КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 182
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Здравче, изненадката е приятна! Колкото за продукцията,  при намеренията ми да няма никаква тази година, тази си е направо рекордна.
В нашия град има много какво да се види, а също така да се изкара приятно.
За болницата само съм чувала /и дано така да е занапред/, че била супер модерна. Има всякакви отделения, апарутура, специалисти /вносни от София, Пловдив  и дори от чужбина/, стаите били със собствени санитарни възли,  и изобщо на световно ниво. Но аз не желая да бъда вътре и го пожелавам на всички вас.
За СПА също е вярно. Има голям хотел с минерален басейн, масажисти и такива екстри. Но пак само съм чувала и НЕ ползвала. Не защото не желая, а поради липса на време и най-вече на финикийчета за глезотийки от този род.
 Има няколко музея, по-малки хотели, добри ресторанти, кафенета, магазини.
Какво бихте могли да си купите: хавлиени кърпи и халати на добри /заводски/ цени. В делничен ден-мъжки ризи във Фирмения магазин на "Ритон П"; хубави дамски и детски дрехи на прилични цени,  а в събота има пазар за зеленчуци, плодове и въобще от пиле мляко.
С две думи: добре сте дошли, ако решите.

Скрит текст:
Град Панагюрище е разположен в полите на Същинска Средна гора на 523 м надморска височина, по долината на река река Луда Яна.
СПА хотел Каменград предлага лукс в сърцето на България. Хотел Каменград е разположен в идеалния център на Панагюрище, на 90 км. от София и 80 км. от Пловдив.

Описание на хотела:Удобства в СПА хотел Каменград:
- СПА и Уелнес център
- Мултифункционално спортно игрище и фитнес зала
- Конферентен център
- Уютен лоби бар
- Ресторант с панорамна тераса
- Бар басейн
- Закрит охраняем паркинг
 Конферентният център на Каменград ХОТЕЛ и СПА предлага 4 зали с капацитет от 20 до 150 места, като различните конфигурации на залите са проектирани, така че да покрият стандартите и изцяло да отговорят на изискванията за провеждане на всяко фирмено или семейно събитие.
На 12 април отваря врати нощен клуб Diamond, новото заведение към комплекс Каменград ХОТЕЛ И СПА, гр. Панагюрище.
Нощен клуб Diamond посреща своите гости в дните четвъртък, петък и събота с атрактивна и разнообразна музикална и шоу програма. Интериорът на клуба е проектиран с вкус и стил, целящ да впечатли своите посетители с усещане за
 комфорт и естетика. Топ изпълнителите и най-добрите DJ и музиканти на България ще се грижат за добро настроение на гостите, а в менюто на Diamond Club е включена прецизна селекция от алкохолни и безалкохолни напитки с гарантирано качество и за всеки вкус.

Описание на стаите:Хотелът разполага с 43 стаи и апартаменти, между които: 15 стандартни единични стаи, 11 стандартни двойни стаи, 14 луксозни двойни стаи, 3 луксозни апартамента;
Всички стаи и апартаменти в хотел Каменград са модерно обзаведени, като предлагат отличен комфорт и уютна атмосфера.

Спорт / Забавления:Хотелският комплекс е изцяло ориентиран в предлагането на СПА и Уелнес услуги, които в комбинация с конферентния и спортен център, създават отлични условия за организиране и провеждане на фирмени и спортни мероприятия.
Oбекти и услуги в СПА Каменград:
- Oткрит и закрит плувен басейн
- Финландска сауна
- Инфрачервена сауна
- Билкова био-сауна
- Парна баня
- Лакониум
- Тангентор
- Комбинирана ванa
- Джакузи
- Турска баня
- Пътека на Кнайп
- Релакс помещение
- Приключенски и контрастни душове
- Леден сектор
- Широко разнообразие от масажи и СПА терапии
 Спортното игрище на хотел Каменград притежава модерен дизайн и настилка от най-високо ниво, които гарантират перфектни условия за всякакъв вид спортни игри и мероприятия. Игрището е оборудвано и с осветление, което позволява игра и през вечерните часове.
В хотела не е разрешено пребиваване на домашни любимци.

 Актуални цени за СПА хотел Каменград

ЦЕНИ 2016 г.
валидни от 01.01.2016 до 31.12.2016 г.

Тип настаняване,
на човек на ден BB + SPA петък-събота неделя-четвъртък
Единична стандартна стая 71 лв. 66 лв.
Легло в двойна стандартна стая 59 лв. 47 лв.
Легло в двойна луксозна стая 69 лв. 54 лв.
Апартамент лукс /наем 2-ма с 2 деца/ 182 лв. 144 лв.
дете до 5.99 г. безплатно
дете от 6 до 11.99г. на допълнително легло 17 лв.
Възрастен на допълнително легло 33 лв.

Цените са на човек за стаите и наем за апартамент и  включват: нощувка, закуска, застраховка, курортна такса, паркинг,  високоскоростен интернет, SPA Inclusive пакет - ползване на открит и закрит плувен басейн, детски басейн с хидромасажен сектор, финландска и инфрачервена сауна, билкова био-сауна, парна баня, лакониум, джакузи, пътека на Кнайп, релакс зона, приключенски и контрастни душове, леден сектор и фитнес.

Намаления:
- Деца до 5.99г. се настаняват безплатно с двама възрастни на база нощувка със закуска
- Възрастен с две деца заплаща цена на двойна стая
- Дете от 0 до 11.99г. на редовно легло в двойна стая заплаща 50% от цената на възрастен на редовно легло в двойна стандартна или луксозна стая
- Цените за апартамент са валидни за двама възрастни и две деца от 0 до 11.99г.
- 3-ти възрастен на на допълнително легло в апартамент доплаща 35% от цената на редовното легло в апартамент.

Доплащане за детска кошара - 5 лв./ден

Скрит текст:
МБАЛ „Уни Хоспитал“ в град Панагюрище осъществява прием и лечение на пациенти при условията на Националната здравноосигурителна каса по всички 35 медицински специалности в клиниките и отделенията си, съгласно разрешително за осъществяване на медицинска дейност от Министерство на здравеопазването.

Свърхмодерната болница, която бе официално открита през юни, има отлична материална база, уникална за страната апаратура и водещи специалисти, което я превръща в едно от най-предпочитаните лечебни завадения в региона и страната. Медицинските специалности, одобрени от здравното министерство на „Уни Хоспитал“, са в 19 клиники и отделения, и 8 диагностични структури.
„В „Уни Хоспитал“ сме определили ясна цел – всичко в името на пациента. Затова днес уверено можем да кажем, че условията, създадени при нас, са отлични, и търсещите помощта ни пациенти могат да бъдат спокойни“, заяви управителят д-р Лучия Добрева. Тя подчерта, че за пациентите е осигурено комплексно медицинско обслужване – от профилактиката, през диагностиката и лечението, до рехабилитацията и продължителните грижи.
„Уни Хоспитал“ извършва диагностика и лечение по 224 клинични пътеки и 42 клинични и амбулаторни процедури по следните медицински специалности: вътрешни болести, нефрология, гастроентерология, пневмология и фтизиатрия, ендокринология и болести на обмяната, кардиология, медицинска онкология, лъчелечение, анестезиология и интензивно лечение, хирургия, съдова хирургия, гръдна хирургия, неврохирургия, пластично-възстановителна и естетична хирургия, детска хирургия, ортопедия и травматология, урология, акушерство и гинекология, неонатология, ушно-носно-гърлени болести, педиатрия, нервни болести, нуклеарна медицина, физикална и рехабилитационна медицина, клинична лаборатория, клинична имунология, образна диагностика, спешна медицина, обща и клинична патология, микробиология, вирусология, трансфузионна хематология, кожни и венерически болести, клинична алергология и клинична токсикология.
Всички здравноосигурени пациенти с направление за хоспитализация се лекуват при условията на НЗОК.

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 19:24 от K.A.G.

# 541
Как щях да забравя, към репортажа!  doh
Добрата Ихичка беше приготвила за всяка една от нас по пакетче - листче с обменния курс лев-динар и невероятните плодове хисап!
 love001 newsm51
Дали пък не бяха кетап плодовете? Как й се побират в главата на нашата Иха и толкова много цветя и растения - няма да се изненадам ако знае и латинските им имена. Редом с професионалните й строителни работи, сентенции и още куп невероятни неща.
Ама и други девойки знаят всички клончета, листчета и цветчета. 
 flower flower flower

# 542
  • София
Хинап е плода. За първи път го опитах, хареса ми.
Иха, благодаря.  bouquet
Всичко беше много хубаво. Само времето - студддддддддд.

# 543
  • в сърцата на любимите ми хора
Не съм забравила - трябва снимки да кача и още една задачка, възложена от Маринчето, да изпълня, но утре. Днес трябваше да обърна внимание на моите гости, които пристигнаха в събота сутринта и най-търпеливо ме изчакаха да се прибера от екскурзията до Пирот. Че дори бяха сготвили един супер вкусен гювеч. Да си ме посрещнат подобаващо  Simple Smile
За Пирот и компания - беше прекрасно, въпреки малко мрачното време  Hug Hug Hug.
Утре - повече, като си изпратя гостите.

# 544
А ни е  постигнахме контакт с двете извънземни,няма такава радост. И по едно време идва тати да си тръгват и  вика:ви е да не забравихте,че имате родители бе  ей...Вечеряха  като хора  и викат ти си гледай  детето ,ни е ще се оправим ще си сервираме.   Хубаво нещо е никой  да не плаче.

# 545

Добро утро!
Прекрасен да е денят ви!
Успешна нова седмица с много радост и добро настроение!

# 546
  • София
Добро утро!

Колко хубаво ми стана като прочетох Борянчето! Hug Бях сигурна, че близкият контакт ще се случи на връщане, направо съм си телепат!  Heart Eyes

Мамси, знам аз, че не си забравила нищо, но си мислех, че си отпрашила към К. Ти разстоянията ги нямаш за нищо.  Heart Eyes

Доби, откога не се беше обаждала!  Мерси за кафето и гевречето и за ябълчицата! Heart Eyes

Да, и аз за първи път опитах ханапа. Нашата Ихичка пак ни изненада приятно.  Heart Eyes

Грети, наистина продумахме за екскурзия до Панагюрище, скъпа, но не се знае кога ще е. На дневен ред сега е Пловдив. А отдавна споменаваме и Златоград, но него със сигурост през пролетта. Казвам го, да не ни очакваш много скоро, иначе ще ни е приятно.  Heart Eyes Благодаря ти за разказа за града, не знаех доста неща.

Шпунци, на теб пък мила да ти кажа, че чак като писа за якето, тогава разбрах за какво говориш. Ами толкова си хубава, добре ти е казала Здравчето, че това закопчаване е било кадем!  Heart Eyes

А, и да ви кажа още нещо - на една от масите в кръчмето, в дъното,  си хапваха Агент Тенев и художника Г. Чапкънов - Чапа. Като папарак съм ги снимала и ги има на една от снимките с Мери Попинс. Като фон са.  hahaha

Хайде, със здраве и успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 09:38 от marina_vladi

# 547
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен!
До сега четох и гледах снимки - този път си беше нормален албумът!
Здравче, ти вчера много активна, бе Joy Ама ми хареса Hug
Аз пък два дена се отдадох на гледане на сериал \ "Сияйна луна" на Войо, че нали тези тъпанари от БТВ го спряха на най-интересното място и пуснаха за пореден път "Лекар в планината"\. Може да не повярвате, ама за два дена изгледах 22 серии hahaha Ваучерът ми е за месец, а ми остават още 240 серии EmbarassedВсеки луд с номера си Joy
Борянке, радвам се на контакта ти с малчовците! Я всяка седмица да пътуват да видиш как ще се затвърдят отношенията ви.
За сега от мен - толкоз! Успешен старт на новата седмица!

# 548
Добро ви събуждане, ранобудни...

"Душата не иска нито чай, нито кафе.
Душата иска разговор. Кафето е само повод."
турска пословица

«Има такива дни, в които, ако си небе, ти се иска да завалиш, за да удавиш всичко в себе си.»

И аз , една от последните “пиротчанки” да се обадя. Дружките преди мен  са описали всичко и аз няма какво повече да кажа. И на мен ми е усмихнато , освежено . Почти за първи път почувствах какво е удоволствието от шопингтерапията с приятелко-терапията. Чудно !

“Едно птиченце ми каза”  Heart Eyes, че корите на Светъл4о не са “онези” кори. Аз купих /както миналата година/ от българката /която е женена за сърбин/ , в началото на пазара и се казват “Два принца”/??/  При нея има два вида на пакетите – по-правоъгълни /по-дебели/ и по-продълговати /тънки/

Борянче , и аз много се радвам за срещата със сладурите . Hug

Предлагам на Здравка за вчера да и дадем званието НАЙ-ДОБЪР ДОПИСНИК  Hug Hug Hugи изкажем похвала пред строя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 549
Маринка  Hug затвърждавам си реномето на чукча-читател  Flutter

Скромно "завид" за пътуването ви до Пирот - усетих настроението ви по вчерашните разкази /снимките си ги оставям за довечера/ Било е прекрасно, съмнение няма  Party
А за Пловдив нещо повече? Информативно....ако нямате нищо напротив  Blush

Борянка, започва да се случва... С всяка следваща среща - повече!

За хинап говорите /по нашенско - финап/ и аз го харесвам, но последните години все един изкуфял ми се пада, та по-рядко купувам /но заради дъщеря ми не пропускам/

Момичета, я кажете кога да садя лалета и зюмбюли, че и нарциси, минзухари, гладиоли
/пишман градинари, но тепърва ще се учим/ Правим си една градинка пред блока, та сега тези луковици са ми на дневен ред.

# 550
Сега ,само гладиолите напролет.

# 551
Добрутро на всички и лека седмица!
 smile3502

Борянка, така се радвам за теб! Оскубахте ли кученцата и другите ти градински красоти? Хапнаха ли снежанка? А на теб излезе ли ти душата?
 bouquet

Доби, и чукча-читател те взимаме. И до Пловдив, и навсякъде. Пловдив се планира за 22 октомври, събота. Още не е решено дали ще е с преспиване, също дали с автобус или във вид на дамски авто-мото-поход от София.   travel motor travel
Я следващата, която влезе тук, строго да ми се скара  #Bad Talk да зарязвам темата и да поемам по задачите!
 hit 

Турете надпис "Забранено за баби Здравки"  spam2 ignore2 topicclosed

# 552
Не  потръгна със цветята ,но лятото ни се присламчи  коте,питомно,като по поръчка.И  е велика играчка сега.Казаха,че  като са приближили  вратата ни с колата двамата извънземни  са  произнасяли нещо като "писи" и   трептят чак от радост,явно  познали къде отиват и  че има писе  тук. Аз нищо не им схващам на приказките,но определено имат мнение  и не си го дават.Приказват си по тяхному и  двамата,предимството да не растеш сам, бе скици са. И не повярвах  как се случи,но изведнъж все едно  са раснали  тук.Всичко бе отворено и  затворено ,отвори ,сложи си лъжицата и  я затвори, и пак отваря да си  я вземе  и отначало.Всичко,годно за игра влезе в употреба.Всякакви боклуци са интересни.Е,  сега може да се засиля някой  ден   към София,да не ме забравят и да съм полезна,макар за кратко.Но   това е   супер натоварване ,2  часа и не ти трябва фитнес.Който е  опитвал знае,да умножи по две и  ще разбере.

# 553
Борянка, пак си спомням майка ми: "Какви ли не светкащи, ходещи, говорещи пластмасови играчки-чудесии се чудим как да зарадваме с тях децата си. И пръскаме ли пръскаме пари. А на едно дете ако му дадеш 2 големи копчета нанизани на канап, или някакви парчета дърво от градината - могат с часове да си играят с тях."

Ей, момичета, как мислите? Кого споменаваме по-често - бабите или майките си?

Аз май и днес се очертавам като дописник-отличник, по Иха.
Ами като няма кой да ме изгони от тук.
 fight

# 554
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравче, на теб добре ти се отразява Пирот - всяка седмица ще те водим Joy JoyВиж как се разписа.

Аз търся кухненска мивка - главата ми пламна от сутринта, защото съм ограничена от размерите. Трябва да сменим старите мивки, които са две кръгли една до друга и отворът, който се получава, е много голям. Та сума ти разговори проведох, на телефонистка съм се обърнала от сутринта. Сега чакам една последна надежда дали няма да бъде попарена и ако да, не знам какво ще правя.

Общи условия

Активация на акаунт