За тези, които четат любовни романи №25

• 116 974
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • София
 Laughing Е, вие сте се наговорили. За списъци... И в моя списък е, че вече и на киндъла, но ми се щеше да "прослушам" мнения в тази тема.  Simple Smile

# 301
  • Варна
Пак се върнах на Immortals after dark. Почнах 6 книга, много шеметно започна. Пък демонът ми е хванал вниманието отдавна.

Хубавото си е хубаво. Simple Smile Имам си и аз поредици, към които си се връщам. Понякога просто са ми идвали дълги за да ги прочета наведнъж, доскучавал ми е жанра, а не самата книга. Simple Smile Приятно четене!
Много е хубава демонската книга Heart

# 302

Точно вчера я прочетох, уж исках да видя онлайн дали ще е интересна и така малко набързо  Laughing  Напомни ми на първата ѝ Bully. Действието се развива пак в училище, пак са приятели главните от дълго време (но не са се виждали), после пак си правят мръсни номера и се обичат  Grinning Има и драма малко. Все пак, ако някой реши да я прочете по-обстойно, може би ще му хареса повече.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 12:11 от SunnyBird

# 303
  • София

Точно вчера я прочетох, уж исках да видя онлайн дали ще е интересна и така малко набързо  Laughing  Напомни ми на първата ѝ Bully. Действието се развива пак в училище, пак са приятели гланите от дълго време (но не са се виждали), после пак си правят мръсни номера и се обичат  Grinning Има и драма малко. Все пак, ако някой реши да я прочете по-обстойно, може би ще му хареса повече.
Хм, нея я харесвах много до средата някъде. След това ми стана прекалено клиширана. Май засега ще отложа Punk и ще продължа със Стърлинг.

# 304
Аз ще я пропусна нея май. Продължавам си с това - https://www.goodreads.com/book/show/26072600-honor
Много ми харесва до момента - мафия, МОСАД, безскрупулен главен мъжки и нормална женска. Няма лиготии, няма някакъв овчи женски мозък.

# 305
Аз ще я пропусна нея май. Продължавам си с това - https://www.goodreads.com/book/show/26072600-honor
Много ми харесва до момента - мафия, МОСАД, безскрупулен главен мъжки и нормална женска. Няма лиготии, няма някакъв овчи женски мозък.

Хареса ми твоето описание, само кажи проституция има ли замесена?

# 306
  • В къщурката на хълма на феите

Хареса ми твоето описание, само кажи проституция има ли замесена?
тва като отдел борба с порока стана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 307
Предполагам ще има. Все пак главната е стриптизьорка Laughing

# 308
Не ми върви книгата, ако главната е била в бранша или е все още..

# 309
   Вчера много приятно ме изненадаха с качването на "Обсебен" от Дебора Блейдън и последните 100-тина страници доста бързо ги изчетох! Peace Самата история обаче не можа да ме грабне, липсваше ми дълбочина в героите, а Джакс на моменти доста се издънваше! Shocked Всичко се въртеше около бившия на Айви, неговата фирма и нейната несигурност спрямо Джакс...малко скучно ми беше! Whistling
   Другата история, която прочетох е "Перфектно докосване" от Елизабет Лоуел, която започна доста обещаващо но постепенно ми доскуча! Бивш военен, наследник на много ценни картини от които някой доста настойчиво се интересува...Само че интересния замисъл не беше развит както трябва, или може би аз съм станала много критична!  ooooh! Последните 2,3 месеца вече и не помня какво съм изчела...голяма суша! newsm78

# 310
Аз пък вече седмица се мъча със Н.Спаркс-С фъх на канела.Не ми върви и това е!Уж много добър автора , но на мен не ми допада начина му на писане...
Иначе ми се чете нещо за пехотинци, тюлени и т.н. или пък нещо за мафиоти, който в последствие се опитват да се  променят. Но не мога да намеря нищо подобно на български което не съм чела. Ако се сещате нещо,помагайте😊😊😊

# 311
Последните 2,3 месеца вече и не помня какво съм изчела...голяма суша! newsm78
явно проблема е повсеместен, щото и при мен се наблюдава същото явление .. направо ме е страх да вляза при моите приятелки в книжарницата да попитам дали евентуално не се е чул слух за излизане на някоя от книгите в поредиците за алтантите или нощните ловци на Кениън .. напраО не знам кО шИ прайм ooooh! Tired

# 312
Дами,"С дъх на канела" някаква драматична история ли е,с тъжен край?.Днес или утре ще дават филм по книгата,чудя се дали да го гледам.Ама не обичам неща с гаден край.

# 313
Не е от най-щастливите книги на Спаркс Peace

# 314
  • I Love You 3000
Дами,"С дъх на канела" някаква драматична история ли е,с тъжен край?.Днес или утре ще дават филм по книгата,чудя се дали да го гледам.Ама не обичам неща с гаден край.

С никакъв край е! Както почти всички негови книги! Такива хич не ги обичам. Филмът го гледах само заради Чанинг, но докато другите негови филми мога да ги повтарям и т.н. , този го гледах веднъж и това е! Само заради тъпия край! И книгата не бих повторила.

В момента чета това: http://www.goodreads.com/book/show/17825218-beauty-and-the-billi … ?from_search=true . Нещо като "Красавицата и Звяра"  в съвременен стил. Странна ми е засега.
Скрит текст:
Хънтър е билионер. Като малък бил отвлечен и тъй като знаел , че баща му нямало да плати, за да го освободят, хукнал да се оправя сам. Така попаднал под мотора на лодката и резултатът е - половината му лице е много белязано, липсва му пръст, и гърдите му също са белязани.  Абе смята се за чудовище, все се крие в сенките по стаите и т.н. В първата книга от серията , пак се крие в една къща, като идва
Гретчен и той се заинтригува от нея като я чува и гледа тайно. Гретчен е писателка на призрачни истории и т.н. Бая бедна е , което е учудващо. Когато срокт за една книга изтича , няма пари да си плати наема а и най - добрият й приятел почва да й се струва , че е влюбен в нея, тя приема ново много странно предложение. Ще пише книга върху някакви писма, които се намират в някакво имение, но условието е да живее там и там да работи за месец. Така отива да живее при него. Цялата тази работа е малко скам и очаквам там да се появят някакви неша, като разбере. Останалото е малко Красавицата и звяра -той се срамува, има градина с рози, всеки ден й дава рози, девствен е , не се целувал и така нататък. Сега най - накрая му отне девствеността, но е голямо шоу докато се стигне до това.

Общи условия

Активация на акаунт