КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 172
  • 728
  •   2
Отговори
# 555
Почваш да бъркаш бетон и лепиш плочки като едно време.Моята такава  е  за ремонт,ама няма да е сега. Преди две години купих некво нещо и  замазвах с него счупеното ,гледах да пасва на цвят..Всичко е старо като мен ...но разликата е,че може да се подмени,а  аз не...
Бе  може...и  то не може много.

# 556
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ни  ща, Борянче, плочкова мивка. Искам си гладка.

# 557
  • в малка спретната къщурка
Още пръскате настроение Пиротско. Hug
Не съм си и помисляла,че няма да приятно.
Борянка и теб те държи влагата.Дано срещите са по-чести.
Днес се борих с битовизми. Легнах, но не успях да затворя очи, а след час ще съм на тръстиката- чак до сутринта.Утре ще се прибера със затворени очи, може би.
Приятна вечер!

# 558
  • София
Привет красавици.
Днес няма да рапортувам какви съм ги свършила. Минавам направо по същество. Simple Smile
Днес пациентка ми беше моя позната, с която се знаем от 100 години. Беше диригент на Детскоюношеския Фолклорен Ансамбъл Изворче, в който солистка беше моята щерка. Аз много съм ѝ разказвала за КГБ-то и най-неочаквано тя днес ми предложи да сформираме певческа група. Представяте ли си? Още една форма за разтоварване, за отпускане, за контакт и веселба. Я да видим сега има ли певици в нашите редици? Няма да се притесняваме, няма да се срамуваме. Предполагам, че почти всяка една от нас е пяла в училищния хор. В края на краищата няма да се мерим с Мария Калас, с Гена Димитрова или със Соня Йончева Simple Smile Нали? Хайде момичета да попълваме списъка. Коя ще е първа? А дано да повлече крак...
Признайте си, че по-неочаквано предложение не сте получавали. И аз днес гледах ей така newsm09

# 559
  • София

Аз, аз съм първа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 560
  • София
Аз пък не ставам  Laughing

# 561
  • София
Добър вечер!
Фло, аз ще съм в публиката, ще ръкопляскам. Има нужда и от такива участници, нали?
Хич нямам чувство за музика и ритъм. Направо съм музикален инвалид 1а група.
Първата ми двойка във 2ри кл. беше по пеене. Изпита ме др.Цветанова, аз си разказах автобиографита на някакъв комозитор, отговорих на въпросите. Но тя ме накара и да пея нещо си "До-ре-ми-фа-сол..." измучах колкото мога, класа прихна да се смее. Другарката реши, че се подигравам и ми лепна двойката. После извика майка ми - какво страшно нещо е станало, как щяла да ме остави на поправителен. Майка ми пък не се впечатли достатъчно. Обясни и, че ако остана на поправка и другарката ще тактува с мене цяло лято и ще си провали почивката. А пък и образованието е задължително до 8 кл./тогава/, та да не ни се репчи. Не всеки има слух, не е фатално. Минах в 3ти клас благополучно. Но пък в 6 или 7 кл. инцидентно пях пред Первый канал на тв, гледа ме целия тогавашен СССР. Имаше някакъв юбилей на пионерската или комсомолската организация и решиха деца от другите соц. страни да ги поздравят. От посолството подбраха  музикални деца на служители. Да не изброявам имена, някои са известни хора сега. От ТВ Останкино решили, че са много светли и им трябва и някоя по-тъмничка българка. Та без да искам и мене ме изстреляха на репетиции. Уговорката беше при снимките само да си отварям устата в тон с думите на песните. Направиха доста дубли и определиха дата на излъчване. Строихме се да кледаме с компанията на родителите ми - излагация пълна. Другите пеят, аз се оглеждам на всички посоки или устните ми се мърдат без синхрон с думите на песента. Нали в петък тук даваха руска тв, та и в България гледаха концерта с мое участие.
Борянка, така са децата - като се виждате често и ще свикнат с баба. А не може ли да се гледате на скайп през 1 -2 дни, за да не те забравят.
Светалчо, аз съм със старите мивка и шкафове. Като купихме апартамента, бяха нови и не ги сменихме.
Но съм виждала в практикер, бриголаж и подобни кухненски шкаф с мивка. Или пък отделни мивки за вграждане. Трябва да пообиколите магазините.

# 562
  • София
Айша, много ти се кефя. Започни да пишеш мемоари, не трябва да се затрие всичко преживяно от теб. Не за хората, а за внуците, дай Боже. Сериозна съм, да не си помислиш друго.  Hug

# 563
Айша, много ти се кефя. Започни да пишеш мемоари, не трябва да се затрие всичко преживяно от теб. Не за хората, а за внуците, дай Боже. Сериозна съм, да не си помислиш друго.  Hug
Peace

# 564
Peace

smile3521

# 565
Айша, нямам думииии!!! Аз съм същата певица-грача като гарга.

НЕЕЕЕ! Не на 22 за Пловдив! Точно тогава ще имам гости. Приятелка от ученическите години ще идва тук на фестивал точно на 22 и ще остане с преспиване и за 23.  Вече е уговорено. А ИСКАМ ДА ДОЙДА В ПЛОВДИВ!

# 566
Да се обадя и аз посред нощите ! Simple Smile
Така ви харесвам. В темата  струи настроение.
Ето какво му трябвана човек . Малко  разнообразие , смяна на обстановката , среща с позитивни приятели , среща с внучетата ,децата...

Много ви радвам! Гледах снимките , ами вижда се колко хубаво ви е било !
Борянка , така мило и топло ми стана  ,че сте се разбрали с малчовците ! Ходи по честичко и ще знаят  коя е баба. не чакай да те канят , обаждаш се и отиваш. Те ще започнат сами да те търсят като видят зора.
Айша така ме разсмя с твоят хор ! Много си забавна като разказваш за твоите истории от  детството Simple Smile
Вчера и днес до обяд си имах гости. Сина си  беше дошъл , внуците и щерката  почиваха и всички у нас. Весело , пълна къща и естествено аз се вихрих в кухнята , угаждах на всички. Като се наобядвахме , изпратихме си сина. Напълнихме му колата с разни зимнинки ,, бях му наготвила да има за една седмица различни вкуснотийки , които той обича. После да си пооправя къщата и денят мина. Нещо вируса ме напада- хрема , кихавици , гърлото , та сега пих чай от ябълки , канела  и карамфил. Сложили една супена лъжица джинджифил с мед.Пръскам с муконазал плюс , грилекс макс, трахизан смуча . Гледам да атакувам още в началото.
Светле ,за големи мивки може да видиш в ИКЕА , а има и в големи магазини  за фаянс и санитария. Има големи размери , виждала съм , но трябва да обикаляш.

Ще ви кажа лека нощ ,че нещо ми е отпаднало , а  и ми се спи вече

# 567
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Ставайте, поспаланки.

# 568
Добро утро!
Вали  Sad Тъмно е.... Студено е....
Топло чайче за загряване  Simple Smile

# 569
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроо!
 А от мен кафенцето:

За пълно разсънване - петленцето на Фурийка!

Общи условия

Активация на акаунт