Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 866
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Който има кодове от новите на кока кола да ми пише- ще ги купя или ще дам нещо в замяна ! Simple Smile

# 691
За играта на Теди колко касови бележки трябва да регистрирам, за да участвам за барбарон. Регистрирах една като избрах часовник, но не спечелих. Пишеше,че участвам за барбарон, но като кликна на участия изписва, че с нула участвам за барбарон.

# 692
С 3 бележки, или като достигнеш мин. сума 6 лв.

# 693
Записвам се с 2 одеяла от Нивеа. Ако някой от Пловдив иска да замени чадър - Нивеа за одеяло, да пише.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 11:52 от Sonnenlicht

# 694
  • София
За играта на Теди колко касови бележки трябва да регистрирам, за да участвам за барбарон. Регистрирах една като избрах часовник, но не спечелих. Пишеше,че участвам за барбарон, но като кликна на участия изписва, че с нула участвам за барбарон.
Допълвам въпроса: Неспечелилите раници и часовници кодове дали се джуркат за седмичната награда.... или специално 3 кода да си се рег-нат с отбелязване че са за пуф?

# 695
Допълвам въпроса: Неспечелилите раници и часовници кодове дали се джуркат за седмичната награда.... или специално 3 кода да си се рег-нат с отбелязване че са за пуф?

3 непечеливши бележки = 1 участие за пуф

# 696
Здравейте, имам за размяна миксер и шейкър от Якобс, престилка от Нова Бразилия, тениска на Пепси размер М, мъжки комплект Рексона и ваучер за 10 лв на Виши за техен продукт, който подарявам.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 18:00 от Ваня_89

# 697
Бях се отказала от Милка след 7-8 неуспешни регистрации, но днес в кварталния магазин ги видях по 1,39 и се изкуших. Сега регистрирах кода и спечелих раница. Много се радвам. Повече щях да се радвам на лаптоп, но да не бъда нахална  Mr. Green Изписа ми да звънна до 10 работни дни на един телефон Laughing Колко са големи раничките имате ли представа?

# 698
Дано Милка ни четат и видят разочарованията ни , за да вземат това напредвид в бъдещите им игри ! Wink

# 699
Току-що регистрирах една бележка на Теди-пак нищо.Ако случайно се отсърдя на Милка,пак ще играя,но по-нататък...

Купих днес от вафлите.Хипер имаше в Кауфланд кила кила кутии с кодове-от утре ще са на промоция. Троя намерих в Билла.

# 700
  • София
Току-що регистрирах една бележка на Теди-пак нищо.Ако случайно се отсърдя на Милка,пак ще играя,но по-нататък...

Купих днес от вафлите.Хипер имаше в Кауфланд кила кила кутии с кодове-от утре ще са на промоция. Троя намерих в Билла.

Знаете ли на каква цена ще бъдат вафлите Хипер от утре в Кауфланд Simple Smile

# 701

Знаете ли на каква цена ще бъдат вафлите Хипер от утре в Кауфланд Simple Smile

0.33лв  Peace

# 702
Кога мислите да регистрирате кодове за вафлите?
Другата седмица ще посетя Кауфланд да се заредя с вафли. И тях кой ще ги яде? ooooh! Имам 8 шоколада, не че не мога да ги изям, но не искам, ще започна да раздавам на децата пред блока.

# 703
ще започна да раздавам на децата пред блока.[/size]

Ще си им любимата комшийка!  Heart Eyes Laughing

# 704
  • Сандански
Ще надебелеем с вафли и шоколади  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт