Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 77 043
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
В правилата пише ли дали искат опаковка на продукта? Защото, ако искат само бележката, е все едно какво са писали  Grinning

# 181
Не, но аз се отказвам не ми се занимава.
Скрит текст:
За да получат наградата си печелившите трябва да заявят адрес за доставка и да изпратят снимка на касовият бон, удостовервящ покупката на продукти участващи в Официални Правила на промоцията в отговор на полученото потвърждение,  в 10-дневен срок. За да се счита за валидна, в снимката на касовата бележка трябва ясно да се вижда закупуването на поне един от участващите промоционални продукти*  на единична стойност над 0,85 лв. (* виж  УЧАСТВАЩИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ)., както и датата на закупуване, която да е в рамките на промоционалният период. Касовата бележка не трябва да бъде с влошено качество. В случаите, когато касовите бележки  са издадени от търговец на дребно, без да e посочeно точно закупуването на продукт Zewa, организаторът трябва да провери чрез търговеца на дребно, дали посочената цена съответства с цената на участващите в кампанията продукти Zewa. Това ще се счита за достатъчно доказателство, че касовата бележка е валидна.

# 182
  • на североизток от Рая
А някой да е получил двете мостри на Виши за околоочен крем Идеалия? Аз се записах в началото на кампанията, дълго време не получих нищо - бях забравила и пак се записах... Blush После се сетих, че съм участвала в тази кампания - та сега сигурно няма да ми изпратят нищо...

Вчера и аз, и дъщеря ми, получихме мострите от Виши. Много симпатични малки пакетчета са.

# 183
Дано и на мен да ми ги изпратят скоро тези мостри...

Ивекс, по същия начин искаха да изпратя снимка на бележката от една игра на Кауфланд, но в замяна ми изпратиха ваучер за 50 лв.  При толкова много условния, сигурно няма да има почти никакви участници - точно затова мисля да се включа  Simple Smile

# 184
  • София
Здравейте, извинявам се за въпроса, но реших да участвам в една игра във форума и не разбирам защо темата е заключена, след като срока за публикуване на отговорите е до 25 септември Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=939191;topicrefid=20

Хубава и спокойна вечер Simple Smile
Цитирах поста ти тук и предполагам, че скоро ще има отговор. Hug

Мерси, Лаленце  Hug

# 185
Ивекс, по същия начин искаха да изпратя снимка на бележката от една игра на Кауфланд, но в замяна ми изпратиха ваучер за 50 лв.  При толкова много условния, сигурно няма да има почти никакви участници - точно затова мисля да се включа  Simple Smile
Така или иначе бележката още не съм я изхвърлила, ще я регистрирам и аз.
Но само това, няма да играя, чакам Милка аз. Crazy

# 186
Момичета къде ги откривате тези игри във форума може ли линк?
Има линк в първия пост на темата. Peace

Благодаря ти

# 187
  • Сандански
Спечелих екскурзия до Малта, но нямам 18 и не мога да отида много справедливо първо да те зарадват.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

В коя игра е това? В правилата почти винаги пише, че участниците трябва да са над 18 години особено за такава голяма награда. Няма ли възможност да отидеш с пълнолетен придружител?
В правилата няма нищо писано относно участието единственото е че трябва участниците да са над 14, а аз съм на 17. Но живота продължава. Simple Smile

# 188
  • Плевен
Пак за термочаши- играете ли вече ?
https://gif.nescafe.bg/

# 189
Аз съм пас, имам две, а голямата награда не ме блазни, ще се "видим" отново октомври. Tired

# 190
  • София
За мострите на Виши, които дават в определени аптеки, не разбрах- дават ти от един вид или от четирите?

# 191
  • Под Слънцето
За мострите на Виши, които дават в определени аптеки, не разбрах- дават ти от един вид или от четирите?

Има 2 вида мостри  в кампанията сега. Едните са новата Идеалия ,  другото  за 45 + години за  скриване на бръчки- нещо, което преди поръчвахме , мисля  беше  февруари .  Бяха 2х 2 мостри в пакетче. Аптекарката обикновено те преценява коя мостра да ти даде Wink Ако ли пък не - питат те. Кутийките са квадратни и много симпатични

# 192
На мен ми предложиха да избирам между 4 вида.

# 193
Пак за термочаши- играете ли вече ?
https://gif.nescafe.bg/

Не се отваря линка

# 194
  • София
При мен се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт