Отговори
# 225
Здравейте мами!Приятно ми е да се присъединя и аз към вас. И моето коремче доста си порастна но важното е да сме добре.. Sunglasses

# 226
Ей, супер, вече с коремчета. Аз пък нямам никакъв корем. Може би от повръщанията и малкото ядене съм като скелет. Тази сутрин имах доста неприятно усещане. Коремът ме се стегна и стана твърд. Не беше за дълго и не болеше, но си изкарах акъла. Случвало ли ви се е?
Това е безболезнена контракция. Ако не се случва по-често от 8 пъти на денонощие не било проблем, но кажи на АГ-то.

# 227
  • София
Здравейте мами Simple Smile И аз вече имам коремче... Разбира се гарнирано със сланинки, от Хашимотото бях натрупала една смешна "топка" около пъпа и част от нея си стои  Laughing А на горния етаж е покъртително, като знам откъде тръгнах  Mr. Green  И аз не мога да спя #Puppy dog , ама никак...

# 228
Ей, супер, вече с коремчета. Аз пък нямам никакъв корем. Може би от повръщанията и малкото ядене съм като скелет. Тази сутрин имах доста неприятно усещане. Коремът ме се стегна и стана твърд. Не беше за дълго и не болеше, но си изкарах акъла. Случвало ли ви се е?
Това е безболезнена контракция. Ако не се случва по-често от 8 пъти на денонощие не било проблем, но кажи на АГ-то.
Много благодаря за успокоението. Задължително ще се следя и ще й кажа при първа възможност!

# 229
Момичета от два,три дни усещам болки в корема и кръста като пмс.В сряда съм на преглед и ми е притеснено.При вас как е отминаха ли тези болежки.

# 230
И аз съм с тумбак, вче два пъти ме разкриха. казвам, че съм преяла, но не ми вярват Laughing за проблема с лошите резултати от бхс, днес се уговорих за преглед в понеделник при Давидков, който е силно любен и мразен. Близка приятелка ми го препоръча и реших да го посетя, доста ме успокои засега. Каза че най верояно не е измерено коректо, което може да е причина за тези резултати. Стискайте палци за добри новини bouquet

# 231
Здравейте и честит празник на всички празнуващи!
И аз имам коремче вече, но пък и утре завършвам 16та сед.и си му е нормално да имам. Качила съм 3кг. Най- много лепнах на задните части и гърдите наедрях.
Аз вече усешам и потрепванията/пърханията на бебето като лежа по гръб.
Аз до 13 сед.имах ужасни вкусови качества-тъпчех се със всякакви чипсове и снаксове,пиех кола, джънк фууд до безобразие, сладко омитах де що ми попадне. То не беше гадене, ами желание все да дъвча нещо. Оттогава като отмина вече се храня като нормален човек.
Дрешките на Лидл ги харесвам много и ще намина да видя какво има, просто защото са практични и си заслужават цената, а принципно живот и здраве смятам да пазарувам по-обстойно януари-февруари.

# 232
Явно лекари, които не са специализирали фетална медицина или поне, които нямат натрупана практика, грешат в измерванията, а специално нухалната гънка е един от маркерите за хромозомни аномалии. Затова се получават такива резултати и шашкат хората...

# 233
  • София
И аз имам корем, но той се появи още в трети месец . Направо се притеснявам за килограмите, като гледам с какви темпове се разширявам. Трябва сериозно да се огранича.

# 234
  • Бургас
Момичета, аз преди време нали ви споделих за моите постоянни сърбежи по тялото. С първата бременност, както и майка ми и с двете, сме били по същия начин и не се притеснявах. Вчера обаче споделих с наблюдаващата ме ЖК и тя ми пусна изследвания за чернодробни ензими, които, разбира се, оправдаха съмненията й, тъй като АСАТ ми е двойно, а АЛАТ тройно завишен.
В понеделник съм на консултация с гастроентеролог и дотогава ще лудна вероятно. Някоя да е минавала през това?
Иначе за коремчето, моето доста си личи, но поради на липсата на апетит и гадене до скоро още не съм качила на кг.
С дъщеря ми започнах от рано да си й купувам разни дрешки, които ми харесваха, не съм била суеверна. Ще изчакам сега ФМ в 20 г.с, за да съм сигурна за пола и да знам дали дрешките на девойката ще влязат в употреба:), но пък и аз не съм фен на розовото, та поимваме доста в жълто и зелено, поне за първите месеци. 

# 235
Честит празник на всички празнуващи😉
И аз съм с лек корем вече, но съм си пълничка и не мисля, че личи... панталоните обаче не успявам да закопчавам и почнах  обновяване на гардероба...вече се сдобих с първите ми клинчета за Б от h&m ,сега остава да се престаша да ги нося..  струва ми се, че в момента, в който сложа клин и всички ще разберат, че съм Б.  ..

# 236
На мен тия клинчета хич не ми харесват. Аз си купих дънки от малък ЦУМ на Пиротска, а от HM един анцуг за вкъщи и квартала.

# 237
момичета усещате ли вече бебчетата си ?на мен ми е първа бременност и незнам какво трябва да усещам а АГ на последния преглед каза че би трябвало да започвам да усещам леки движения. 

# 238
На мен тия клинчета хич не ми харесват. Аз си купих дънки от малък ЦУМ на Пиротска, а от HM един анцуг за вкъщи и квартала.
и мен ме разочароваха клинчетата, поръчах ги онлайн
Дънки искам да пробвам, не ми се рискува онлайн...

# 239
Аз още не усещам бебето Sad
И аз не знам какво трябва да усещам, всеки го описва различно.

Общи условия

Активация на акаунт