КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 144
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Грети прегръдкв и дано сестра ти има късмет и се справи с инсулта.
При нас днес голям вятър отвя ни .Снощи ни заля днес ни отвя - природа.

# 631
Грети, съчувствам ти и пожелавам възможно най-бързото подобрение и оправяне !  Hug Hug Hug Кураж и вяра !

# 632
Благодаря на всички за съпричастността!
Двама лекари ми казаха, че състоянието е безнадеждно. В дълбока кома е и е в реанимация. Не пускат никой. Непрекъснато съм на нокти да не звънне телефонът.
Нещо много съм разсърдила Бог та  ми праща тези  изпитания в последните 17 месеца.

# 633
КАГ, дано сестра ти се оправи бързо и да няма големи поражения!  Flowers Four Leaf Clover
В Клуба имаме доста жени с прекаран инсулт, дори с два, Бог и докторите да помагат!  Praynig

Няма поражения от дъжда, работят  усилено по изграждането на каналите  за отводняване при наводнение.

Аз имам нов лаптоп, подарък от щерките, но нямам български букви.........трудно пиша!  Laughing
Черпя чайче за новата си придобивка!  newsm47

ЛЕКА  НОЩ !  Joy

# 634

Добро утро!

Грети, прегръщам те и стискам палци днес да има добри новини!

Танита, честит лаптоп! Дълго време да ти служи вярно  Simple Smile Къде няма бълг. букви?

Щастлив ден пожелавам на всички ви  Hug Hug Hug

# 635
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро, Доби! Благодаря за кафето - и аз ще ти правя компания Hug
При мен нищо ново. Изпратих ученичката с ново яке. В сряда, като отиваше на школа си го избрала и го запазила. Аз вчера минах да го платя и да го взема. Много отговорно е постъпила, следвайки всички мои указания Joy При това е розово - такова, каквото обича. Само качулката не ми хареса много - тъничък шушлек, широка, а без вързанки. Но тя му намери цаката: Върху нея си сложи ушанките Joy Оправно ми е детиту!
Лек ден за всички!

# 636
  • София
Добро утро мацки. Минавам на бегом, само да ви кажа, че тръгвам за Банско. Комисията по професионална етика има заседание.
Останете си със здраве.

ТАНИТА, честита ти придобивка Simple Smile

# 637
Привет дружки! Грети днес е света Петка да закриля сестра ти! Анжелка и Танита ползвайте си със здраве придобивките!При нас протече доста от покрива през таванския етаж и от там през плочата на долния етаж където живе^ но това да е.Иха каня Ви на гости за консулт.Приятен ден за всички!

# 638
  • София
Добро утро!

Честит Петковден! Нека света Петка да бди всички нас и да ни пази!

Честит празник на  всички, които имат имен ден!  bouquet

Фло, лек път и приятно изкарване в Банско!  Heart Eyes

Честито яке на Анжелка, със здраве да го носи оправното детенце!  Heart Eyes

Танита, честит ти лаптоп, със здраве и често да го ползваш!  Heart Eyes

Дидимити, успех с ремонта на покрива!  Heart Eyes

Да ви е успешен днешния петъчен ден!

# 639

Добро утро ! Хубав ден !

„Всичко в живота е въпрос на нюанси…“
Ги дьо Мопасан

Понякога най-доброто нещо, което можете да направите, е да не мислите, да не се чудите и притеснявате. Просто дишайте и вярвайте, че всичко ще се случи по най-добрия начин.

Грети , стискам палци ! Hug Hug Hug

Танитка , дано скоро се сдобиеш с българските букви на лаптопа и да ни правиш компания по-често

Янче , на кой е възпитаник Анжелка , та няма да е оправна Heart Eyes

Доби , тенкю за кафето Hug

Фло , лек и приятен път и много поздрави..... Hug

Дидимити , наистина ,ако бяхте по-наблизко щях да погледна. Но сигурно трябва да се пипне и пооправят керемидите и хидроизолацията под тях

# 640

Здравейте момичета ! Hug
Днес е голям празник ,Петковден !
Честит празник на Хули ! Честит празник на всички , които празнуват днес !
Пожелавам света Петка да ни закриля и пази ! Да бди над нас  !

КАГ Hug Бог и света Петка да бдят над сестра ти !Стискаме палци и се молим за нея !

Танитка честито ти нова придобивка ! С добро здраве и безпроблемно да ти ползуваш лапчо !

Анжелка със здраве да си носи новото якенце ! Сладуранка ! :*

Фло, лек път и весело изкарване в Банско !

Дидимити неприятно ,е че ви е протекло в къщата , но за съжаление ,  големи  дъждове се изсипаха при вас . Тези неща са оправими.

Аз тези дни имам доста ангажименти и в къщи и навън .Все в движение. Сега сложих едни гъби с кашкавал във фурната , аза вечеря ще правя руло Стефани . Чакам децата довечера

Не съм чела  назад и ако съм пропуснала някой да отбележа , моля да не ми се сърди .

Хубав и спокоен ден на всички ви , мили приятелки !!!

# 641
Честита да си Хули!
Да си здрава,много здрава!
Честито на всички празнуващи!
Света Петка да ни закриля и бди над нас и семействата ни!
Каг Peace Hug
Танче -чесгита придобивка Hug
Да ти дам "акъл' - купи си перманентен маркер бял или цнетен и си напиши буквите на кравиатурата! Маркерът го търси  да е с ТЪНКО перо за писане!!!
Аз така си надписах допълнителтата клавиатура ,която си купих за таблета.
Не се изтриват буквите-гаранция!☺
Дано да съм ти полезна с инфото!
На всички -приятен и слънчев ден! Hug

# 642
Да се обадя от работатата ,че вляза ли в къщи няма време.
Честити да са именниците!Здраве за дълги години!
Фло приятно изкарване и да няма недоволни.
Дидимити и в нас протече ламинатът издържа.
Фло да ти се похваля успях да си пусна спецификацията и фактурата,но нервите които изхабих  бяха много.
Но ставаме за работа ,не се даваме . Laughing
КАГ Hug Hug
На Анжи чистито яке!
Приятна вечер на всички!

# 643
  • София
Честит Петковден! Да са ни живи и здрви именниците!
КАГ, дано се стабилизира сестра ти.
Янке, браво на оправната Анжелка. Нали тя си го е избрала - ще си го носи с кеф.
Чакаме снимки в клюкарчето.
Танита, честит ти лаптоп! Да ти служи вярно и да не пипва вируси.
И аз ще последвам съвета на Габката за маркера. Клавиатурата отдавна е изтрита, но не ми пречи.
Нали съм учила за секретарка, машинописа ми беше силата. Та знам коя буква къде е.
Но ако Пламен поиска да потърси нещо в Гугъл и настава ад под небето. Ако съм на работа по  тел. го упътвам - първия клавиш на втория ред, третия на първия и т.н. Накрая ако обърка нещо и виква насреща ми.
Уж от понеделник ще пускат парното, дано. Ще трябва утре да измия радиаторите по повода.

# 644
  • София
Не мога да не се похваля на вас, бабетки, мили!!

Днес се роди София!! Щастлива съм с малката принцеса!
И мама и бебка са добре.
Сега вече съм в редиците на баби с розови принцески!! Че никак не беше честно само момчетии около мен!
Да са ми живи и здрави всичките тринки внучета!!

Общи условия

Активация на акаунт