Частни училища - информативна тема 15

• 132 606
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Щом казваш!

# 76
Интересен спор! Доста догадки ами? Ако? Ама на дали?
То общините не само в Красно село но и в други райони работа не вършат.

# 77
То е много трудно да сложиш по една заключваща се врата на първия и втория етаж или поне по един охранител да наглежда потока.

Да казваш "глупости" на всяко мнение, различно от твоето, дори на факти, различни от тези, които биха ти харесали, е несериозно. Глупости са, ако каже, че в коридора подскача живо кенгуру. Нещата, които Andariel написа са, първо - верни, и второ - полезни като информация.

# 78
  • София
Проблемът им е, че административните им помещения са зад охраната, от дясната страна на стълбището, а учебните стаи са от лявата. Заключващите врати могат да бъдат само на учебната част на първия етаж, а ако вече са се настанили на втория, там целият етаж имаше заключваща врата още когато Пенчо Славейков беше там. Децата влизат и излизат постоянно, защото ходят до павилионите пред входа на училището. Но пък, както Немската направи, могат да направят чекване с карти и да си решат въпроса с достъпа и да оставят хората от читалището спокойно да се качват. Тогава охраната няма да има какво толкова да внимава на някоя учителка да не й откраднат чантата. Най-малкото могат да си заключват административните помещения. То е най-лесно да се каже да се разкара читалището и да се затвори цялата сграда.

# 79
Афтършок, както винаги компетентна. По един охранител на всяко крило и всяко крило заключено.

То такива неща се случват и без да има две/три институции в една сграда(помним проблема в Петър Берон), а какво остава за такъв случай като в сградата на ПЧМГ. Много е лесно да кажеш -да се заключат. Но колкото по-малко рискови обстоятелства, толкова по-малко вероятност за такива случаи. Та точно в съвсем добронамерен тон ми беше пожеланието. Ама мерудията на форума си е на всяка манджа компетентна.

# 80
  • София
Колко да се заключват, ти трябва да умреш от ужас, ако видиш излизат навън учениците, дори малките съм ги виждала, и щъкат насам-натам по булеварда. А близкият кафе-павилион е притегателен център за всички. Ако мислиш, че всеки си яде само това, което му дадат в училище или си носи от къщи, ще се изненадаш да видиш реалността. Не бой се, никой няма да влезе вътре да ти открадне детето!
Когато са наемали и каквото е там, помещенията, от училището са знаели, че горе има читалище и винаги има човекопоток. Какви рискови фактори спрягаш, като то няма как изведнъж да са ги изненадали или читалището да е било невидимо. Щом са взели решение да обитават помещенията, значи не са сметнали факторите за толкова рискови.

# 81
Колко да се заключват, ти трябва да умреш от ужас, ако видиш излизат навън учениците, дори малките съм ги виждала, и щъкат насам-натам по булеварда. А близкият кафе-павилион е притегателен център за всички. Ако мислиш, че всеки си яде само това, което му дадат в училище или си носи от къщи, ще се изненадаш да видиш реалността. Не бой се, никой няма да влезе вътре да ти открадне детето!
Когато са наемали и каквото е там, помещенията, от училището са знаели, че горе има читалище и винаги има човекопоток. Какви рискови фактори спрягаш, като то няма как изведнъж да са ги изненадали или читалището да е било невидимо. Щом са взели решение да обитават помещенията, значи не са сметнали факторите за толкова рискови.
Ако става въпрос за Питагор, това са пълни глупости.
Малките ще ти е доста трудно да ги видиш по улицата. И кой е близкият кафе-павилион?

# 82
  • София
Вдясно от входа. Напоследък рядко минавам оттам, та може и да са го махнали, за мен е част от пейзажа и не обръщам особено внимание. Помня, че имаше и масички и отпред дори цветя продаваха. Няма как да съм виждала големи ученици, а и да са имали, е била една паралелка. Следобедите някои чакаха родителите си на стълбите. Сега може и да са го променили,но допреди година-две това виждах.

# 83
  • София
До 8 клас на децата им е забранено да излизат от предния вход, абсолютно никой не щъка пред у-щето! Право да излизат имат само големите. Иначе дограмата на у-щето е нова, и санирането не е на общината. Взети са мерки след въпросния инцидент със заключваща се врата.

# 84
  • София
Казвам това, което съм видяла с очите си. Не карам насила никого да ми вярва.

# 85
Афтършок, както винаги компетентна. По един охранител на всяко крило и всяко крило заключено.
Да, шушон.
Както правят в Джани Родари. Вратата към коридора на етажа с училището е заключена. На следващия етаж - също. Външните посетители звънят пред вратата на коридора, за да влязат.

# 86
  • София
ОТ е на етажа над Джани Родари и по същия начин са сложили заключена врата на етажа си.
И аз не виждам кое в това предложение е глупост.

# 87
Да, шушон.
Както правят в Джани Родари. Вратата към коридора на етажа с училището е заключена. На следващия етаж - също. Външните посетители звънят пред вратата на коридора, за да влязат.

Наистина не си се оправила след шока. Съболезнования!

Бърди несъстоятелно е да се слага по един човек охрана на всяко крило.

# 88
Редактирам се, сега прочетох, че до 8кл. не излизат до лавките, което ми се струва правилно.
Била съм в Джани Родари. Там наистина е заключено на етажа. Не помня обаче как отиваха до двора през междучасията.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 21:34 от Пролетен дъждец

# 89
  • София
Чакайте малко да сменя темата-в СС от тази година има ли въведени униформи? Не, нали?

Общи условия

Активация на акаунт