Thinking
Да

# 583

Да

ЧревоУгодник, много ти благодаря за бързата реакция!  Hug Успокоих се, щото 8-ми е утре, значи мога да почакам и да им дам шанс още малко...  Simple Smile

# 584
За прърви път искам да разваля поръчка платих писах му че искам цвят а той го няма и ми даде възстановяване и разваляне на сделката, писа че трябва да потвърдя как става това не мога да разбера къде да потвърдя моля за помощ.

Общи условия

Активация на акаунт