На море в Гърция 2016 - VI

• 112 228
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Ултразвуковото е абсолютно безполезно. Таблетките работят доста повече от него, друг е въпросът, че понякога и те не успяват. Мрежа му е майката.
Ние на място там купихме течен изпарител марка, която тук не бях виждала и беше по-ефикасен от нашите таблетки на Райд.
Благодаря Параход - ще си спестя покупката и ще му вземем мрежа за количката  bouquet

# 571
И аз съм за мрежата, също ползвам едни усмихнати лепенки от Бг за количката или на дрешката. От гръцките за бебето и малкия тези, вършат работа. http://www.knpharmacy.gr/health-protection/cer-8-sensazzz-%CF%80 … F%82#.WIeElPRHnCQ

# 572
Да,
anbibian, течност и аз ползвам! Таблетките ги казах просто защото за тях попита Simple Smile Но дори и те са по-ефективни от ултразвук. На ултразвука Чико и цитронелата им сърбах попарата като бременна (уж че изпарителите вредни били) на един доста по-южен и комарен остров, мани.

Иначе са ефективни и спиралите, които се палят навън като седиш в ресторант - могат да се запалят на терасата отвъд пред вратата, ако няма мрежа, донякъде спират и те нашествието. Но не в стаята при бебето.

В Гърция винаги купувам и мазило за след ухапване с амоняк - в Кипър ги открих преди години, че там са кат' врабчета - има най-различни видове по аптеките и са много по-ефикасни от тези, които се предлагат в България (фенистил и пр.)

# 573
  • ново
Миналата година в Парга не видях един комар  Rolling Eyes  иначе аз съм магнит за комари и за навън ползваме спиралите на Райд.
Момичета, дайте препоръки за Пелион, иска ми се да отседнем в най-близкото до Волос населено място. 

# 574
  • София
Ефективността на ултразвуковите машинки зависи от това кой ги е правил. Имаме едни, купувани преди поне 15 години от Метро, които ни вършат добра работа. Разнасяме ги навсякъде. Комарите хвърчат и бръмчат около спящите, но не хапят. Като зашеметени са. Simple Smile Но дали и на Чико са добри, няма как да знам. Не мога да препоръчам и нашите, защото идея си нямам на коя фирма са.

# 575
Момичета, дайте препоръки за Пелион, иска ми се да отседнем в най-близкото до Волос населено място.  
Тъпо е да постъпите така. Хубавите места са на юг и на изток. Тоест има и близо до Волос, ама са в планината, а вашата цел предполагам е море.

# 576
  • ново
Тъпо е да постъпите така. Хубавите места са на юг и на изток. Тоест има и близо до Волос, ама са в планината, а вашата цел предполагам е море.
Параход, имах предвид да не е в най-южната част, разглеждам западният бряг. Kala Nera струва ли си?

# 577
  • София
Кала Нера на мен ми прилича на Китен. ако си падаш по навалица, там е твоето място.

Но пък аз не понасям хора наоколо, така че може и да е напълно приемливо за нормални хора.

# 578
  • ново
Кала Нера на мен ми прилича на Китен. ако си падаш по навалица, там е твоето място.

Но пък аз не понасям хора наоколо, така че може и да е напълно приемливо за нормални хора.
Тц, значи не е моето място  Stop

# 579
  • София
Не искам да те подвеждам, нека и останалите да изкажат мнение.

# 580
Според мен Лефокастро е първото на юг, дето става. Или Милина, ма там пък няма плаж. Те изобщо плажовете от запад са малко под въпрос.

# 581
  • София
Kato Gatzea е първото място след Волос, където има някакъв плаж.

# 582
  • някъде ... тук ...
Аз станах фен на Лефокастро - дивотия и спокойствие Simple Smile

# 583
  • София
Здравейте! Резервирала съм си почивка на остров Крит. По специално село Сталида /Сталис/. Във форума намерих обща информация за Крит /колко е голям, колко е зелен и какви хора го посещават/. Интересува ме дали има нещо, което си заслужава да се посети, за да преценим дали да си наемем рент а кар или да се възпозпозваме от екскурзиите, които се предлагат от тур. агенция.  Има ли специфично ястие за острова, което  трябва да се опита, въобще препоръка за нещо, което задължително трябва да се направи или види докато си на Крит.

# 584
  • София
Здравейте! Резервирала съм си почивка на остров Крит. По специално село Сталида /Сталис/. Във форума намерих обща информация за Крит /колко е голям, колко е зелен и какви хора го посещават/. Интересува ме дали има нещо, което си заслужава да се посети, за да преценим дали да си наемем рент а кар или да се възпозпозваме от екскурзиите, които се предлагат от тур. агенция.  Има ли специфично ястие за острова, което  трябва да се опита, въобще препоръка за нещо, което задължително трябва да се направи или види докато си на Крит.
Определено рент-а-кар. На Крит има много места, които си заслужават да се видят. Задължително плажовете Балос, Елафониси, тези на полуостров Акротири, градовете Ханя, Ретимно и още много други по-малко посещавани места на юг примерно, ако ви се пътува.

Общи условия

Активация на акаунт