Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 340

• 59 459
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Хадиииии. Да не се чудим много.

# 76

Хадиииии. Да не се чудим много.

Добре си почива... все още.

На мен обаче ми е смешно, защото само 9 минути след като ви пожелах хубава вечер и реших да полегна - излезе новата снимка. Наистина стана като анекдот...  Joy Joy Joy

# 77
  • Пловдив

Прекрасен е.

# 78

newsm10 newsm81

Марта Hug,този път и аз бях полегнала за малко  tooth

# 79
  • Пловдив

Хади, снимкопад. На втората и третата снимка са майката и бащата на Енгин.

# 80

Здравейте и от мен! Hug Благодаря за новата тема и за новите снимки! Страхотни са, Енгин си почива заедно с цялото си семейство, а това място, където са се снимали е толкова красиво....Невероятна гледка!!!
Толкова много ме радват тези нови снимки, но ние си ги очаквахме и ето... Heart Eyes
Надявам се ,че през новата седмица, която идва вече ще се изясни и дали новината за новия проект е вярна. Нямам търпение, а дотогава ще се наслаждаваме на новите снимки, защото станаха много за наша радост....
Лека вечер, Енгинки! txtloves

# 81

#Crazy Heart Eyes Страхотни !!!

# 82

Скрит текст:

Страхотни семейни снимки - това си е направо подарък към феновете.

А мястото където са направени? Ако си спомняте бях ви пуснала  едно видео преди няколко дена. Ако го бяхте изгледали щяхте да познаете мястото - едно плато над Мугла откъдето се спускат с тези парамотори. Ето какво е парамотор /има най-различни видове - дори за двама/  и отново видеото.

muğla ören paramotor

https://www.youtube.com/watch?v=xw_LHZxdMZI

Ето мястото и какво се вижда като панорама - морето и града.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 23:11 от Марта_49

# 83

smile3525

Божее, такава красота... Heart Eyes

Марта_49,  bouquet

# 84
   Марта Hug,благодаря за видеото, сега го изгледах  Embarassed,наистина много красиво,диво,спокойно, да се чуди човек,как никой не се е сетил да вдигне някой друг десететажен хотел с басейн  newsm78 newsm47

Енгин дали се е спускал с парамотор  newsm78 Изглежда много екстремно хубаво, аз под водата не бих се спуснала, не ме привлича компанията на рибите, обаче като птица ще ми е кеф да се рея в небето и да гледам на света от високо  Simple Smile

# 85

Лека да е. smile3524

# 86
Просто нямам думи.Навсякъде уникален. Heart Eyes Лека нощ smile3524

# 87

Момичета  Two Hearts вече съвсем сериозно ви казвам лека нощ.

Ако случайно излязат още снимки - звъннете ми...  Joy Joy Joy

# 88
  Добро утро и прекрасна неделя, момичета! Да си починете и заредите енергия за другата кратка седмица !

Снощи си получихме обичайния снимкопад за уикенда , но не бих отказала и днес да ни зарадват , може и от булевард Багдад или някое истанбулско кафене  Flutter А пък  дали няма да видим и това селфи, направено от майстор  newsm78 Praynig

Слагам сутрешното кафе и ви желая слънчев и усмихнат ден  Hug

Скрит текст:

Този прекрасен клип има вече 1 649 781 показвания  newsm10

# 89
  • Пловдив

Здравейте Енгинки.
araselia, момчето ни може да тренира за новата роля - фотограф. Шегичка... В туитър също искат да видят направеното от него селфи.
Успешна неделя.

Общи условия

Активация на акаунт