На море в Гърция 2016 - VI

• 112 246
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Милички, ама аз като ви чета, оставам с впечатление, че и по-близо до България /в Гърция имам предвид/ има прекрасни неща и, че не е необходимо като за пръв път с кола /ако се престраша/ да бием път чак до Йонийските острови.  Wink

# 541
Милички, ама аз като ви чета, оставам с впечатление, че и по-близо до България /в Гърция имам предвид/ има прекрасни неща и, че не е необходимо като за пръв път с кола /ако се престраша/ да бием път чак до Йонийските острови.  Wink

Какво се очаква да отговорим на този въпрос? Има навсякъде прекрасни неща. Стига да имаш очи да ги видиш.

# 542
  • Варна
 не е необходимо като за пръв път с кола /ако се престраша/ да бием път чак до Йонийските острови.  Wink

Какво се очаква да отговорим на този въпрос? Има навсякъде прекрасни неща. Стига да имаш очи да ги видиш.
[/quote]

Карайте подред бе хора , стъпка по стъпка Simple Smile , аз ходя от 38г. и съм до никъде Sad
Както подчертах кефалонийския пай си е баница с месо , има го в абсолютно всички кухни(и в Китай съм ял подобно нещо , и в Сиатъл Simple Smile , просто никой не беше го споменавал и го казах за разнообразие , че някой ядат само гироси и приказват за лошата гръцка кухня.
В гугъла има и Сане и Сани , де да го знам , на латиница го писах и на двете и тъпия ГПС пак се объркваше .
Евия си беше дестинация за гръцки туристи , уйкенда половин Атина се сипваше там и беше гъз до гъз.Ако забеляза и в разгара на сезона в Лутра Едипсу поне половината хотели си остават затворени и е така вече десетина години откак ги настъпа кризата и затова е по празно.Там почти няма чужденци за разлика от йонийските.

# 543
Иха, Петерако, сериозен стаж. Ами хайде, какво чакаш? Simple Smile Според моя мъж около 25 години ще ни стигнат да обиколим всичко Simple Smile
Къде ще сте тази година?

# 544
Според моя мъж около 25 години ще ни стигнат да обиколим всичко Simple Smile
Кажи му на мъжа ти, че доникъде няма да стигнат Simple Smile От 12-13 обикалям и съм на има-няма 20 острова, а па те само обитаемите са над 100. За сушата да не говорим, тя на отделна сметка - Йонийско, Пелопонес, Пелион, Атика...

Виж, дъщеря ми има шанс, но не се знае дали в самостоятелния си живот ще иска да продължи започнатото Grinning

# 545
  • София
Къде ще сте тази година?

През април за 3 дни на каяк уикенд около Лефкада.
В началото на май за 10 дни на Пелопонес.
През септември за десетина дни пак на Кефалоня.

Междувременно 7-8 уикенда някъде наблизо в Северна Гърция.

# 546
Параход, сигурно е така, а твоята дъщеря съм убедена, че знае повече гръцки от сина ми Simple Smile
Змия, вие горе-долу всеки уикенд ще сте в Гърция, браво на теб.
 Тази година познати казват, че има голямо оживление и от сега са започнали доста резервации, за септември дори, очакванията като цяло са за още по-силен сезон от миналия, който беше рекорден. Не ми се мисли какво ще става лятото по плажовете.

# 547
Здравейте! Дали случайно може някой да препоръча агенция за почивка с автобус (знам,че повечето сте с коли), както и място: иска ми се на/до хубав пясъчен плаж,хотел ол инкл, и с водни пързалки Simple Smile

# 548
  • Варна

Според моя мъж около 25 години ще ни стигнат да обиколим всичко Simple Smile
[/quote]
Кажи му на мъжа ти, че доникъде няма да стигнат Simple Smile От 12-13 обикалям и съм на има-няма 20 острова, а па те само обитаемите са над 100.

Шефе според гърците обитаемите им острови са 227

# 549
  • Русе
"Бохемия" организира почивки в Гърция с автобус.

# 550
Здравейте! Дали случайно може някой да препоръча агенция за почивка с автобус (знам,че повечето сте с коли), както и място: иска ми се на/до хубав пясъчен плаж,хотел ол инкл, и с водни пързалки Simple Smile

Заповядай: https://www.google.bg/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&a … i57j0l5.17187j0j8

# 551
Bliss, идеята на форума е за препоръки от хора на хора и преки отзиви и мнения, гугъл мога да ползвам и инфо мога и съм чела достатъчно.

# 552
Bliss, идеята на форума е за препоръки от хора на хора и преки отзиви и мнения, гугъл мога да ползвам и инфо мога и съм чела достатъчно.

Arino, идеята на форума НЕ е да се рекламират агенции. Особено български.  Peace
Отделно от това има тема във форума конкретно за ол-инклузив хотели в Гърция.

# 553
Е,ако ще е реклама, не е. Но по тази логика и за wizz и т.н. не трябва да има теми. Както и да, ако някой от вас не е с личен транспорт, нека сподели, освен ако администратор не се намеси наистина. Второто ти изречение ми е от полза.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт