Отговори
# 420
Момичета пратих на всички които са ми писали вчера и днес покана, съжалявам че не успях вчера, но нямах достъп до компютър, а от телефона не ми позволява да добавям чрез мейл.

# 421
Момичета днес мен доста ме боли ниско долу, преди малко ходих извънредно до лекарката която ме следи. И ме гледа каза че всичко било наред, но ми изписа за болката магнерот и но шпа.... Но се чудя мога ли да ги пия ?

# 422
Май е същото Рени, от което ви казах, че си купих дънките - на Пиротска, малък ЦУМ, ет.2

# 423
Момичета днес мен доста ме боли ниско долу, преди малко ходих извънредно до лекарката която ме следи. И ме гледа каза че всичко било наред, но ми изписа за болката магнерот и но шпа.... Но се чудя мога ли да ги пия ?

Можеш. Аз съм от началото на но шпа. И мен си ме боли.

# 424

Можеш. Аз съм от началото на но шпа. И мен си ме боли.

Благодаря ти Simple Smile Аз за пръв път имам болки и то толкова силни.... направо се шашнах...каза ако до довечера не минат до 7 да ходя да ми пускат системи ...  Поне не видя нищо притеснително ... даже бебето махаше с ръка ... Simple Smile Сега към инжекции и хапчета има вече Simple Smile

# 425
Е, мойте са леки.

# 426
  • Пловдив
И аз получавам болки,но само като се преуморя и на другия ден изчезват.С предната Б пих магнерот до 9месец заради болки,сега не.
сребърна лисичка,не съм съгласна за мнението ти за БХС.Как ще сме безотговорни,та ти запозната ли си колйо грешки дават и колко мн.деца уж с риск се раждат здрави и колко без риск имат даун.За мен по-безотговорно е да рискуваш да се махне бебе,кото може да няма дефект,но по тъпите им математически методи излизал риск.Ти имаш ли идея какво е да носиш бебе,за което са казали че има риск,но не може да направиш нищо и чакаш 6мес.със свито сърце и страх.НЕ СА БЕЗОТГОВОРНИ ТЕЗИ,КОИТО ОТКАЗВАТ СКРИНИНГА,А ПО-СКОРО СА ДОБРЕ ОСВЕДОМЕНИ ЗА ТОИ МАТИМАТИЧЕСКИ МЕТОД НАРЕЧЕН ИЗСЛЕДВАНЕ.

# 427
Здравейте мамчета. Има ли някоя от вас със ниско кръвно?

Аз също съм с ниско кръвно и то от преди да забременея с колабирания, сега откакто забременях падна още а съвсем в началото когато се е имплантирала яйцеклетката имах доста сериозно колабиране с бърза помощ системи и т.н., след това през първите 3 месеца още няколко беше кошмар и сега не съм цъфнала ама долу горе държа положението, в началото беше трудно да го вдигна дори като виждах че е ниско пиех айряни, хапвах сладко, гладна не оставах, ставах и кляках бързо и пак трудно го овладявах. Казват че до  6 месец е все ниско и от 6 нататък се нормализирало. Към момента ми е към 86/64 и гледам да хапвам често и да се движа повече. Ако колабираш от опит казвам почни динамични движение бързи клякания и изправяния, тичане на едно място, а ако си навън направо се затичай по улицата и бягай, ако си много зле и не можеш да мръднеш лягаш така че главата ти да е на възможно най-ниско, а караката на високо, цялото тяло да е под наклон към главата и докато лежиш свиваш и разпъваш краката кръвта да дойде в главата ти и естествено пиеш много солен айрян или кока кола и гледаш да хапнеш нещо.

# 428
Днес ходих на преглед при друг лекар заради голямата нухална гънка,общо взето каза че всички белези не показват аномалии вярно била малко голяма,той я измери още повече 2.4,но  каза да не се притеснявам, въпреки дава другата седмица на късен БХС, малко ме ядоса че не пожела да погледне резултатите от предния ,и до колкото разбрах май било добре двата резултата да са от един и същ лекар и лаборатория,и се обединява ли данните,дано не направих грешка че първи я БХС е при един лекар а втория при друг,всички ми казват да не се притеснявам,но ме карат да го повтарям,ей така повече се притеснявам,хем да не се доверяват изцяло на един,хем както казват "много баби хилаво бебе",и съм притеснена повече и ядосана.

# 429
  • София
myrcheta, мисля си, че при толкова лекари, които не виждат проблем, просто трябва да се довериш. Ако имаха съмнения, щяха да те пратят на амнио, а те не те пращат.

# 430
Още един глас от мен за Петър Игнатов, много е внимателен и преглежда обстойно, аз мисля при него да си правя ФМ също. За съжаление този вторник не успях да се запиша на ЖК по Зк, оказа се,че докторката почва да работи само частно и реших да запиша за понеделник час при Катя Венкова, да видим  Flutter Иначе ме боли глава цял ден което е доста нетипично за мен, последната седмица ме боли няколко пъти вече, вдигнах и веднъж леко кръвно, пия аспирин протект.

# 431
Още един глас от мен за Петър Игнатов, много е внимателен и преглежда обстойно, аз мисля при него да си правя ФМ също. За съжаление този вторник не успях да се запиша на ЖК по Зк, оказа се,че докторката почва да работи само частно и реших да запиша за понеделник час при Катя Венкова, да видим  Flutter Иначе ме боли глава цял ден което е доста нетипично за мен, последната седмица ме боли няколко пъти вече, вдигнах и веднъж леко кръвно, пия аспирин протект.
Shocked не съм много запозната ,но знам че аспирина е забранен за бременни.Даже гледам козметиката да не съдържа Ацетилсалицилова киселина,по-добре парацетамол в краен случай...за сега два пъти съм прибягвала до парацетамола от ужасното главоболие

# 432
Дида, пий си магнерот и на мен вчера ми го изписаха поради същата причина, а нош па пия още от трансфера и не съм го спирала. Вчера бях с болки и отидох до лекаря, оказа се че бебето се е завъртяло напречно и притискало матката и оттам идва и болката, каза ми дори да не пътувам близките два дни.
Колкото до аспирин протект и него пия от трансфера насам по лекарско предписание, така че не е вреден но не се приема до края на бременността.

# 433
myrcheta, мисля си, че при толкова лекари, които не виждат проблем, просто трябва да се довериш. Ако имаха съмнения, щяха да те пратят на амнио, а те не те пращат.
Въпросът е че те уж не виждат проблем но реално гънката си е голяма и искат късен БХС

# 434
  • София
Моята е малка, но пък рискът е много по-голям от твоя. И при мен препоръката е за късен БХС. За мен реалният резултат е единствено амниоцентеза, но щом лекарите не казват да се направи и аз не го правя.Разбирам напълно притеснението ти, знам как реагирах аз самата на обикновените си кръвни изследвания, когато имаха отклонения.
Да споделя, че и аз съм понастинала, малко гърло, задна хрема, главоболие и лека отпадналост.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 21:46 от mia1

Общи условия

Активация на акаунт