Кауфланд - тема 18

• 147 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
И аз отидох рано днес, тъй като подозирах, че ще е пълна лудница по-късно Mr. Green Обаче още в 7 часа имаше народ и яко грабеха възглавници, завивки, уреди, кани Аквафор, планини от зеле имаше в доста колички Laughing(явно сега му е време да се слага) и какво ли не...

И аз си взех доста неща - тави, тенджера, тигани, тостер за сандвичи, кантар, кана Аквафор(не че нямам, но реших, че ми трябва още една Mr. Green), чорапи, боксери, заздравител за нокти, боя за коса и не помня какво още Crazy

Влюбих се обаче в едно вълнено одеало на Тед, но нямаше как да нося и него, и сега се чудя дали да не изтичам да го взема - толкова дебеличко, уютно и топло ми се видя Heart Eyes

Пробвах кантара -  работи, ама май ме изкарва по-дебела Mr. Green

T o X i C, този кантар не работи с потупване и леко стъпване, ами направо се качваш и показва
И аз си взех кантара и имам такива подозрения  Grinning Май наистина добавя 1-2 кг  Blush

# 286
  • Русе
Какво ви е мнението за тавите,които са на промоция? Вчера ги видях и като, че ли много не ми вдъхнаха доверие. Много тънки и леки ми се сториха newsm78
Взимала съм от тези тави и съм доволна. Вярно че са тънки, но пък вършат добра работа. Лесно се мият и не залепват.
Благодаря! Снощи си купих.
Каква беше тази лудница вчера в Кауфланд 1 Русе и сутринта в 7,30 ч. и вечерта в 17,30 ч.? От 2 месеца вече, сутрин и вечер за работа минавам от там, такова чудо не е било. Като, че ли нещо без пари раздаваха. Снощи 15 минути не можем да излезем с колата от паркинга.
Олекотените завивки бяха свършили. Още сутринта срещнах десетина човека, излизащи от магазина със завивка. Като ги гледах в неделя - те толкова бройки бяха долу-горе.
Вечер често минавам през Кауфланд и почти винаги  оставям багаж на Информация. Прави ми  впечатление, че масово хорат връщат дефектни ел. уреди.

# 287
Да,прави сте за ел. кантар. ММ снощи като се прибра го пробва и при стъпване си се включи.Аз съм имала друг вид и той наистина при леко потупване се включваше,за това мислех,че този е дефектен.  Blush
Не мисля,че мери неточно. Скоро се мерих при АГ на консултацията,вчера показа,че съм качила още почти 1 кг. ,което е нормално мисля.  Blush

# 288
И при нас лаковете от миналата седмица си стояха на същата цена. Даже имаше повече цветове.

# 289
По повод  на лаковете - и  на миналата промоция, и на тази се нагледах на едно и също - жените отварят един по един по няколко лака, мажат си по ноктите и се оглеждат дали им допада...  ooooh!
Това, че лаковете са оставени на свободен достъп, според мен не означава, че са ни ги оставили за проба. Аз затова и не си купих нито преди, нито сега. Един "разпечатан" вече лак започва да губи свойствата на чисто нов, увеличава му се вискозитета, по-бързо лепне, защото вече е влязъл въздух вътре и т.н. Stop

# 290
  • София
То да беше само с лаковете  Tired Нахапани хлебчета. Зарязани продукти по рафтовете. Вчера видях върху фризерите пакет замразени банички. Не се знае от кога бяха там. Показах ги на една служителка, тя ги прибра. После който си ги купи, няма да остане доволен сигурно. Видях една жена как си взе около 100 бр. от найлоновите ръкавици, които са при хляба.

# 291
То да бяха само лаковете, на какво ли не съм ставала свидел. Сутринта една да я наречем дама, издумка два кроасана и захвърли опаковките при дамските превръзки, след това си разглеждаше, нали се беше наяла. Stop Аз пък казах на охраната, що да мълча, то ми писна. Реагираха обаче, отидоха при авантаджийката, но какво е станало след това не знам.
Бива да си нагъл, но.....този случай е направо за селските пинизи.
Да допълня беше се скрила в редицата на тоалетната хартия и си хапваше, след това без никакво притеснение захвърли опаковките.

# 292
Баси нахалството! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 293
Олелеее, аз съм тръгнала да се възмущавам за някакви си лакове. Но какво ли се учудвам, тук ли бях чела, в темата за селските номера ли, че бъркали с нокът, пробвали от маслото на промоция и после го оставяли обратно  Sick
Това съм го казала на мъжа ми и общо взето му напомням да не взима най-предните (или горни) бройки. Но всичко е на късмет, мхм...  Tired

# 294
Най-предните бройки не се взимат, защото са най-стари, по пресните се слагат отзад.

# 295
Случайно да сте забелязвали из софийските магазини дали все още има останали играчки от Спондж Бон серията? Внезапно ми потрябва още един такъв хубавец:  Laughing

# 296
То да бяха само лаковете, на какво ли не съм ставала свидел. Сутринта една да я наречем дама, издумка два кроасана и захвърли опаковките при дамските превръзки, след това си разглеждаше, нали се беше наяла. Stop Аз пък казах на охраната, що да мълча, то ми писна. Реагираха обаче, отидоха при авантаджийката, но какво е станало след това не знам.
Да допълня беше се скрила в редицата на тоалетната хартия и си хапваше, след това без никакво притеснение захвърли опаковките.

Майко мила, не, боже мой не мога да спра да се смея, що за уруд би направил това Joy hahaha
Да не би да е била клошар!
Не съм виждала подобни неща, но захвърлени стоки, навсякъде по рафтовете са си често срещано явление.

# 297
  • София

Майко мила, не, боже мой не мога да спра да се смея, що за уруд би направил това Joy hahaha
Да не би да е била клошар!
Не съм виждала подобни неща, но захвърлени стоки, навсякъде по рафтовете са си често срещано явление.
Ооо, това си беше специалитет по времето на соца. Минава лелята, взима малко салам, хляб, и похапва в супермаркета на път за касата. А там ни лук яла, ни лук мирисала. Пък тогава таквоз нещо като клошари нямаше.

# 298
Ооо, това си беше специалитет по времето на соца. Минава лелята, взима малко салам, хляб, и похапва в супермаркета на път за касата. А там ни лук яла, ни лук мирисала. Пък тогава таквоз нещо като клошари нямаше.
За пръв път чувам за такова нещо! Още какво ли ще се измисли!

# 299
За пръв път чувам за такова нещо! Още какво ли ще се измисли!

И аз нито съм виждала, нито съм чула нещо подобно.
Свободни съчинения!
Хората не бяха толкова безотговорни тогава. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт