Отговори
# 630
Да ви питам фолиевата киселина до кога мислите да я пиете.На мвн АГ-то ми каза до 14г.с,но аз мисля че трябва по-дълго newsm78

# 631
  • София
Моята ФМ съм я записала в св. Петка при Виолета Стратиева. Тази лекарка ми беше препоръчана като специалист от друга гинеколожка.
Моят лекар каза да я спирам фолиевата киселина, ама като гледам всички си я пият и аз следвам примера. Laughing

# 632
  • София
Последно на мен ми каза да доизпия каквото имам и след това да минавам на витамини за бременни с омега. Та имах  останали 20 таблетки ФК, които изпих и днес си купих мултивитамини за бременни Pregnacare- от утре ги започвам  (днес влязох в 17 г.с.). Забелязах че в състава си и те имат ФК, излиза че един вид не я спирам, само добавям още неща Simple Smile Няма отърване от тези хапове, значи!  Crazy

# 633
Да.И на мен ми каза за витамините и за магнезии.Каза магнерод или магнерич май,но аз имам диаспорал.Една мама комбинира диаспорала с магнерод та ще питам и аз дали така да направя.

# 634
  • София
Аз витамини не искам да пия, но ще питам лекаря за магнезия, но прегледа ми е чак на 13 октомври. Дотогава сигурно и хемоглобина ще ми е паднал повече.

# 635
A какво ще кажете за пътуване със самолет.Вначалото имах кървене сега съм добре.Ще ми се да се поразходя след ФМ в 5месец до Испания,но не искам да рискувам заради мое удоволствие нещо да стане...няма да си го простя

# 636
Аз също не смятам да пия витамини все още, гледам да се храня разнообразно. Пия си ФК и Биозина за имунитета.

Взех си яке от магазин за втора употреба. Като новичко е за 30лв.

# 637
  • София
Гледайки сестра ми, стана с 30 кила отгоре, не мога да кажа, че са й помогнали. При второто дете не ги е пила и си роди здраво дете, без да става 80 кила. За мен най-доброто е да си набавям по естествен път витамини, килограми не ми се качват и без това се чудя как ще ги свалям на 40 години.

# 638
Аз витамини не съм пила преди, не смятам и сега. Не си падам по синтетиката.
Относно пътуването със самолет - другата седмица ми предстои. Според АГ няма противопоказания. Стискайте ми палци всичко да е наред. Praynig

# 639
Здравейте, защо витамините да имат влияние върху килограмите?
С първата бременност пих от самото начало по мое желание и сега си взех... Първият път качих 10кг... Излязох от болницата с 1кг. Тоест 49кг. Аз съм на мнение- Тази шия не от туршия... демек кг не се качват просто от въздуха, а от добро хапване Simple Smile

# 640
  • София
Защото като страничен ефект имат това свойство да отварят апетит, особено като има вит.Б. Далеч съм от мисълта да не се пият, просто за себе си така съм решила. Ако докторът ми изпише, ще се замисля.

# 641

Mrafka,стискаме палци Peace

# 642
Майка ми точно от Испания се прибра за една операция и нямаше осигуровките,та като се почна....Много разправии имаше ,накрая успя но не можло да се въведат в системата та си плати и тук осигуровки за 3 години назад.Ако искаш може да я питам кое приложение точно се взимаше и от коя институция  bowuu
[/quote]
Благодаря ти, аз съм си пуснала документи в НОИ, сега те ще чакат отговор от Испания , което от личния ми опит с Испански институции може да се проточи във времето както и да се объркат документи, но ще се надявам да се справят скоро. Просто не съм очаквала да ми потрябва този стаж и за това така късно реагирах. Иначе здравни и пенсионни  осигуровки си имам, само за стаж не ми признават времето по граждански договор и съответно нямам и право на обезщетение при болничен и майчинство.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 22:52 от Avchelinia

# 643
A какво ще кажете за пътуване със самолет.Вначалото имах кървене сега съм добре.Ще ми се да се поразходя след ФМ в 5месец до Испания,но не искам да рискувам заради мое удоволствие нещо да стане...няма да си го простя
Аз пътувах в 11г.с София - Барселона, и усетих доста напрежение в корема, пих и нош па, ама и турболенция имаше доста, после имах още 500км с кола от Барселона и на другия ден бях парцал..пък и прокървих. Но това в 11 седмица. Казват, че второто тримесичие, в което сме ние, е най - подходящо за пътувания, така че си мисля ,че няма проблем, ти пийни нош па преди полет  Naughty

# 644
  • Пловдив
И аз усещам,че витамините много ми засилват апетита.С първата пих прегнакар и качих 30кг,с втората пих други и не камих много,а сега пак съм на прегнакар и качвам яко.Но не на всеки действат така.На мен определено ми отварят апетита,защото поисках да ги спра в 8-мия месец и без тях не се тъпках толкова.Може и да не съм права,не твърдя само си го мисля.
И не съм искала да обидя някой,просто исказано мнение е прозвучало като агресия.

Общи условия

Активация на акаунт