Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 254
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Belgium

Момичета, някой да има впечатления от Triangl банските? Харесах няколко модела, но на снимка всичките бикини ми изглеждат ужасно ниско изрязани/плитки Tired Дали действително е така?

Да, аз имам 2 чифта, единият е този:

Скрит текст:

Ниско изрязани са, но аз принципно такива нося  Peace Иначе са неопрен, съхнат много бързо и стоят чудесно.

# 721
Яке, Зара. Зa мое огромно учудване цветът ми отива много.  Heart Eyes

# 722
честито яке, ще си като слънчице с него

# 723
честито яке, ще си като слънчице с него

Благодаря!  bouquet

Взех си и черни боти с три катарами в Reserved, но не мога да намеря снимка.....

От миналата седмица шалче, Orsay:
Скрит текст:

И чанта:

# 724
Deziderata,
същото шалче и чанта с такава шарка, но по-големия размер подарих за Коледа на приятелка

# 725
  • Бургас
Foncé,
Скрит текст:

Проблемът е, че 90% от този тип панталони са прозрачни при клекове, навеждания  Mr. Green Някои заради това ги нося с шорти отгоре.

носи ги с боксерки отдолу  Peace

# 726
Яке, Зара. Зa мое огромно учудване цветът ми отива много.  Heart Eyes

Каква е цената? Влязах в сайта на Зара да го търся и избягах с двеста.... какви са тези грозни модели, с които си рекламират дрехите? Баси чудовищата  ooooh!

# 727
  • Бургас
Много сладурско яке,честито. bouquet

# 728
  • Canada
Лу , благодаря  bouquet И аз обичам ниско изрязани, но в определени граници, иначе не са ми удобни Peace Забелязах, че има лека разлика в някои модели, ще ги помисля  Peace

Яна , благодаря за идеята, ще пробвам  Hug

# 729

Каква е цената? Влязах в сайта на Зара да го търся и избягах с двеста.... какви са тези грозни модели, с които си рекламират дрехите? Баси чудовищата  ooooh!

Обърнах го в евро- 74 излезе. Някъде там ще е, предполагам цените са еднакви общо взето. Не беше намалено, обаче. Други бяха, но не и това.

# 730
  • Пловдив
100лв е тук в момента, онзи ден го мерих в червено, в този цвят и аз го имам Peace

# 731
Благадаря! Страхотно е якето! Със здраве да го носите!

# 732
alvina_maria, благодаря, голяма драма имам със спортните клинове аз  Mr. Green

Скрит текст:
Тренирам в зала, силово, пера и аз след всяка тренировка. Проблемът е, че 90% от този тип панталони са прозрачни при клекове, навеждания  Mr. Green Някои заради това ги нося с шорти отгоре. Последните месеци загубих и доста килограми, та имам чувството, че на три седмици купувам клинове  Mr. Green Mr. Green  

поздравления за килограмите   Simple Smile
аз последно си купих на HM For every victory клин и потник, доволна съм

Guess вече рядко ми харесва нещо, качеството се влоши рязко, а цените скочиха

за Коледа под елхата ме чакаше гривна на Pandora  Heart Eyes
преди не бях обръщала изобщо внимание на тези магазини, сега разглеждам мъниста в сайта им и съм склонна да се окича като циганка  Laughing

# 733
  • тук-там

за Коледа под елхата ме чакаше гривна на Pandora  Heart Eyes
преди не бях обръщала изобщо внимание на тези магазини, сега разглеждам мъниста в сайта им и съм склонна да се окича като циганка  Laughing

Нали знаеш, че може да си избираш любимите дрънкулки  в сайта.  Този, който ще ти ги подарява, само трябва да отиде до магазина и там ще му покажат на какво да заложи.  hahaha

# 734

Нали знаеш, че може да си избираш любимите дрънкулки  в сайта.  Този, който ще ти ги подарява, само трябва да отиде до магазина и там ще му покажат на какво да заложи.  hahaha

благодаря, ще знам вече   Sunglasses  Laughing
много удобно
а тез хора намаления имат ли?

Общи условия

Активация на акаунт