КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 141
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Честита бебка newsm62,  и момчетата ни ще свършат работа един ден.

# 646
  • София

Още една София в нашата къща.  Heart Eyes

Майче, да ви е жива, здрава, много късметлива малката сладурана! А на баба - много, много здраве, та да тича след нея!

# 647
Жива и здрава София!Радости   щастие за нея   и от нея! Това е животът ,да виждаш как расте  едно човече и става голям човек!

# 648
  • София
Мая, честито!  bouquet
Да е жива и здрава малката София!
Да расте и да ви радва!  ylinfant
Тук е слънчево, но студено.
Докато се стопли се залавям да чистя радиаторите на парното.
Пък дано и Топлофикация ни зарадва с парно тия дни.
По 1 скромно кафенце или чай от мене
 food010 kaffeetrmker_2 Coffee

# 649
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро, дружки!
Ето, че пак хубава новина в нашата къщичка!

МАЙЧЕ, ЧЕСТИТО ВНУЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! КАТО ПОРАСНЕ ДА ОПРАВДАЕ ИМЕТО СИ!

И при нас е доста студено, но пък едно слънце е пекнало! Дано се позатопли към обед!
Аз сега си пийвам от кафенцето на Айша Hug, но да добавя още едно

# 650
  • София
Добрутро! Айша, при вас слъчево, при нас никакво го няма слънцето. Ама, пък може към 8.30 ч. да е греело. Аз сега се излюпвам за свой ужас.  Mr. Green

И дано пуснат парното, че си е направо стуууд. А вчера навън бе прекрасно! Топло, даже по къс ръкав се разхождаха младите следобедно.

Чудя се какво да сложа в тенджерите, че у нас стомашият вирус ни е на гости от вчера. Май само на вода и чай е чай-добре.  Mr. Green

Хубав да е денят ви!

# 651
Станало добър ден.
В топлото легло съм се успала.При нас слънчо грее и ще хващам към морето на разходка.
Майче честито розово бонбонче бабино.Да расте здравичка и да ви радва много.
Маринка Hug да минава бързо неразположвнието.
На всички приятен почивен ден. bouquet

# 652
Майче, честита принцеска София! Да ви расте жива , здрава и много щастлива!

Грети, искрено се надявам и стискам палци сестра ти да преодолее болестта и още дълги години да сте заедно Praynig

Танита, честита придобивка Hug
Янче, умница ти е сладурката Анджи.Целуни я от мен Heart Eyes
Маринка, пийте много оригинална кола и яжте банани!
На всички ви топличък уикенд, при нас климатика вече изтрещя от работа ( да охлажда)
Във понеделник е последния от серията есенни празници,но децата излезоха в десетдневна ваканция, а до другия понеделник много институции работят намален работен ден

# 653
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита внучка, Мая! Да расте здрава, умна и добра!

На Грети й пожелавам най-доброто за сестра й, дано!

Кари, тъкмо си мислех сутринта, че отдавна не си се вясвала тук, обаче телепатка съм голяма - ей те нА Joy Блазе на дечицата за ваканцията. Joy

Да кажа за Пловдив, че на 22-ри може и да мога. За 29-ти не ми се щеше, че майка ми има рожден ден и искам да съм с нея.
Фло ми заръча да кажа, че и на нея 22-ри й е удобна дата.

Маринка, яжте печени ябълки. Много добре действат. И печени картофи със сол - опечени с обелката, натъркаляни във фурната направо на дъното.

Аз правя туршии от вчера. Царска направих едната част, която е без зеле, сега трябва да купя зелка и да направя другата със зеле, че мъжът ми тази обича повече.
Решила съм да си направя сурова туршия само със сол и вода, заради естествената ферментация. Рецептата била 40 г сол на литър вода. Някакви съвети да ми дадете? Че не съм правила от 20 години такава туршия. Претака ли се? На топло ли да седи?

Токущо мъжът ми ми прочете от интернет, че най-възбуждащата миризма за мъжете била ароматът на баница с тиква. Никога не бих се сетила...

# 654
  • София

Честита  София, Майче. Бабина отмяна,радост засмяна!
 Да расте ,порасте ,жива ,здрава и с много късмет.

