КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 146
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро!

Днес и настроението ми е дъждовно.

# 601
  • в сърцата на любимите ми хора
Луси, става, разбира се, как да не става  Hug Два-три часа ще мога да отделя, и надвечер да пристигна, пак е добре. Само да не е по тъмно. Така че не се съобразявайте с мен. И на мен ми се иска да се видим с Грети.
Относно идеята за пеенето - мен също ме бройте към публиката - музикален /певчески/ инвалид на 100%. Ако все пак потрябва някой да ръмжи от време на време за фон  hahaha - ставам.
И при нас валя проливно цялата нощ. Сега се е кротнало, ама до кога  newsm78
Аз от няколко дни обикалям с племенничката по огледи на апартаменти. Хареса си един двустаен, много приятно апартаментче. Затова сестра ми идваха през почивниците, да го видят и те. Тъкмо мислехме, че всичко е наред и изскочи "зайчето" - блокът е ЖСК, т.е. кооперация жилищно-строителна, със статут на юридическо лице. Става съдружник в кооперацията с всички останали собственици. Добре, че имат близка, която е шеф на банков клон. Жената накратко обясни ситуацията -  един от съкооператорите да е изпаднал в неплатежоспособност, останалите поемат и неговите плащания. Демек - каца без дъно  #Cussing out По нейни си пътища провери дори и отделните съкооператори и се оказа, че двама-трима са точно в такова състояние, задлъжняли до шия я на държава, я на банки. Отказахме се на минутата. Сега отново обикаляме по огледи. Дано намерим по-скоре нещо подходящо, защото много тегаво това обикаляне. Оплаках ви се  Simple Smile Сега да ви пожелая хубав и спорен ден и да ви оставям, че трябва и да поработя  Hug

# 602

И петелът на Фури трудно ме събуди!  Laughing Витоша не се вижда,дъжд се лее непрекъснато и хич не ми се става ,ама трябва.
              Усмихнат дъждовен ден!

ПП. Спящите Мамси ги изпревари!  Laughing

# 603
Привет  и от мрачен Пловдив !
Насладих се на петлето, кафето , чайчето.
Сега като е лошо времето ,тъкмо ще си оправя някои шкафове.
Не обичам тази пипкава работа. Къде са ги измислили тези витрини с чаши навремето , само прахоляци да събират.Ще изкарам всички чаши да ги бутна в съдмиялната да блеснат и пак обратно. Няма къде да ги  прибирам. Иска ми се някаква промяна на хола  в интериора ,но няма  как да размествам , а  и няма кой да ми върви по гайдата... Grinning
Ще  измисля нещо. Прозорците и пердетата трябва да измия и изпера  ,за да си застеля килимчетата и да стане по уютно в студа. Времето е неприятно ,но ще се вихря днес вътре.
ММ реши да се изяви в кухнята и от рано е сготвил картофена манджа със свинско.За ядене няма да мисля.
Мамси , ето че  уредихме виждането и с теб . радвам се , само здраве и живот да е !

Ставам да се поразшетам докато имам хъс  Grinning

Хубав ден момичета !

# 604
  • в сърцата на любимите ми хора
Най-после качих снимките от Пирот  Embarassed

# 605
Пиша по повод въпросния "англичанин" Jimmy Adams.
Започнал ни е по ред на номерата и днес получих покана във ФБ от него.
Винаги когато приемам приятели, проверявам от кога датира профила и какво има публикувано в него.
Jimmy Adams нито е Джими, нито е Адамс. Използва снимка на кмета на Драмен, Норвегия.
Много упорито ни е налазил "господина", ама чичко Гугъл много издава по тези снимки  Joy Joy Joy
Мамси, отивам да гледам една снимка на 3 кифли  Joy Joy Joy

# 606
Моят е Бристол бе,имам братовчедка и възрастна леля,та дадох шанс да разбера дали не се отнася до мен. Така ме откри  една от рода ни,и  разбрах миналото,а  я  държах седмици докато я приема.Та  давам шанс.И после си го вземам,но си има и търсачи на виртуален секс,то друго не може от разстояние.Да  лазят,освен за смях за друго нямат употреба.

# 607
  • Кубрат/ Пишурка

Мен на скайп често ми пуска покана един генерал натовски. Отсвирвам го, но на петия път реших да го приема и да му напиша на български да не ми праща повече покани, защото не знам английски. Ако той знае - да ми пише на български Joy Не знам чичко Гугъл какво му е превел, но повече не се появи Joy
 Ние най-после си научихме \ връща се от китара към 15,30 \  и по математика Анжела изведнъж направи откритие. Имат за окръжност - броят там по картинки. Отначало се затрудни, но след като й показах и  се справи сама изведнъж каза: Значи кръговете били окръжности!!! Аз пък да не знам Joy Joy Joy А са го учили още в първи клас Embarassed
Здравче, какво направи със закачалката?
Мамси, отивам да гледам нови снимки Hug

# 608
             Девойки,мили,вие ТВ не гледате ли??? Това с господина от Бристол,натовския генерал и още такива "самотни и любвеобилни" го разискваха още преди месеци.Просто измамници,които търсят жени - разведени или вдовици.Свалят звезди от небето и когато някоя клъвне се започват едно разпитване за деца и имоти,едни плановееее... за бизнес в БГ,за големи богатства и безмерно щастие и любов в третата възраст и........след това се извиняват,че не им стигат парите за бизнеса,временно са в затруднение ,няма как да дойдат в БГ и....естествено следва след ред сополи и сълзи искане на пари поне за самолетен билет или за първоначална вноска по бизнеса.Чудното е,че дамата дето дадоха така се беше вързала та изпратила над 10 000 евра.Оказва се,че това са от нашите "мили ромски" братя и обикновенно копират снимки от американската армия / на генералите  Mr. Green/ и като попиташ чичко Гугъл излиза цялата биография на истинския човек,а ако цъкнеш данните на измамника го намираш в много социални мрежи и сайтове за запознанства.Чиста измама гавреща се с чувствата на самотни жени.Гадно,нагло и обикновенно неграмотно написано и във всички сайтове копирано едно и също ,до всички жени еднакви разкази .Така,че ги отпявайте още преди да сте прочели поканата! Laughing

# 609
  • София
Добър вечер!
Дидиа, знам за измамите. Но аз не приемам покани от непознати в нета.
Та може и някоя от темата да съм блокирала като не сме се виждали.
Да ме извини, моля.
Фури, успех в работата на девойчето!
Нещо ми се спи, но ми е рано. Ако сега заспя ще се събудя по малките часове.

# 610
- Как си скъпа, какво правиш?!
- Благодаря, добре съм! Слушам музика...
- Сама ли...?!
- Как сама, три етажа слушат с мeн===

Не  искам да мярвам,че  някой  от тук се е хванал,смешното владее  положението мисля. Но  и бабите  знаят ало измамите и всеки ден има шаранки ,да се чудиш от къде имат толкова пари... Аз помислих и предположех роднините ми да не ме търсят ,може леля ми да е починала.Да  ми съобщят. Иначе не пускам и  жени,дето са ви приятелки, но не ми говорят нищо имената. Който иска да напише два реда да го разбера кой е  и от де  еЧак сега зацепих ,че Фурийка за щерката търчи рано,да е на кадем и успех.

# 611
  • Кубрат/ Пишурка
 Диде, то ние почти не гледаме ТВ, но все пак сме в час! Пък интересно как тези гадове си подбират хора newsm78 Защото този същият генерал веднъж попаднал и на мой приятел от Габрово. Ама той беше женен за рускиня и известно време работи за руското КГБ \не за нашето hahaha \ . Та беше писал чак до САЩ - не че получи отговор! Та после му обяснявах как да ги проверява в Гугъл - по-възрастен човека и не много в час с нета. Но моята първа братовчедка \ строителен инженер, но гледа баби в Италия от 10 години! \ се беше хванала с някакъв от САЩ с италиански произход, дето синът му бил в Аржентина, щото там имали плантации...Пък колко били богати, но скоро синът му щял да има РД и да му купела нов тел. от Италия, пък той като дойдел при нея щял да й го плати...Веднага го отсвири, но някои се хващат.
Борянке, вицът ми хареса Hug

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 22:13 от Янче-то

# 612
Жалвал се един дядо на две девойки,  че старостта го мори и не се чувства добре. Успокоявали го те,  че има още хляб в него,  да не се отчайва. Бе,  хляб има,  но салам няма,  отвърнал им той. Като нямам ФБ,  ни генерал,  ни дявол ми пише Laughing

# 613
Да й си телефона ,ще  им го препратим,няма да те оставим не налазена от генерали. Пък ако искаш Бристол с 10 годишната щерка-твой  е...Само че като го гледам ,само от футбол се интересува,  и живее в Манчестър.Търси да го обичаш ,готова си за там.Определено има салам , под 40  е...

# 614
  • София
Манчестър и манчестърци са ми гадни. Пиша го от опит.
Като ученичка в чужбина имах ухажор от там. Все натъртваше, как там не обичат чужденци, но покрай него ще стана туземка.
Много бързо го отсвирих - лапешка работа.
После Ани като отиде да живее там квартирата им беше на пресечка, близо до дома му.
Добре, че напуснаха Англия, поне си усъвършенства езика.

Общи условия

Активация на акаунт