КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 145
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Ай  сега ми развали агитацията...Ама нали се майтапя ,не се ли разбира.
Колкото предложения  съм получавала ,някои  директни и   цинични  до  срамно,в предни я сайт дето пишех  получаваш   и после можеш да блокираш.Пък си пиша годините ,не са скрити. Ама то младите се   побъркаха нещо и нямат срам. Имам опит с глупаци и  ги различавам веднага.Добре че тук няма  такива нападки,че  срамота от белите ми коси.
Редовно имаше там африканци  и мъже и жени ,търсят всячески начин за докопване до Европа. Предлагат се  като за световно.Което не пречи да се хили човек и  ги отсвири.За  пари,дано  намерят нейде,че аз не мога,нЕма.Имоти-тоже.Бе  не заслужават толкова внимание.

# 616
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо!
Нощните писателки нещо са проспали newsm78 НЕма нощен маТриял Joy
Я да не се уфлянквам, ами да сервирам кафето, че сериал ме чака - снощи спря нета след 10,30 и не можах да си догледам Луната hahaha

Весел да е денят ви! При нас един ветрилник...

# 617

Добро утро, приятелки!

"Рецепта за по-добър старт на деня : 

Щипка лекота,
лъжица ентусиазъм,
неизвестно количество добри намерения
и кафе....!"

# 618

"Рецепта за по-добър старт на деня : 

Щипка лекота,
лъжица ентусиазъм,
неизвестно количество добри намерения
и кафе....!"

smile3501 newsm44
Мен най-много ме бива по предпоследното. От малка съм си такава.  hahaha hahaha hahaha
Ей сегичка отварям магазин за добри намерения.  newsm71
Мерси, ИхичкаTwo Hearts
Добрутро, Янеnewsm76 ъвпросът със закачалката ще трябва да го реша днес. По идеята на Айша сега избирам между най-скъпа, средна е евтина закачалка. Ма много хубави тез - скъпите  Money! Както обикновено - харесам ли нещо от пръв поглед - то се оказва най-скъпото. Тук се очертава чуден ден - тихо, слънчице ясно  Nature Sun With Face
Ха да видим каква частица от днешните ми добри намерения ще осъществя. Имам и минаване през "бейлис-кабинета", че моите зъбни джобове пак ме напънаха.  #Puppy dog
Доби, добрутро и на теб, хубавице - не само за днес, но и за вчера, защото те пропуснах.  food010 Как ви се отразиха поредните наводнения? Всъщност - винаги ли е било така във Варна? Или са нещо ново тези наводнения?  help Хич не си е за смях.
Танче, при вас в Аспарухово пак се съборили някакви неща от наводненията. Вие в безопасност ли сте?
Абе защо в следващата тема не отворим в началото и рубрика "Питай Айша".  Joy

# 619
  • София

Когато се събудите помислете колко ценна е привилегията да сте живи, да дишате, да се наслаждавате, да обичате и след това превърнете този ден в значим .

Стив Наранили

Добро утро и добър да е денят ви!

Заредени сме с всичко, което ни трябва - настроение и кафе и сме готови да посрещем деня с широка усмивка, нали момичета?  Heart Eyes

Мамси, супер са ти снимките. А с трите кифли, Мери, умряха от смях моите, чак и детето ми се смя.  hahaha

Стягайте се за Пловдив, че няма време. Доби, мила моя, много се надявам да те видя!  Hug

И стихчето за всички, които го очакват.

Скрит текст:
ВАЛЕРИ ПЕТРОВ

ЕСЕН

Ах, колко е хубаво! Листата са всички
сякаш от блокче за водни боички:
виж, ясенът, който цял в пламък червен е,
се моли на бука: – Дай жълто на мене!
А жълтият бук му отвръща: – Съгласен,
но дай ми ти първо червено от ясен!
И толкоз са пъстри и шарени всички,
че няма в боичките толкоз панички,
какви ти панички! – езикът ни даже
не може със думи докрай да изкаже
колко е хубаво!

Я, Здравчето ме изпревари.   smile3534

# 620
Жабчееее, Хулииии, ИДВАЙТЕ СИ! СПЕШНО Е!  newsm52
И се зафатяйте за работа, за калема!
 smile3523 typeuu typeuu typeuu
Същото се отнася и за Джили - тя е третата на компа.  lovekiss lovekiss lovekiss
Хехе, добрутро и на Маринка!

# 621
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро! Пийвам кафенцето и да ви разкажа какво ми се случи вчера - налазиха ме телефонни измамници. Звъни сл. телефон и някакъв мъж се представя от МВР: Имате ли някакви оплаквания, госпожо, от телефонни измамници? Ами, нямам. Понеже получили доста такива жалби, та да ме ползват като "уловка" - имали данни за тях, щели да дадат с подставено лице телефона ми и като ми се обади, аз да му предам сумата, която поиска, пък те с техни хора ще го проследят и веднага ще го заловят. Да не се притеснявам - всичко ще стане под тяхно наблюдение  hahaha Казах, че нямам нищо против, но телефонът, на който звънят, е служебен. На секундата затвориха. Преди около седмица обясняваха по ТВ за подобна схема, че дори старците се подлъгали и предали 20000 лв. #Crazy Та такива ми ти работи...
Днес май ще го бъде слънцето, поне в момента се опитва нещо да грейне. Хубав ден и от мен!

# 622
Момичета, тази сутрин сестра ми получи тежък инсулт. Състоянието й е критично.
Моето идване в Пловдив отпада. Направете си срещата според първата обсъждана дата-22 октомври.
Много съжалявам!!!

# 623
  • София

Грети, искрено съжалявам. Пожелавам за сестра ти най-добро развитие на болестта. На теб, скъпа моя, кураж!   Hug

# 624
Моите съжаления!Сили на всички ви,дано се пребори.Толкова хубави неща има да ни се случат,а  се случва което не сме помислили.Жалко. Hug

# 625
  • София
Ооо, каква лоша новина. Грети кураж и дано сестричката ти има дни да си ги изживее. spoko

# 626
  • Кубрат/ Пишурка

Грети, наистина лоша новина. Дано сестричката ти да преодолее кризата и да се оправи! От мен прегръдки Hug Hug Hug

# 627
Грети, прегръдки, и пожелавам възстановяване на сестричката ти!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Днес съм направо на "добър ден", опущих сутрешното кафе, но пък с радост ви предоставям от чайчето ми, че понамръзнах днес навън

...Как ви се отразиха поредните наводнения? Всъщност - винаги ли е било така във Варна? Или са нещо ново тези наводнения?  help Хич не си е за смях.
Здравче, сериозни кандидати сме за приза "Венеция на Балканите" - улици-реки, площади-морета, подлези-басейни....Замислям се да сменям колата за лодка  newsm78
Лично при нас - понаводнена маза, попротекъл таван на една стара къща...но там и без това предстоят ремонти....

Маринка, в Пловдив много ми се идва, но засега нищо не мога да кажа....

# 628
  • в сърцата на любимите ми хора
Грети, и от мен силна прегръдка и стиснати палци за сестричката ти Praynig Дано да се възстанови бързо!

# 629
Ех, Гретче! Закъсали сте го. Но не е безнадеждно, напротив. Ако стигнеш до тук - пиши какъв точно е инсултът и дали е в реанимация сестричката ти. Пускат ли ви при нея? Ако не - по-добре, колкото и да е жестоко спрямо вас. Един вирус да й пренесете - и може да я ликвидирате.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 19:16 от Здравка-Мравка

Общи условия

Активация на акаунт