Днес и настроението ми е дъждовно.
Два-три часа ще мога да отделя, и надвечер да пристигна, пак е добре. Само да не е по тъмно. Така че не се съобразявайте с мен. И на мен ми се иска да се видим с Грети.
- ставам.
По нейни си пътища провери дори и отделните съкооператори и се оказа, че двама-трима са точно в такова състояние, задлъжняли до шия я на държава, я на банки. Отказахме се на минутата. Сега отново обикаляме по огледи. Дано намерим по-скоре нещо подходящо, защото много тегаво това обикаляне. Оплаках ви се
Сега да ви пожелая хубав и спорен ден и да ви оставям, че трябва и да поработя

Не знам чичко Гугъл какво му е превел, но повече не се появи 
А са го учили още в първи клас
Защото този същият генерал веднъж попаднал и на мой приятел от Габрово. Ама той беше женен за рускиня и известно време работи за руското КГБ \не за нашето
\ . Та беше писал чак до САЩ - не че получи отговор! Та после му обяснявах как да ги проверява в Гугъл - по-възрастен човека и не много в час с нета. Но моята първа братовчедка \ строителен инженер, но гледа баби в Италия от 10 години! \ се беше хванала с някакъв от САЩ с италиански произход, дето синът му бил в Аржентина, щото там имали плантации...Пък колко били богати, но скоро синът му щял да има РД и да му купела нов тел. от Италия, пък той като дойдел при нея щял да й го плати...Веднага го отсвири, но някои се хващат.