КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 151
  • 728
  •   1
Отговори
# 585

За хор не ставам - не съм музикална.

За Пловдив нищо не мога да кажа още.
А музиката аз само я чувам, не мога да я възпроизвеждам. Не знам как са ме траяли в студентския академичен хор със суперсложни музики.  dazzler1

А на баниците съм майстор /като изключим онези злощастните у Фло с уж развалената фурна/. На мода у нас напоследък е диплената баница с ким - русенска кулинария на зълва. Последната обаче я провалих. Защо ли? Ами защото прекалих със сиренцето и масълцето!!!  hahaha hahaha hahaha Сериозно.  cook
Айша, къде си! Яви се да те питам нещо важно. И да разкажеш още някоя цветна история.
Апропо цветя - още се чудя как не изпокрадохме манастирските китки в първия манастир. УНИКАЛНИ!
Да знаете къде да купя наблизо до нас стайна закачалка като старовремските, за палта, че и за шапки? Черна, лека, евтина, практична. 
Чака ме тръстичене, а ме мързиииии. Хайде, гонете ме!  fight

# 586
  • София

Да знаете къде да купя наблизо до нас стайна закачалка като старовремските, за палта, че и за шапки? Черна, лека, евтина, практична. 

Мисля че гледах в Икеа или подобните къщи.

# 587
  • София
Здравке - ето съм, казвай каквото има. Тоест пиши го.
За закачалки - в Икеа и подобни може и да има, но няма да са евтини.
Сещам се за OLX, Базар бг и подобни ФБ групи. Там може да изпадне нещо подобно.
Борянка, мераклията - англичанини и при мене се пробва. Не го ща и го блокирах и отсвирих безвъзвратно.
За Пловдив - иска ми се, ама ....
В работата се чува, че ще профилактират комп. система през седмицата и ще трябва да работим 1 събота и неделя.
А и имам желание да поподредя и почистя в къщи преди идването на Ани през ноември.
Обикновенно го правя вечер, докато тече сериала. Но сега няма как - Пламен се е изпружил на кревата дългосрочно. Чака си разрешителното за работа и не смее да излиза вечер.ДАИ дебне. Какво име са измислили на контролиращата агенция - ами то си е узаконено искане.
Та при всяко мое плахо домакинстване се започват коментари "Хванала се принцесата на работа. Това не се прави така, а онака. Баща ми беше същия - хем реве как му се ядат печени чушки и майка ми не му прави, хем ме иронизира: "Я, как ги пече и се пържи на чушкопека, ама как старателно ги чисти.".
На третото рекване мятах всичко в кофата, хващах си Ани за ръка и си излизах от тях.
Та от целия роман с 2 думи - ще решавам в петък вечер за събота.

# 588
Ей,  хаймани неземни. Къде е Пловдив newsm78, нахойкване нямате ли #Crazy. Благодаря,  че съм в списъка,  но работя събота. Не съм докторица,  в частния сектор съм.

# 589
Айша, мерси за готовността! Гадории некви банкови. Така се вкиснах, че уста не ми се отваря.  Banghead comp03
Искаш ли утре сутрин като ти е удобно да се чуем от службата ти? Или не става?
А тез магазини, дето ми ги пишеш, хич не ги знам.

# 590
  • София
Здравке, то не са магазини, а интернет платформи за обяви.
Пишеш в гугъл - базар.бг или OLX и ти излиза страницата. Там си търсиш каквото решиш.
Като се наспиш звъни, няма проблеми май.
А баницата трябва да я дегустираме някога.

# 591
Айшинко, гениална си! Въпросът ми се уреди за миг. Само дето не знам как се плаща...
Чудо закачалчици. Не съм очаквала талкова хубави. Ако съм подоозирала, че е толкова лесно!
 newsm51
Направо нямам думи. А аз се чудех кого да мобилизирам за влачене, за транспорт и т.н.
Вкисната бях безумно, лягам си щастлива.
Ей, каква сила е това другарството, синергията!  hug action032  friendship
Намерих го накрая емотикона за хора отбабетки fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu bite - ово сум я.

# 592
Неудобно ми стана, че заради мен се сменя датата за Пловдив. Моля за извинение!
Ако се осъществи срещата, там ще съм. /Само да не ми мине котка път!/

# 593
  • София
Здравке, аз никога не съм пазарувала от тези сайтове за обяви. Само съм чувала за тях.
Доколкото знам за плащане и доставка се разбирате с продавача.

# 594
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Днес петлето се успа, но пак ще си  КУКУРИГАААААААА.

# 595
Добро утро!
Фуриии, мерси за петелското събуждане  Laughing
Тук най-после спря да вали, но след вчерашните порои не ми се мисли кога ще изсъхне

Грабвайте доброто настроение, слагайте усмивките и се насладете на днешния ден!

# 596
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утроооо!
Е, имаме си петел, имаме кафе и чай, на мен какво остава newsm78 Все нещо ще измисля Joy
Здравче, обикновено в тези сайтове като си избереш съответната стока, кликвайки върху картинката ти излиза само тази стока, а в дясно или отдолу има надпис КУПИ. После там си пишеш адрес, телефон и обикновено ти се обаждат да потвърдиш заявката. Плащането става при доставката. Опитай!

Доби и при нас валя цяла нощ. И сега още пръска - изпратих Анжелка с чадър. Пък и доста студено сутринта. В у-ще уж им пускали сутрин парното за малко. Дано спре поне да вали, че днес пазар и имах очаквания. Дано ми се случат нещата.

Фло и аз бих се записала да пеем - с Танитка и вас двете щяхме да сме поне квартет Joy

# 597

Добро утро! Хубав ден от мен!

Просто Есен!

Много приятно /и актуално за темата/ събуждане от Фурийчето. Hug Hug Hug

Доби и тя супер ранобудна  и ни поднесла на нас , поспаланите, и чай и кафе.Благодаря! Hug Hug Hug

Янчето си е на бойния си пост  Hug Hug Hug

# 598
Добрутро!
 newsm57 newsm57 newsm57
Фурийче, евала за петлето, ама триж по-евала за твоята ранобудност! Как даяниш бе, душо, да ставаш толкоз рано!
Ихичка, е много естетика, красота и драгост в сутрешните ти поздрави, особено есенните в последно време са ми упоителни.
Айша, Римарче, Янче, благодаря за подкрепата!
 newsm76 newsm19

# 599
  • в малка спретната къщурка
Здравче, ами трика е, че не съм си лягала.
Прибрах се от тръстиката и до сега се занимавах с готвене. Имам излизане до съда, да взема свидетелство за съдимост на бъдещата работничка, да го пратя с Еконт да пътува. Ще си легна след това и дано да ударя стабилен сън, че съм ГРОГИ.
Лек ден, ПРЕКРАСНИЦИ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт