Паническо разстройство - 26

• 106 118
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Оо, милата. И пи ли ги накрая? Какво пиеш? Мисля, че не е фатално ако пропуснеш веднъж.
А това бързане сутрин за училище ми е толкова познато... Повтаряне до бе, край обличай се, мий се, яж, обувай... Страшно се изнервям понякога, особено ако всичко това макрая е гарнирано с безкрайно бърборене. Хаха, що не съм непукист бее.  Laughing
Не ги пих.Пия Золофт и Атаракс по едно вечер. Но как да си непукист като сме толкова чувствителни, нервни и безбожно красиви майки и съпруги. Grinning Grinning Grinning

# 76
От къде си доставяте Ривотрил?

# 77
Пепи, хаха, особено красиви. Само така.
Утро, моето състояние се влошава преди цикъл. По-нервно ми е и раздразнително + главоболие.  Магнезий не съм пила, но бих опитала.

# 78
Ива, от Сърбия, с бяла рецепта е. Има тук някакъв кипърски - не струва. И искаш на Рош, не сръбския.

Али, връц значи на Сънито. Айде приятно от мен Hug И внимавай с ол-а (в течното състояние Wink) Hug

Ми какво да правим, пием бира, спортуваме, почиваме, шофираме, гледаме животът да върви.
Уф от 2 седмици ми се вие свят, ама не му се давам. Една здрава тренировка и после не ме интересува.
Няма 2 години все да са труп.
Не питайте как взех теорията пред ДАИ цялата тресяща се, то от това ми дойде виенето на свят.

Хубава вечер Ви пожелавам  Hug

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 21:16 от Jerry F

# 79
Привет на всички  Hug
Искам да ви питам... Вземам Золофт от 6,09. Днес ми е 16 ден и от 3 дни вече вземам 1 1/2. Усещам съвсем слабо подобрение. Мисълта ми е, може ли да стане по добре, или вече лекарството е подействало и това е ефекта от него? Проблема ми е, че непрекъснато искам да вдишвам дълбоко въздух, но нещо сякаш ме спира и не мога до край да поема. От 5-6 опита, един път успявам, почвам често да се прозявам, защото само така мога да си го поема както искам  #Crazy Оффф, знам, че е объркано, но въпроса ми е дали да очаквам още подобрение или е това?  Tired

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 21:32 от viv77

# 80
Трябва поне 2-3-4 месеца да минат, за да се натрупа в организма и да усещаш действието му както трябва...  Peace

# 81
Viv77,  а други симптоми имаше ли когато ти изписаха лекарствата?гадене,главоболие,раздразнителност,виене на свят...

# 82
Viv77,  а други симптоми имаше ли когато ти изписаха лекарствата?гадене,главоболие,раздразнителност,виене на свят...

Не, такива нямах. Но бях в депресия от юни. Мъчихме се с жълт кантарион, имаше ефект, но слаб. Чудя се, може ли депресията да ми е докарала това състояние което ви описах  Thinking

# 83
Viv, какво ти каза лекаря за това дишане? Направиха ли ти изследванията, за да отпишат физиологични причини за дишането? Да ти чуят белия дроб да ти чуят сърцето? А иначе депресията повлия ли се от лекарствата?

# 84
Снимка на бял дроб имам правени февруари и юни. Като отидох на пулмолог ми прослуша гърдите, накара ме да надувам там някакво нещо /май за капацитета на белия дроб/ и каза, че резултата ми е перфектен  - 130% излезе резултата, а аз съм пушач. Каза, че било на нервна почва и нямало нужда от снимка. Като отидох при пси и й обясних за какво става дума, също каза, че е на нервна почва и така... след много мъки /от юни до септември/ ги започнах АД. Вече не усещам никаква депресия, но мен цялото ми съзнание е вкопчено в дишането  Tired Не е сърдечно, и това е изключено.  Tired

# 85
Вив, незнам какво да ти кажа освен клишетата, да си ангажираш съзнанието с нещо друго- работа, хоби, четене на книги, гледане на филми, учене на нещо.   Знаеш че си добре и ти идва от главата. Опитай да не го мислиш. Направи всичко да си отклониш вниманието и ако успееш се похвали и награди. Започни с цел да не мислиш за това 30 мин.  Ако го постигнеш увеличаваш целта. Лесно се дават съвети, знам.. Но трябва да си помогнем и сами. Аз днес попаднах в притеснителна за мен ситуация, пътувах до друго място сама и се срещнах с непознати на непознато място, по работа. Но издържах някак си.  Трябва да се справяме с предизвикателствата. Hug

# 86
Благодаря ти Darcey  Hug
Знам, че е така, но... Sad На косъм съм да си направя отново снимка на бял дроб, макар, че последната е от юни месец. Как мислите, може ли от юни да се е образувало чак толкова нещо в белите ми дробове, за да предизвиква тези усещания в мен?  Confused Инъче пък нямам задух... оффффф...

# 87
Вив, ми то друг не пише, я чакай пак аз да ти пиша.
Направи си пак една снимка и преглед на белите дробове, е така за да си сигурна.
Ако нищо не покаже отиваш на психиатъра да дава съвет.
Според мен е на психична основа и ти трябва терапия. Да не си се уплашила нещо за дишането, че няма да можеш да дишаш и от тогава да ти започна този проблем? Да не си гледала/чела/чула нещо? И дори без да осъзнаваш да си започнала да го "проектираш" върху себе си? Как започна всичко това?

Не става ли с откъсване на вниманието? Нищо ли неможе да те отклони на 100% от това мислене за дишането? Да ти препоръчам една книга да прочетеш? Не е за болестите ни и контрола им. Нещо съвсем различно. Да се пренесеш в друг свят.

# 88
Нищо свързано с дишането не съм си мислила. Но покрай тъпата депресия си сложих един куп тревоги. Непрекъснато се притеснявах за нещо и изведнъж се озовах с това. Само като спя ми е ок, за това си мисля, че ако беше нещо белодробно, щеше и по време на сън да се проявява  newsm78 Ок Simple Smile Давай книгата Simple Smile

# 89
намерих я в читанка специално за теб https://chitanka.info/text/36822/2#textstart
Не се отказвай още в началото, натам става мн интересна. И не е някоя боза, страхотна книга е. Излезе и филм наскоро. Филма е много слаб в ставнение с книгата обаче. Не го гледай педи да я прочетеш.

Ей така на посоки ти я предлагам, без никаква представа какво би харесала. Надявам се да ти хареса все пак и да ти помогне.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт