За тези, които четат любовни романи №25

• 116 817
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Измъчих с Storm legacy, изчетох 3, спирам засега. Голяма сапунка стана.
Почвам Entrapment, малко да оправя вкуса след Сторм.
На Магда Александър ли? В списъка за четене ми е, може ли накратко за какво става въпрос?

ПП А, май не е същата  Thinking
Накратко
Скрит текст:
Милионер идва да сключи сделка, пада си по съърудничка на фирмата посредник. Тя се дърпа, щот много дини под мишница, той нахален. Секс та чудо, скъсаха кондом. Тя бременна, той е Лондон, защото е аристократ. Както и да е събраха се, обаче майка му не ще. То заплахи и накрая раздяла. Оня катастрофира, амнезия и куц крак. Върна се за сделката, не я помни. Това след 3-4 м . Пак се събраха, изнуди я да се оженят, уж временно. Та такива сапункиии, тя иска кариера, той да го чака у дома в леглото. Стрелят ги, палят ги. Че и възкръснал брат имаше. Едвам докарах докрая. Историята продължава със сестрата.

# 61
  • София
Това май съм го чела  Thinking

ПП Мдаа, точно на Магда Александър поредицата е, но съм я зарязала някъде по трасето.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 14:33 от milenaka

# 62
  • Разпиляна във въображението
Накратко
Скрит текст:
Милионер идва да сключи сделка, пада си по съърудничка на фирмата посредник. Тя се дърпа, щот много дини под мишница, той нахален. Секс та чудо, скъсаха кондом. Тя бременна, той е Лондон, защото е аристократ. Както и да е събраха се, обаче майка му не ще. То заплахи и накрая раздяла. Оня катастрофира, амнезия и куц крак. Върна се за сделката, не я помни. Това след 3-4 м . Пак се събраха, изнуди я да се оженят, уж временно. Та такива сапункиии, тя иска кариера, той да го чака у дома в леглото. Стрелят ги, палят ги. Че и възкръснал брат имаше. Едвам докарах докрая. Историята продължава със сестрата.

Ай стига бе Shocked

# 63
От всичко по нещо а?  Wink

# 64

липсва убийство и отвличане, но в секса сигурно има БДМС

# 65
Да питам англо четящите, знаете ли дали има вече нова книга на Лори Фостър. Прочетох в четвъртата книга, че се задава нова поредица.

# 66
  • Варна

липсва убийство и отвличане, но в секса сигурно има БДМС
Има убийство на момъка, който запали стаята на главната. Всички лоши работят за мама графинята, е има един луд обсебен от мадамата пп своя воля.

# 67
 Joy

Добре, добре. Значи newsm78
Скрит текст:
изнасилване
Crossing Arms

# 68
  • София
Засега оставям "Хакерът", явно не е моментът. Търся нещо подобно на това – https://www.goodreads.com/book/show/28963772-four-letter-word  Някой може ли да даде идея? И дали имате впечатления от това – https://www.goodreads.com/book/show/3112394-the-duke-of-shadows

ПП Всъщност, чете ми се нещо със сюжет "Първо приятели..."

# 69
Момичета,здравейте и честит празник.Прочетох Само една нощ на Симона Арнщед и много ми хареса.Очевидно е поредица,но въпросът ми е от колко книги е,за кои други герои се разказва и естествено дали ги има на английски,че да погледна.Благодаря.

# 70
  • Варна
Joy

Добре, добре. Значи newsm78
Скрит текст:
изнасилване
Crossing Arms

Нямаше хаха

# 71
Момичета,здравейте и честит празник.Прочетох Само една нощ на Симона Арнщед и много ми хареса.Очевидно е поредица,но въпросът ми е от колко книги е,за кои други герои се разказва и естествено дали ги има на английски,че да погледна.Благодаря.

Втората книга е за брата на Наталия- Александър и лекарката Изабел, ще има и трета книга за бодигардът на Дейвид- Том и някаква журналистка! Heart Eyes
Втората книга излиза другият месец на български, иначе на английски не знам къде може да се намери! Simple Smile

Изтеглих си втората книга на Луиз Бей "Есен в Лондон" и ще я започвам! Първата книга не ми хареса, защото се наблягаше на секса между героите, уговорката им беше такава и с продължителност една седмица, което хич не е романтично! Mr. Green Сега вече се надявам на развитие след повторната среща на героите... Peace

# 72
  • в сърцето на един мъж...
Прочетох на Джули Джеймс, През онази нощ. И се оказа отново в някаква поредица. Тия от издателствата не се научиха, че не се започва с 6-тата книга, да минеш през 3-тата и чак тогава първа и до края Close
А като гледам поредицата е интересна, за ФБР/Адвокати е
https://www.goodreads.com/author/show/1647762.Julie_James

# 73
Прочетох на Джули Джеймс, През онази нощ. И се оказа отново в някаква поредица. Тия от издателствата не се научиха, че не се започва с 6-тата книга, да минеш през 3-тата и чак тогава първа и до края Close
А като гледам поредицата е интересна, за ФБР/Адвокати е
https://www.goodreads.com/author/show/1647762.Julie_James

Първите 2 книги ги има издадени ("Любовни престрелки" и "Нещо като любов"), както и 6-тата от същата поредица ("Сватбена лудост")! Peace Бяха излезли към списание Космополитън. В момента ги нямам, но си спомням че ги имаше качени по разни сайтове, така че ще можеш да си ги изтеглиш!  Heart Eyes Поредицата е много приятна

# 74
  • Варна
Свърших Entrapment. Как пише тая жена, не се препоръчва да се четат така отделно. Краят ме уби, сега пак ще се чака до средата на януари. Давам й 5 звезди.

Общи условия

Активация на акаунт