Грети , Hug ,дано оздравее сестричката ти,да си има дни.
 За 22 -ри по бива,че ,към 29 -ти болници...
Как реши болшинството. Heart Eyes

# 655
  • София
Хайде привет от София. В Банско беше много добре-слънчево, тихо, топло. Изкарахме 4 часово заседание. Беше много полезно. Вечерята - в Механа Бански хан. Гощаваха ни с традиционни храни-много вкусен боб на фурна, бански чомлек ( телешки джолан, с много вкусно сосче, с един голям цял картоф, с гъбки и морковчета ) за десерт - баница с локум. Вино и ракия-на поразия. Ама кой ми е крив, като съм въздържател? Колегите ме отмениха достойно.

ДОБРЕ ДОШЛА СОФИЯ! ДА РАСТЕШ ЖИВА И ЗДРАВА, ДА БЪДЕШ УМНА, КРАСИВА И ТАЛАНТЛИВА. ДА БЪДЕШ МЪДРА, СЪРДЕЧНА И СПРАВЕДЛИВА.

БАБО МАЯ, ЖЕЛАЯ ТИ ДЪЛГОЛЕТИЕ, ТА ДА ОТГЛЕДАШ И НА СОФИЯ ДЕЦАТА. НЕКА ВСИЧКИТЕ ТИ ТРИЧКИ ВНУЧЕТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ПЪЛНЯТ С ОБИЧ И ГОРДОСТ БАБИНО СЪРЦЕ!

Колега ИВЛИН, Агенцията по медицински одит яко затяга примката около  зъболекарските ни шии. ДУпе да ни е яко. Как си с бланките за информирано съгласие? Още преди да седне на стола, пациентът трябва да започне да дава автографи. Не можеш да го прегледаш, ако не ти е дал съгласието си. А кой го е вкарал в кабинета, нали сам е дошъл и решението му да се подложи на преглед е негово? Е да, ама не! Отвори ли си устата и ти вкараш сондата и огледалото, вече си извършила инвазия в организма му. Лелееее, дали трябва да подписваме информирано съгласие, когато ни предстои инвазия през противоположния на устата отвор hahaha luvbed Куп щуротии, дошли и по нашите земи от Запада. Не случайно казвам, че всичко лошо идва от запад Wink

Отивам да обърна внимание на гаджето и ако се налага да подписвам информирано съгласие. Размечталась...

# 656
Привет !
Светълчо- трушията се претака като зеле.
Колкото повеме-по-хубава става!
Аз слагам и червено цвекло и се оцветява в розово,но не много ,че да не стане цикламен цвета☺

Майче-и тук да честитя розовката радост!
Пиша от тел.
Почивката свърши.Имаме майстор на покрива,че прокапа.
Отивам да пека чуЖки.

# 657
Майче, да ти е жива и здрава внучката, голяма, умна и хубава мома да стане!  stork-girl newsm51

Доби, Фло, Дидимити, Маринка, Иха, Луси, Гъбче, Айша, Кари,  благодаря за пожеланията! Дано!  Heart Eyes

КАГ,  Heart Eyes Hug Praynig !

Анжелка, да е жива и здрава, много якета да износи и все по хубави да си купува!  Heart Eyes Hug

Айша, аз съм учила машинопис по *сляпата десетопръстна система*, имам уж рефлекси, но доста години не съм писала, та така..............  Laughing

Тази вечер от Клуба сме на театър, гостува Разградския театър, отивам да се приготвям= ютия, баня, маша........ и т.н.........

Хубава вечер, девойки!  newsm10

# 658
  • в сърцата на любимите ми хора
Майче, да ти е жива и здрава малката принцеска. Ти си най-щастливата баба на света - с трима сладури покрай теб  Hug
Фло, направо сте го закъсали с тези инвазии  newsm78. Остава и заверка при нотариус да поискат на това съгласие и направо сме я втасали работАта  Joy
Гъбче, гледам и вие сте го закъсали с покрива. Голяма гадост е като прокапе и големи разправии. Дано водата да не ви е причинила големи поразии.
Момичета, ако сте съгласни, да преместим датата за Пловдив за 22 октомври? Както се оказва, май на повечето от нас тогава е по-удобно. Така и Шпунци ще може да дойде. Само с времето нещо не можем да се погодим  newsm78
Грети, има ли новини покрай сестра ти? Дано да се подобри състоянието й  Praynig

# 659
Майка успокоява синчето си пред зъболекарски кабинет:
– Айде де, спри да плачеш. Нали си мъж!
– Дрисльо съм! Само ме махни оттука...

Общи условия

Активация на акаунт